Lätt 14" laptop med upp till 17 h batteritid & IPS-panel

Acer Swift 1 SF114-32-P4KK

  Art.nr: 1012197
  • Intel Pentium Silver N5000 processor
  • 256 GB SSD & 8 GB RAM
  • Upp till 17 timmar batteritid
  • 14" Full HD-skärm (IPS-panel)
  • Väger endast 1,3 kg

Kombinera med

Acer Swift 1 SF114-32-P4KK
Produkt du tittar på: Lätt 14" laptop med upp till 17 h batteritid & IPS-panel

5 490:-


  • Pris: 6 787:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

På språng är till för dig som sällan sitter still, och som smidigt och enkelt vill kunna ta med dig din dator vart du än är på väg. Extra intressant för dig som studerar eller pendlar till jobbet, då en lättviktig och slimmad dator är att föredra. Detta är datorer som utmärker sig på batteritid, vikt och storlek.

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


På språng är till för dig som sällan sitter still, och som smidigt och enkelt vill kunna ta med dig din dator vart du än är på väg. Extra intressant för dig som studerar eller pendlar till jobbet, då en lättviktig och slimmad dator är att föredra. Detta är datorer som utmärker sig på batteritid, vikt och storlek.

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


Acer Swift 1 är perfekt för dig som vill ha en lätt 14" laptop som klarar alla dina vardagsuppgifter, från dokumenthantering till surf. Den är 1,49 cm tunn och väger endast 1,3 kg, vilket gör den otroligt kompakt och liten nog att få plats i mindre väskor. Inuti datorn hittar du bland annat en fyrkärnig Intel-processor, en 256 GB stor SSD-hårddisk och 8 GB RAM-minne, alla dessa komponenter kommer hjälpa dig med att få en snabb och behaglig datorupplevelse.

14" Full HD-skärm med IPS-panel

Med en 14" Full HD-skärm blir bilden skarpare, pixlarna mindre och användarupplevelsen bättre. Skärmen har dessutom utrustats med en IPS-panel för högre färgnoggrannhet och bredare betraktningsvinklar. En bred betraktningsvinkel innebär att bild, kontrast och färgåtergivning förblir korrekt i vilken vinkel du än tittar på skärmen. Och tack vare Acer ComfyView reduceras ljusreflektioner och du ser tydligare alla detaljer på skärmen.

Intel Pentium Silver N5000 processor

Intel® Pentium® Silver N5000 är en processor som kommer hjälpa dig med alla dina vardagliga uppgifter. Med äkta Intel-känsla i prisvärt format får du jämn multitasking-prestanda och en perfekt plattform för att arbeta, titta på filmer m.m. Processorn har fyra processorkärnor och en maxhastighet på 2,7 GHz.

256 GB SSD-hårddisk

Hårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. Hårddisken i den här datorn är på 256 GB vilket ger dig lagringsutrymme för dokument, bilder och lättare program.

8 GB DDR4 RAM-minne

Datorn är försedd med DDR4 RAM, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. Du får med Swift 1 SF114-32-P4KK tillgång till 8 GB DDR4 RAM.

Lätt och smidig

Eftersom Acer Swift 1 endast väger 1,3 kg och är inte tjockare än 14,95 mm blir den enkel att ta med, och du kommer knappt att känna den när du lägger ner den i en väska.

Upp till 17 timmar batteritid

Med Acer Swift 1 kan du arbeta utan avbrott hela dagen utan att behöva koppla in laddaren i tid och otid, datorn har upp till 17 timmars batteritid.

Anslutningar

Acer Swift 1 har vad du behöver när det kommer till anslutningar, oavsett om du vill ansluta en tv med HDMI, mus med USB 3.0 eller ett SD-kort. Givetvis kan du även anslut till nätverk trådlöst med dess snabba 802.11a/b/g/n/ac-standard, eller ansluta kringutrustning via Bluetooth 5.0.

Dela upp din betalning
Dela upp din betalning
Skydda din dator eller surfplatta
Skydda din dator eller surfplatta
1012197 Acer Acer Swift 1 SF114-32-P4KK NX.H1YED.012 Acer Swift 1 är perfekt för dig som vill ha en lätt 14" laptop som klarar alla dina vardagsuppgifter, från dokumenthantering till surf. Den är 1,49 cm tunn och väger endast 1,3 kg, vilket gör den otroligt kompakt och liten nog att få plats i mindre väskor. Inuti datorn hittar du bland annat en fyrkärnig Intel-processor, en 256 GB stor SSD-hårddisk och 8 GB RAM-minne, alla dessa komponenter kommer hjälpa dig med att få en snabb och behaglig datorupplevelse. 14" Full HD-skärm med IPS-panel Med en 14" Full HD-skärm blir bilden skarpare, pixlarna mindre och användarupplevelsen bättre. Skärmen har dessutom utrustats med en IPS-panel för högre färgnoggrannhet och bredare betraktningsvinklar. En bred betraktningsvinkel innebär att bild, kontrast och färgåtergivning förblir korrekt i vilken vinkel du än tittar på skärmen. Och tack vare Acer ComfyView reduceras ljusreflektioner och du ser tydligare alla detaljer på skärmen. Intel Pentium Silver N5000 processor Intel® Pentium® Silver N5000 är en processor som kommer hjälpa dig med alla dina vardagliga uppgifter. Med äkta Intel-känsla i prisvärt format får du jämn multitasking-prestanda och en perfekt plattform för att arbeta, titta på filmer m.m. Processorn har fyra processorkärnor och en maxhastighet på 2,7 GHz. 256 GB SSD-hårddisk Hårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. Hårddisken i den här datorn är på 256 GB vilket ger dig lagringsutrymme för dokument, bilder och lättare program. 8 GB DDR4 RAM-minne Datorn är försedd med DDR4 RAM, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. Du får med Swift 1 SF114-32-P4KK tillgång till 8 GB DDR4 RAM. Lätt och smidig Eftersom Acer Swift 1 endast väger 1,3 kg och är inte tjockare än 14,95 mm blir den enkel att ta med, och du kommer knappt att känna den när du lägger ner den i en väska. Upp till 17 timmar batteritid Med Acer Swift 1 kan du arbeta utan avbrott hela dagen utan att behöva koppla in laddaren i tid och otid, datorn har upp till 17 timmars batteritid. Anslutningar Acer Swift 1 har vad du behöver när det kommer till anslutningar, oavsett om du vill ansluta en tv med HDMI, mus med USB 3.0 eller ett SD-kort. Givetvis kan du även anslut till nätverk trådlöst med dess snabba 802.11a/b/g/n/ac-standard, eller ansluta kringutrustning via Bluetooth 5.0. Laptop 14 - 16 tum 4,7 3 5490 SEK 5490 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Laptop
  3. Laptop 14 - 16 tum