Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Lätt och smidig 14" laptop med upp till 17 h batteritid

Acer Swift 1 SF114-32-P6B3

  Art.nr: 1010797
  • Intel Pentium Silver N5000 processor
  • 256 GB SSD & 4 GB RAM
  • 1,3 kg lätt & 14,95 mm tunn
  • 14" Full HD-skärm (1920 x 1080)
  • Upp till 17 timmars batteritid

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

På språng är till för dig som sällan sitter still, och som smidigt och enkelt vill kunna ta med dig din dator vart du än är på väg. Extra intressant för dig som studerar eller pendlar till jobbet, då en lättviktig och slimmad dator är att föredra. Detta är datorer som utmärker sig på batteritid, vikt och storlek.

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


På språng är till för dig som sällan sitter still, och som smidigt och enkelt vill kunna ta med dig din dator vart du än är på väg. Extra intressant för dig som studerar eller pendlar till jobbet, då en lättviktig och slimmad dator är att föredra. Detta är datorer som utmärker sig på batteritid, vikt och storlek.

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


Acer Swift 1 SF114-32-P6B3 är perfekt för dig som vill ha en lättviktig dator för enklare vardagsuppgifter som exempelvis surf, dokumenthantering och filmvisning. Datorn har utrustats med en 14" Full HD-skärm (1920 x 1080) med funktioner som bland annat Acer ComfyView, vilket reducerar ljusreflektioner på skärmen. Acer Swift 1 väger endast 1,3 kg och är 14,95 mm tunn, perfekt om du ofta har med dig datorn till jobb eller studier.

Lätt och smidig

Eftersom Acer Swift 1 endast väger 1,3 kg och är inte tjockare än 14,95 mm blir den enkel att ta med, och du kommer knappt att känna den när du lägger ner den i en väska.

14" Full HD-skärm

Med en 14 tums Full HD-skärm blir bilden skarpare och användarupplevelsen bättre. Upplev film med detaljrikedom i äkta Full HD - direkt på skärmen. Och tack vare Acer ComfyView reduceras ljusreflektioner och du ser tydligare alla detaljer på skärmen.

Upp till 17 timmars batteritid

Med Acer Swift 1 kan du arbeta utan avbrott hela dagen utan att behöva koppla in laddaren i tid och otid, datorn har upp till 17 timmars batteritid.

256 GB SSD-hårddisk

Hårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program extremt mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. Hårddisken i Acer Swift 1 är på 256 GB vilket ger dig lagringsutrymme för dokument, program, bilder och musik.

Anslutningar

Acer Swift 1 har vad du behöver när det kommer till anslutningar, oavsett om du vill ansluta en tv med HDMI, mus med USB eller ett SD-kort. Givetvis kan du även anslut till nätverk trådlöst med dess snabba 802.11a/b/g/n/ac-standard, eller ansluta kringutrustning via Bluetooth 5.0.

Skrivkomfort

Datorns tangentbord låter dig skriva i flera timmar, tack vare den höga skrivkomforten. Dessutom ger de rundade tangenterna ett snyggt visuellt utseende.

Skydda din dator eller surfplatta
Skydda din dator eller surfplatta
1010797 1010797 Acer Acer Swift 1 SF114-32-P6B3 NX.GXRED.012 Acer Swift 1 SF114-32-P6B3 är perfekt för dig som vill ha en lättviktig dator för enklare vardagsuppgifter som exempelvis surf, dokumenthantering och filmvisning. Datorn har utrustats med en 14" Full HD-skärm (1920 x 1080) med funktioner som bland annat Acer ComfyView, vilket reducerar ljusreflektioner på skärmen. Acer Swift 1 väger endast 1,3 kg och är 14,95 mm tunn, perfekt om du ofta har med dig datorn till jobb eller studier. Lätt och smidig Eftersom Acer Swift 1 endast väger 1,3 kg och är inte tjockare än 14,95 mm blir den enkel att ta med, och du kommer knappt att känna den när du lägger ner den i en väska. 14" Full HD-skärm Med en 14 tums Full HD-skärm blir bilden skarpare och användarupplevelsen bättre. Upplev film med detaljrikedom i äkta Full HD - direkt på skärmen. Och tack vare Acer ComfyView reduceras ljusreflektioner och du ser tydligare alla detaljer på skärmen. Upp till 17 timmars batteritid Med Acer Swift 1 kan du arbeta utan avbrott hela dagen utan att behöva koppla in laddaren i tid och otid, datorn har upp till 17 timmars batteritid. 256 GB SSD-hårddisk Hårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program extremt mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. Hårddisken i Acer Swift 1 är på 256 GB vilket ger dig lagringsutrymme för dokument, program, bilder och musik. Anslutningar Acer Swift 1 har vad du behöver när det kommer till anslutningar, oavsett om du vill ansluta en tv med HDMI, mus med USB eller ett SD-kort. Givetvis kan du även anslut till nätverk trådlöst med dess snabba 802.11a/b/g/n/ac-standard, eller ansluta kringutrustning via Bluetooth 5.0. Skrivkomfort Datorns tangentbord låter dig skriva i flera timmar, tack vare den höga skrivkomforten. Dessutom ger de rundade tangenterna ett snyggt visuellt utseende. Laptop 14 - 16 tum 4,9 8 4990 SEK 4990 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Laptop
  3. Laptop 14 - 16 tum