Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

14" laptop med ASUS NumberPad & 128 GB SSD

ASUS E410MA-EK016T

  Art.nr: 1013295
  • Intel® Celeron® N4020 processor
  • 128 GB SSD & 4 GB RAM
  • Asus NumberPad
  • 14" Full HD-skärm (1920 x 1080)
  • Väger endast 1,3 kg

Kombinera med

ASUS E410MA-EK016T
Produkt du tittar på: 14" laptop med ASUS NumberPad & 128 GB SSD

3 490:-


  • Pris: 4 737:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Nytta/Nöje är vår bredaste kategori, här utgår du från hela vårt laptop-sortiment. Du kanske i första hand vill använda din dator för enklare uppgifter så som surf, mejl och att titta på film. 

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


Nytta/Nöje är vår bredaste kategori, här utgår du från hela vårt laptop-sortiment. Du kanske i första hand vill använda din dator för enklare uppgifter så som surf, mejl och att titta på film. 

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


ASUS E410MA-EK016T är en lätt och kompakt laptop designad för att passa in i en modern livsstil. Den är utformad för att hantera alla vardagliga sysslor–och enklare produktivitet. Innanför det snygga chassit hittar du bland annat den dubbelkärniga processorn Intel® Celeron® N4020 som tillsammans med en 128 GB stor SSD-hårddisk ger dig högra hastigheter. Sen kommer den med innovativa funktioner som ASUS NumberPad och ger dig allt du behöver för arbete och studier.

14" Full HD-skärm (1920 x 1080)

ASUS E410MA-EK016T har givits en Full HD-skärm på 14 tum med en tunn ram på sidorna, för mer skärm i ett mindre chassi. Bildskärmen är baserad på LED-bakgrundsbelyst teknik som ger dig ökad ljusstyrka, mer levande färger och ökad kontrast med snabbare upptända pixlar.

Intel® Celeron® processor

Intel® Celeron® N4020 är en processor med två processorkärnor och en maxhastighet på 2,8 GHz, för alla dina vardagliga behov. Med äkta Intel-känsla i prisvärt format får du jämn multitasking-prestanda och en perfekt plattform för appar, titta på filmer eller surfa på webben.

128 GB SSD-lagring

Hårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring, som startar program mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD är även ljudlös och strömsnål.

Skön att använda

Du får ta del av ett tangentbord med bra tangentdjup som garanterar bekvämt skrivande, och en stor touchpad med effektiv teknik som inte registrerar oavsiktlig beröring. I touchpaden har ASUS integrerat NumberPad, med den blir det mycket enklare att arbeta med siffror.

Smart design

ASUS E410 har en fläktlös design som håller ljudnivåerna nere, du slipper störande fläktljud när du ska kolla på din favoritserie eller delta i videosamtal. Du kommer att uppskatta tystnaden! Skärmen sitter monterad med ett 180° gångjärn som gör att du kan fälla ner skärmen platt på bordet, det är perfekt för när du vill dela med dig av vad du har på skärmen för andra.

Få ut mer av datorn med MyASUS

MyASUS ger dig snabb åtkomst till användbara ASUS-appar som hjälper dig att få ut mer av din laptop. Du kan synkronisera din iOS- eller Android-telefon med datorn, justera inställningarna för att optimera prestandan eller kontakta kundservice och support. Dessutom finns det ett brett utbud av populära appar och exklusiva erbjudanden bara för dig.

Dela upp din betalning
Skydda din dator eller surfplatta
Skydda din dator eller surfplatta
1013295 1013295 ASUS ASUS E410MA-EK016T 90NB0Q12-M07840 ASUS E410MA-EK016T är en lätt och kompakt laptop designad för att passa in i en modern livsstil. Den är utformad för att hantera alla vardagliga sysslor–och enklare produktivitet. Innanför det snygga chassit hittar du bland annat den dubbelkärniga processorn Intel® Celeron® N4020 som tillsammans med en 128 GB stor SSD-hårddisk ger dig högra hastigheter. Sen kommer den med innovativa funktioner som ASUS NumberPad och ger dig allt du behöver för arbete och studier.*{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" allowfullscreen="" loading="lazy">14" Full HD-skärm (1920 x 1080)ASUS E410MA-EK016T har givits en Full HD-skärm på 14 tum med en tunn ram på sidorna, för mer skärm i ett mindre chassi. Bildskärmen är baserad på LED-bakgrundsbelyst teknik som ger dig ökad ljusstyrka, mer levande färger och ökad kontrast med snabbare upptända pixlar.Intel® Celeron® processor Intel® Celeron® N4020 är en processor med två processorkärnor och en maxhastighet på 2,8 GHz, för alla dina vardagliga behov. Med äkta Intel-känsla i prisvärt format får du jämn multitasking-prestanda och en perfekt plattform för appar, titta på filmer eller surfa på webben.128 GB SSD-lagring Hårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring, som startar program mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD är även ljudlös och strömsnål.Skön att användaDu får ta del av ett tangentbord med bra tangentdjup som garanterar bekvämt skrivande, och en stor touchpad med effektiv teknik som inte registrerar oavsiktlig beröring. I touchpaden har ASUS integrerat NumberPad, med den blir det mycket enklare att arbeta med siffror.Smart designASUS E410 har en fläktlös design som håller ljudnivåerna nere, du slipper störande fläktljud när du ska kolla på din favoritserie eller delta i videosamtal. Du kommer att uppskatta tystnaden! Skärmen sitter monterad med ett 180° gångjärn som gör att du kan fälla ner skärmen platt på bordet, det är perfekt för när du vill dela med dig av vad du har på skärmen för andra. Få ut mer av datorn med MyASUSMyASUS ger dig snabb åtkomst till användbara ASUS-appar som hjälper dig att få ut mer av din laptop. Du kan synkronisera din iOS- eller Android-telefon med datorn, justera inställningarna för att optimera prestandan eller kontakta kundservice och support. Dessutom finns det ett brett utbud av populära appar och exklusiva erbjudanden bara för dig. Laptop 14 - 16 tum 5 1 3490 SEK 3490 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Laptop
  3. Laptop 14 - 16 tum