Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Utsökt designad 14" laptop med bra prestanda

ASUS VivoBook 14 (D413DA-EB242T)

  Art.nr: 1012303
  • AMD Ryzen™ 7 3700U processor
  • 512 GB SSD & 8 GB RAM
  • Radeon™ RX Vega 10-grafik
  • 14" Full HD NanoEdge-skärm
  • Väger endast 1,4 kg

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Nytta/Nöje är vår bredaste kategori, här utgår du från hela vårt laptop-sortiment. Du kanske i första hand vill använda din dator för enklare uppgifter så som surf, mejl och att titta på film. 

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


Nytta/Nöje är vår bredaste kategori, här utgår du från hela vårt laptop-sortiment. Du kanske i första hand vill använda din dator för enklare uppgifter så som surf, mejl och att titta på film. 

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


Med enastående färg och den accentuerade entertangenten utstrålar ASUS VivoBook 14 D413DA-EB242T en modern energi. Med sin AMD Ryzen® 7 3700-processor ger dig VivoBook 14 den kraft du behöver för att få saker och ting gjorda. VivoBook 14 håller dig produktiv och underhållen, oavsett var du är. Med en totalvikt på bara 1,4 kg och en ultratunn profil glider VivoBook 14 lätt ner i din ryggsäck, så att du utan ansträngning kan ta den med dig.

ASUS VivoBook 14

AMD Ryzen 7 3700U processor

AMD Ryzen 7 3700U processor  

AMD Ryzen 7 3700U ingår i den 3:e generationen av AMD-processorer. Den har fyra fysiska kärnor och en maxhastighet på 4 GHz, allt för snabbare prestanda och multitasking. Du får prestanda för tyngre uppgifter så som videoredigering och animering, eller om du hellre vill spela. Det finns gott om kraft att släppa loss.


AMD Radeon RX Vega 10 4 GB

AMD Radeon RX Vega 10  

ASUS R424DA-EK542T är en kompakt dator med AMDs kraftfulla APU, det gör att du kan njuta av videouppspelning i hög kvalitet, perfekta möjligheter för multimedieskapande och spelprestanda. Redigering av foton och videoklipp eller att skapa någon form av grafiskt innehåll går nu snabbare.


512 GB SSD-hårddisk

512 GB SSD-hårddisk  

Med en SSD startar datorn och Windows betydligt snabbare. En SSD (Solid State Drive) är den nya tidens snabba och effektiva lagring. Till skillnad från vanliga, mekaniska hårddiskar så är de i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. De är även ljudlösa och strömsnåla. SSD-disken i R424DA-EK542T är på 512 GB vilket ger dig lagringsutrymme för program, appar, dokument, bilder och musik.


8 GB RAM-minne

8 GB RAM-minne  

ASUS R424DA-EK542T är försedd med DDR4 RAM-minne, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. Du får tillgång till 8 GB integrerat DDR4 RAM, för att säkerställa en snabbare datorupplevelse.ASUS VivoBook 14


NanoEdge-ram

NanoEdge-bildskärmen med den tunna ramen ger en expansiv och uppslukande tittarupplevelse genom att möjliggöra en större skärm i mindre ram. Skärmen i full HD erbjuder också breda betraktningsvinklar och enastående färgåtergivning för verkligt livfull grafik.

ASUS Vivobook 14 (D413DA-EB242T)


USB-C

VivoBook 14 har ett vändbart uttag för USB 3.2 Gen 1-C™ med en design för valfri-sida-upp, vilket gör det enkelt att ansluta enheter. Det innehåller också uttag för USB 3.2 Gen 1 och USB 2.0, ett HDMI-uttag och en läsare för mikroSD-kort - så man enkelt kan ansluta alla befintliga kringutrustningar, bildskärmar och projektorer.

ASUS Vivobook 14 (D413DA-EB242T)


Förenklar din värld

Länken till MyASUS är ett behändigt verktyg som är en del av MyASUS-appen. Den integrerar din ASUS PC smidigt med dina mobila enheter, ökar din produktivitet och tillåter multikörning lättare. Upptäck hur Länken till MyASUS gör ditt liv så mycket enklare!

ASUS Vivobook 14 (D413DA-EB242T)


Skydda din dator eller surfplatta
Skydda din dator eller surfplatta
1012303 1012303 ASUS ASUS VivoBook 14 (D413DA-EB242T) 90NB0R78-M02240 Med enastående färg och den accentuerade entertangenten utstrålar ASUS VivoBook 14 D413DA-EB242T en modern energi. Med sin AMD Ryzen® 7 3700-processor ger dig VivoBook 14 den kraft du behöver för att få saker och ting gjorda. VivoBook 14 håller dig produktiv och underhållen, oavsett var du är. Med en totalvikt på bara 1,4 kg och en ultratunn profil glider VivoBook 14 lätt ner i din ryggsäck, så att du utan ansträngning kan ta den med dig. AMD Ryzen 7 3700U processor  AMD Ryzen 7 3700U ingår i den 3:e generationen av AMD-processorer. Den har fyra fysiska kärnor och en maxhastighet på 4 GHz, allt för snabbare prestanda och multitasking. Du får prestanda för tyngre uppgifter så som videoredigering och animering, eller om du hellre vill spela. Det finns gott om kraft att släppa loss. AMD Radeon RX Vega 10  ASUS R424DA-EK542T är en kompakt dator med AMDs kraftfulla APU, det gör att du kan njuta av videouppspelning i hög kvalitet, perfekta möjligheter för multimedieskapande och spelprestanda. Redigering av foton och videoklipp eller att skapa någon form av grafiskt innehåll går nu snabbare. 512 GB SSD-hårddisk  Med en SSD startar datorn och Windows betydligt snabbare. En SSD (Solid State Drive) är den nya tidens snabba och effektiva lagring. Till skillnad från vanliga, mekaniska hårddiskar så är de i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. De är även ljudlösa och strömsnåla. SSD-disken i R424DA-EK542T är på 512 GB vilket ger dig lagringsutrymme för program, appar, dokument, bilder och musik. 8 GB RAM-minne  ASUS R424DA-EK542T är försedd med DDR4 RAM-minne, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. Du får tillgång till 8 GB integrerat DDR4 RAM, för att säkerställa en snabbare datorupplevelse.NanoEdge-ramNanoEdge-bildskärmen med den tunna ramen ger en expansiv och uppslukande tittarupplevelse genom att möjliggöra en större skärm i mindre ram. Skärmen i full HD erbjuder också breda betraktningsvinklar och enastående färgåtergivning för verkligt livfull grafik.USB-CVivoBook 14 har ett vändbart uttag för USB 3.2 Gen 1-C™ med en design för valfri-sida-upp, vilket gör det enkelt att ansluta enheter. Det innehåller också uttag för USB 3.2 Gen 1 och USB 2.0, ett HDMI-uttag och en läsare för mikroSD-kort - så man enkelt kan ansluta alla befintliga kringutrustningar, bildskärmar och projektorer.Förenklar din världLänken till MyASUS är ett behändigt verktyg som är en del av MyASUS-appen. Den integrerar din ASUS PC smidigt med dina mobila enheter, ökar din produktivitet och tillåter multikörning lättare. Upptäck hur Länken till MyASUS gör ditt liv så mycket enklare! Laptop 14 - 16 tum 4,3 3 6990 SEK 6990 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Laptop
  3. Laptop 14 - 16 tum