Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Paketpris

15,6" laptop med NanoEdge-skärm & Microsoft 365

  Art.nr: P899
 • Intel® Pentium® Gold 5405U Processor
 • 256 GB SSD & 8 GB RAM
 • Väger endast 1,7 kg
 • 15,6" Full HD NanoEdge-skärm
 • Microsoft 365 Personal

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Paket innehåller:

 • 1 st
  ASUS Vivobook 15 (X512FA-EJ2011T)
 • 1 st
  Microsoft 365 Personal
ASUS 15,6" laptop med NanoEdge-skärm & 256 GB SSD

5 490:-

ASUS Vivobook 15 (X512FA-EJ2011T) är en 15,6" bärbar dator som med sin fyrsidiga NanoEdge-skärm ger en fantastisk 88% skärmyta, vilket ger dig en större arbetsyta och möjligheten att se varje detalj i Full HD-upplösning. Datorn drivs av en Intel® Pentium® Gold processor med en hastighet på 2,3 GHz, samt ger dig tillgång till bland annat en 256 GB stor SSD-hårddisk, 8 GB DDR4 RAM-minne och ett upplyst tangentbord. Den nya ErgoLift gångjärnsdesignen lutar också tangentbordet upp för en skönare skrivupplevelser och bättre kylning av komponenter.

15,6" NanoEdge-skärm

Den nya fyrsidiga NanoEdge-designen gör att skärmen har tunna skärmramar på ca. 5,7 mm, så att du får mer skärm och mindre dödyta. Förhållandet mellan skärm och kropp är på 88 %. Laptopen är redan kompakt men får in en större skärm i ett mindre chassi, och med Full HD-upplösning får du snygga och klara färger i hög upplösning (1920 x 1080).

Intel® Pentium® Gold processor

Intel® Pentium® Gold 5405U är en processor som kommer hjälpa dig med alla dina vardagliga uppgifter. Med äkta Intel-känsla i prisvärt format får du jämn multitasking-prestanda och en perfekt plattform för att arbeta, titta på filmer m.m. Processorn har dubbla processorkärnor och en hastighet på 2,3 GHz.

256 GB SSD-hårddisk

Hårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. Hårddisken i den här datorn är på 256 GB vilket ger dig lagringsutrymme för dokument, bilder och lättare program.

Väldesignad med ErgoLift

Datorns ErgoLift-gångjärn har flera funktioner, det lägger till 2-graders vinkling på tangentbordet för en skönare skrivupplevelse. Datorn kommer också upp lite grann vilket ger ett luftflöde under datorn för svalare komponenter och bättre prestanda. Tangentbordet är även bakbelyst, så att du kan fortsätta att arbeta även om det är mörkt runt om dig.

Portabilitet

ASUS har haft i åtanke att X512FA ska kunna följa med dig där du behöver vara, den har kompakta mått och väger bara 1.7 kg, det är bara att packa ner den i väskan och bege dig. Med dubbla band 802.11ac Wi-Fi, kan du dessutom få ut 867 Mbps när tillfälle ges.

Microsoft Microsoft 365 Personal med premium Office-appar

649:-

Word

Skriv, skapa, författa, ändra och redigera. Med Microsoft Office Word gör du textdokument för utskrift eller delning.

Excel

Beräkna, kalkylera, budgetera, analysera och visualisera dina data på nya och intuitiva sätt med Microsoft Office Excel.

PowerPoint

Skapa, samarbeta och presentera dina idéer på ett effektivt och roligt sätt med Microsoft Office PowerPoint.

Outlook

Organisera e-port, bjud in till möten och håll kontakten med vänner och kontakter med Microsoft Office Outlook.

En säker plats för dina bilder och filer

1 TB molnlagring i OneDrive ingår i din Microsoft 365-prenumeration. Det innebär att du kan komma åt, redigera och dela 300 000 bilder och dina dokument mellan alla dina enheter – med vetskapen om att dina filer alltid är säkerhetskopierade och skyddade.

Nyheter i Microsoft 365


Ta fram det bästa författandet var du än befinner dig

Ta fram det bästa författande var du än befinner dig med Microsoft Editor, din intelligenta skrivassistent. Editor ger avancerad hjälp med grammatik och stavning på över 80 språk. 

Anslut. Organisera. Få saker gjorda.

Spara tid och fokusera på vad som är viktigt med Outlook - din organiseringsmedhjälpare. Den enkla, intelligenta designen gör det enklare att hålla kontakten och läsa igenom e-postmeddelanden snabbare.

Kickstarta din kreativitet

Uppnå mer och boosta din kreativitet med en ständigt växande katalog av premiummallar för Word, Excel och PowerPoint. Välj bland en mängd olika bilder, ikoner, typsnitt och 3D-modeller när du vill förvandla dina idéer till verklighet.

Låt fantasin flöda

Skapa personligt och unikt innehåll av hög kvalitet med din Microsoft 365-prenumeration. Med ditt Microsoft 365-abonnemang kan du välja innehåll från en ständigt växande samling professionella kvalitetskonstfotografier, vektorillustrationer, slingfilmer, teckensnitt och ikoner för att hjälpa dig att hålla dina projekt fräscha och engagerande.

Skydda det som är viktigt

Med säkerhetskopiering av datormappar i OneDrive kan du säkerhetskopiera dokumenten och bildmapparna på din Windows-dator till OneDrive, så att de alltid är skyddade, uppdaterade och tillgängliga på alla dina enheter.

Personligt valv är en skyddad mapp i OneDrive som du bara kan öppna med identitetsverifiering i två steg. Det ger ett extra skyddslager för dina viktigaste filer.

P899 P899 Laptop 14 - 16 tum 5490 SEK 5490 NewCondition InStock