ASUS VivoBook Flip 14 TP412FA-EC611T - 14" 2-i-1-dator med flexibel design & 10 h batteritid
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

14" 2-i-1-dator med flexibel design & 10 h batteritid

ASUS VivoBook Flip 14 TP412FA-EC611T

  Art.nr: 1013073
  • Intel® Pentium® Gold 5405U Processor
  • 256 GB SSD & 8 GB RAM
  • 360° vikbar skärm
  • 14" Full HD-pekskärm
  • Upp till 10 h batteritid & snabbladdning

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ASUS VivoBook Flip 14 är en 14" 2-i-1-dator med en tunn profil på 17,6 mm, och har ASUS NanoEdge-skärmens smala ram som gör att en 14-tums skärm ryms i ett mindre aluminiumchassi. Datorn drivs av en dubbelkärnig Intel® Pentium® processor och en 256 GB stor SSD-hårddisk, vilket ger den prestanda som krävs för daglig multitasking och underhållning. Använd VivoBook Flip 14 som en snygg bärbar dator, en praktisk surfplatta och allt däremellan.

Intel® Pentium® Gold processor

Intel® Pentium® Gold 5405U är en processor som kommer hjälpa dig med alla dina vardagliga uppgifter. Med äkta Intel-känsla i prisvärt format får du jämn multitasking-prestanda och en perfekt plattform för att arbeta, titta på filmer m.m. Processorn har fyra processorkärnor och en hastighet på 2,3 GHz.

256 GB SSD-hårddisk

Hårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. Hårddisken i den här datorn är på 256 GB vilket ger dig lagringsutrymme för dokument, bilder och lättare program.

8 GB DDR4 RAM-minne

Datorn är försedd med DDR4 RAM, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. Du får med VivoBook Flip 14 tillgång till 8 GB DDR4 RAM.

14" Full HD-pekskärm

Med en smal NanoEdge-skärmkantsdesign på 6,15 mm får VivoBook Flip 14 plats med en 14-tums Full HD-pekskärm i en typisk 13-tumsram, vilket ger ett otroligt skärm-till-kroppsförhållande på 82 %. Displayen har också 178 ̊-vidvinkelteknik för att säkerställa att färger och kontrast förblir livfulla, även när den betraktas i skarpa vinklar.

Vikbar skärm

Som om den högupplösta pekskärmen inte vore nog, så har datorn även gångjärn som kan vikas i 360°. Från hopfälld kan du lyfta på skärmen precis som på vilken bärbar dator som helst, men sedan fortsätta att vika den bakåt tills den ligger platt mot undersidan av tangentbordet, och på så sätt använda den som en surfplatta. Använd datorn uppfälld som en vanlig laptop, med tangentbordet neråt som ett stadigt ställ för skärmen, ställ upp den i en tältliknande formation eller vik skärmen platt bakåt och använd VivoBook Flip 14 som en surfplatta.

Batteri som räcker hela dagen

VivoBook Flip 14 har en batteritid på upp till 10 timmar. Och med ASUS snabbladdningsteknik kan ett lågt batteri laddas till 60 procent på bara 49 minuter.

SonicMaster

Ett fängslande ljud tar underhållningen till nya höjder. ASUS SonicMaster-teknik, skapad i samarbete med ASUS Golden Ear-teamet, levererar otroliga ljud tack vare den innovativa kombinationen av hårdvara och mjukvara.