Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Smidig 14" laptop med Ryzen 5-processor & 256 GB SSD

ASUS X412DA-EK162T (90NB0M52-M02950)

  Art.nr: 1008734
  • AMD Ryzen 5 3500U processor
  • 256 GB SSD & 8 GB RAM
  • Väger endast 1,5 kg
  • 14" NanoEdge-skärm
  • ErgoLift

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Att vara produktiv och att skapa är för många nästintill livsviktigt. I den här kategorin finns datorer som lämpar sig utmärkt för tyngre program som bildredigerings-, videoredigerings- och musikprogram, vilket kräver bättre prestanda för att du sömlöst ska kunna starta och bläddra mellan de olika programmen.

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


Att vara produktiv och att skapa är för många nästintill livsviktigt. I den här kategorin finns datorer som lämpar sig utmärkt för tyngre program som bildredigerings-, videoredigerings- och musikprogram, vilket kräver bättre prestanda för att du sömlöst ska kunna starta och bläddra mellan de olika programmen.

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


ASUS VivoBook 14 är en kompakt laptop som är perfekt oavsett om du vill använda den till jobb eller spel. NanoEdge-skärmen har en ultratunn ram, som ger en otrolig visuell upplevelse när du tittar på film eller spelar. VivoBook 14 har ett ErgoLift-gångjärn, vilket bland annat gör att tangentbordet lutar uppåt, för att det ska bli mer bekvämt att skriva. VivoBook 14 drivs av en AMD Ryzen™ 5 3500U-processor och har 256 GB SSD-lagring, för att hjälpa dig få saker gjorda med minsta möjliga besvär.

Asus Vivobook 14 är liten och kompakt

Kompakt och stilren

VivoBook 14 är kompakt och stilren och den fyrsidiga NanoEdge-designen ger en nästintill ramfri upplevelse, med mer skärm och mindre dödyta. Den lilla storleken och den lätta vikten, på endast 1500 gram, gör den lätt att ta med när du är på språng. Kombinera detta med ett högkvalitativt litiumpolymerbatteri, så får du en laptop som håller hela dagen.

AMD Ryzen 5-processor

Med en fyrkärnig AMD Ryzen 5-processor och AMD Radeon Vega 8-grafik till ditt förfogande, är du redo oavsett vilka utmaningar som ligger framför dig. Med Dual Band Wi-Fi 5 (802.11ac) kan du dessutom njuta av en supersnabb online-upplevelse med hastigheter upp till 867 Mbps.

14" Nano Edge-skärm

VivoBook förflyttar gränserna för vad som är möjligt. Den nästintill ramlösa NanoEdge-designen ger VivoBook 14 en stor skärmyta i full HD (1920x1080) som är extremt fängslande för både underhållning och spel. Laptopen är utrustad med en HD-kamera som gör att du kan videochatta med din familj och vänner, även när de befinner sig långt bort.

Asus Vivobook 14 har en nanoedge-skärm

256 GB SSD-hårddisk

Hårddisken i datorn är av SSD-typ, som är den nya tidens snabba och effektiva lagring. Njut av snabbare uppstart av Windows och övriga program, jämfört med en traditionell mekanisk hårddisk. Utöver att vara snabbare än mekaniska hårddiskar, så är SSD-diskar även mer okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. Hårddisken i den här datorn är på 256 GB vilket ger dig gott om lagringsutrymme för dokument, program, bilder och musik.

ErgoLift

VivoBook 14 har gångjärn med ErgoLift-design som gör att tangentbordet, i öppet läge, får 2° lutning och blir mer ergonomiskt. Lutningen bidrar även till att datorn kommer upp något, vilket resulterar i ökat luftflöde och bättre prestanda.

Asus Vivobook 14 har en lutning på tangentbordet
Dela upp din betalning
Dela upp din betalning
1008734 ASUS ASUS X412DA-EK162T (90NB0M52-M02950) 90NB0M52-M02950 ASUS VivoBook 14 är en kompakt laptop som är perfekt oavsett om du vill använda den till jobb eller spel. NanoEdge-skärmen har en ultratunn ram, som ger en otrolig visuell upplevelse när du tittar på film eller spelar. VivoBook 14 har ett ErgoLift-gångjärn, vilket bland annat gör att tangentbordet lutar uppåt, för att det ska bli mer bekvämt att skriva. VivoBook 14 drivs av en AMD Ryzen™ 5 3500U-processor och har 256 GB SSD-lagring, för att hjälpa dig få saker gjorda med minsta möjliga besvär. Kompakt och stilren VivoBook 14 är kompakt och stilren och den fyrsidiga NanoEdge-designen ger en nästintill ramfri upplevelse, med mer skärm och mindre dödyta. Den lilla storleken och den lätta vikten, på endast 1500 gram, gör den lätt att ta med när du är på språng. Kombinera detta med ett högkvalitativt litiumpolymerbatteri, så får du en laptop som håller hela dagen. AMD Ryzen 5-processor Med en fyrkärnig AMD Ryzen 5-processor och AMD Radeon Vega 8-grafik till ditt förfogande, är du redo oavsett vilka utmaningar som ligger framför dig. Med Dual Band Wi-Fi 5 (802.11ac) kan du dessutom njuta av en supersnabb online-upplevelse med hastigheter upp till 867 Mbps. 14" Nano Edge-skärm VivoBook förflyttar gränserna för vad som är möjligt. Den nästintill ramlösa NanoEdge-designen ger VivoBook 14 en stor skärmyta i full HD (1920x1080) som är extremt fängslande för både underhållning och spel. Laptopen är utrustad med en HD-kamera som gör att du kan videochatta med din familj och vänner, även när de befinner sig långt bort. 256 GB SSD-hårddisk Hårddisken i datorn är av SSD-typ, som är den nya tidens snabba och effektiva lagring. Njut av snabbare uppstart av Windows och övriga program, jämfört med en traditionell mekanisk hårddisk. Utöver att vara snabbare än mekaniska hårddiskar, så är SSD-diskar även mer okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. Hårddisken i den här datorn är på 256 GB vilket ger dig gott om lagringsutrymme för dokument, program, bilder och musik. ErgoLift VivoBook 14 har gångjärn med ErgoLift-design som gör att tangentbordet, i öppet läge, får 2° lutning och blir mer ergonomiskt. Lutningen bidrar även till att datorn kommer upp något, vilket resulterar i ökat luftflöde och bättre prestanda. Laptop 14 - 16 tum 4,4 11 5990 SEK 5990 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Laptop
  3. Laptop 14 - 16 tum