14" laptop med NanoEdge-skärm och 128 GB SSD

ASUS X412UA-EK255T (90NB0KP2-M06360)

  Art.nr: 1008731
  • Intel® Pentium® Gold 4417U processor
  • 128 GB SSD & 4 GB RAM
  • Väger endast 1,5 kg
  • 14" Full HD NanoEdge-skärm (1920 x 1080)
  • ErgoLift-gångjärn

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Nytta/Nöje är vår bredaste kategori, här utgår du från hela vårt laptop-sortiment. Du kanske i första hand vill använda din dator för enklare uppgifter så som surf, mejl och att titta på film. 

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


Nytta/Nöje är vår bredaste kategori, här utgår du från hela vårt laptop-sortiment. Du kanske i första hand vill använda din dator för enklare uppgifter så som surf, mejl och att titta på film. 

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


ASUS X412UA-EK255T VivoBook 14 är en bärbar dator som lämpar sig utmärkt för jobb- och skoluppgifter, men den fungerar även utmärkt som en enklare hemmadator för surf och multimedia. Den fyrsidiga NanoEdge-skärmen har tunna 5,7 mm skärmramar, vilket ger en fantastisk 88 % skärmyta och en bättre visuell upplevelse. Datorn har även utrustats med den nya ErgoLift gångjärnsdesignen som lutar tangentbordet upp för skönare skrivupplevelser, samt bättre kylning av komponenter. VivoBook 14 drivs av processorn Intel® Pentium® Gold 4417U, har 128 GB SSD-lagring och upp till 8 timmars batteritid.

Intel® Pentium® processor

Intel® Pentium® Gold 4417U är en processor som kommer hjälpa dig med alla dina vardagliga uppgifter. Med äkta Intel-känsla i prisvärt format får du jämn multitasking-prestanda och en perfekt plattform för att arbeta, titta på filmer m.m.

128 GB SSD-hårddisk

Hårddisken i datorn är av SSD M.2-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. Hårddisken i den här datorn är på 128 GB vilket ger dig lagringsutrymme för dokument, program, bilder och musik.

14" fyrsidig NanoEdge-skärm

Den fyrsidiga NanoEdge-designen ger en nästan ramfri upplevelse, mer skärm och mindre dödyta. Laptopen är kompakt och får in en större skärm i ett mindre chassi. Och med Full HD-upplösning får du snygga och klara färger i hög upplösning (1920 x 1080).

ErgoLift-gångjärn

ErgoLift-gångjärnet lägger till en 2-graders vinkling på tangentbordet för att ge dig en skönare skrivupplevelse. Datorn kommer också upp lite grann vilket ger ett luftflöde under datorn, för svalare komponenter och bättre prestanda.

Anslut dina enheter

VivoBook 14 har allt du behöver, oavsett som du vill ansluta en tv med HDMI, mus med USB eller ett MicroSD-kort. Och med den trådlösa standarden 802.11ac får du en stabil och snabb anslutning till trådlösa nätverk.

Portabilitet

Med portabilitet i åtanke har ASUS skapat en smidig dator som är enkel att ta med överallt, mycket tack vare sin vikt på endast 1,5 kg. Dessutom så har datorn givits dubbla band 802.11c Wi-Fi, för snabba hastigheter när du surfar.

Dela upp din betalning
Dela upp din betalning
Skydda din dator eller surfplatta
Skydda din dator eller surfplatta
1008731 ASUS ASUS X412UA-EK255T (90NB0KP2-M06360) 90NB0KP2-M06360 ASUS X412UA-EK255T VivoBook 14 är en bärbar dator som lämpar sig utmärkt för jobb- och skoluppgifter, men den fungerar även utmärkt som en enklare hemmadator för surf och multimedia. Den fyrsidiga NanoEdge-skärmen har tunna 5,7 mm skärmramar, vilket ger en fantastisk 88 % skärmyta och en bättre visuell upplevelse. Datorn har även utrustats med den nya ErgoLift gångjärnsdesignen som lutar tangentbordet upp för skönare skrivupplevelser, samt bättre kylning av komponenter. VivoBook 14 drivs av processorn Intel® Pentium® Gold 4417U, har 128 GB SSD-lagring och upp till 8 timmars batteritid. Intel® Pentium® processor Intel® Pentium® Gold 4417U är en processor som kommer hjälpa dig med alla dina vardagliga uppgifter. Med äkta Intel-känsla i prisvärt format får du jämn multitasking-prestanda och en perfekt plattform för att arbeta, titta på filmer m.m. 128 GB SSD-hårddisk Hårddisken i datorn är av SSD M.2-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. Hårddisken i den här datorn är på 128 GB vilket ger dig lagringsutrymme för dokument, program, bilder och musik. 14" fyrsidig NanoEdge-skärm Den fyrsidiga NanoEdge-designen ger en nästan ramfri upplevelse, mer skärm och mindre dödyta. Laptopen är kompakt och får in en större skärm i ett mindre chassi. Och med Full HD-upplösning får du snygga och klara färger i hög upplösning (1920 x 1080). ErgoLift-gångjärn ErgoLift-gångjärnet lägger till en 2-graders vinkling på tangentbordet för att ge dig en skönare skrivupplevelse. Datorn kommer också upp lite grann vilket ger ett luftflöde under datorn, för svalare komponenter och bättre prestanda. Anslut dina enheter VivoBook 14 har allt du behöver, oavsett som du vill ansluta en tv med HDMI, mus med USB eller ett MicroSD-kort. Och med den trådlösa standarden 802.11ac får du en stabil och snabb anslutning till trådlösa nätverk. Portabilitet Med portabilitet i åtanke har ASUS skapat en smidig dator som är enkel att ta med överallt, mycket tack vare sin vikt på endast 1,5 kg. Dessutom så har datorn givits dubbla band 802.11c Wi-Fi, för snabba hastigheter när du surfar. Laptop 14 - 16 tum 4,5 6 3990 SEK 3990 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Laptop
  3. Laptop 14 - 16 tum