Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

14" laptop med 10,5 timmars batteritid & AMD A6 processor

HP 14-cm0027no (6PX05EA#UUW)

  Art.nr: 1008667
 • AMD A6 9225 processor
 • 128 GB SSD & 4 GB RAM
 • Upp till 10,5 timmars batteritid
 • 14" HD-skärm (1366 x 768)
 • Snabbt Wi-Fi & Bluetooth 4.2

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Nytta/Nöje är vår bredaste kategori, här utgår du från hela vårt laptop-sortiment. Du kanske i första hand vill använda din dator för enklare uppgifter så som surf, mejl och att titta på film. 

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


Nytta/Nöje är vår bredaste kategori, här utgår du från hela vårt laptop-sortiment. Du kanske i första hand vill använda din dator för enklare uppgifter så som surf, mejl och att titta på film. 

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


HP 14-cm0027no är en snygg och och tillförlitlig laptop som med en batteritid på upp till 10,5 timmar, gör att du kan fortsätta arbeta effektivt när du är på språng. Datorn har utrustats med en dubbelkärnig AMD A6 9225-processor samt 128 GB SSD-lagring, vilket ger snabbare uppstarter och högre överföringshastigheter. Jobba effektivt eller luta dig tillbaka med sociala medier, allt kommer synas tydligt på den 14" stora HD-skärmen.

Batteritid

Nu kan du hålla dig uppkopplad och njuta av underhållning i upp till 10,5 timmar. Och när den väl får ont om ström så kommer HP Fast Charge att hjälpa dig, stäng av enheten och gå från 0 till 50 % laddning på cirka 45 minuter.

AMD A6 processor

Den dubbelkärniga processorn AMD A6 9225 ser till att du får hastigheten du behöver för alla dagliga datoruppgifter. Med den tvåkärniga processorn kan du arbeta med flera program samtidigt, perfekt för enklare typer av uppgifter.

Snygg och slimmad

14-cm0027no har en snygg och stilren design med en tjocklek på endast 1,9 cm, ta del av en läckert borstad finish och ett robust gångjärn, extra bra om du ofta är på språng med din dator.

128 GB SSD-hårddisk

En av hårddiskarna i den här datorn är av SSD-typ som ger snabb och effektiv lagring, som startar Windows och program mycket snabbt. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. SSD-hårddisken i den här datorn är på 128 GB, vilket ger dig utrymme för dokument och enklare program.

HP Webcam

webbkameran gör att det aldrig har varit enklare att hålla kontakten eller få jobbet gjort. Videochatta med familjen i bra kvalitet.

Anslutningar

Om du vill slippa nätverkskabeln kan du snabbt och enkelt ansluta till olika nätverk trådlöst via Wi-Fi, men du kan även ansluta till internet med en vanlig ethernet-kabel. Du ansluter dessutom enheter smidigt med Bluetooth 4.2 direkt till din laptop, som exempelvis din smartphone, datormus eller hörlurar. Datorn har även givits snabba uttag som 2 st USB 3.1 Gen 1 och HDMI.

Titta även på

(1 st)
 • Intel® Pentium® Gold 4417U processor
 • 128 GB SSD & 4 GB RAM
 • Väger endast 1,5 kg

3 990:-

Titta även på

(1 st)
 • Intel® Pentium® Gold 4417U processor
 • 128 GB SSD & 4 GB RAM
 • Väger endast 1,5 kg

3 990:-

1008667 HP HP 14-cm0027no (6PX05EA#UUW) 6PX05EA#UUW HP 14-cm0027no är en snygg och och tillförlitlig laptop som med en batteritid på upp till 10,5 timmar, gör att du kan fortsätta arbeta effektivt när du är på språng. Datorn har utrustats med en dubbelkärnig AMD A6 9225-processor samt 128 GB SSD-lagring, vilket ger snabbare uppstarter och högre överföringshastigheter. Jobba effektivt eller luta dig tillbaka med sociala medier, allt kommer synas tydligt på den 14" stora HD-skärmen. Batteritid Nu kan du hålla dig uppkopplad och njuta av underhållning i upp till 10,5 timmar. Och när den väl får ont om ström så kommer HP Fast Charge att hjälpa dig, stäng av enheten och gå från 0 till 50 % laddning på cirka 45 minuter. AMD A6 processor Den dubbelkärniga processorn AMD A6 9225 ser till att du får hastigheten du behöver för alla dagliga datoruppgifter. Med den tvåkärniga processorn kan du arbeta med flera program samtidigt, perfekt för enklare typer av uppgifter. Snygg och slimmad 14-cm0027no har en snygg och stilren design med en tjocklek på endast 1,9 cm, ta del av en läckert borstad finish och ett robust gångjärn, extra bra om du ofta är på språng med din dator. 128 GB SSD-hårddisk En av hårddiskarna i den här datorn är av SSD-typ som ger snabb och effektiv lagring, som startar Windows och program mycket snabbt. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. SSD-hårddisken i den här datorn är på 128 GB, vilket ger dig utrymme för dokument och enklare program. HP Webcam webbkameran gör att det aldrig har varit enklare att hålla kontakten eller få jobbet gjort. Videochatta med familjen i bra kvalitet. Anslutningar Om du vill slippa nätverkskabeln kan du snabbt och enkelt ansluta till olika nätverk trådlöst via Wi-Fi, men du kan även ansluta till internet med en vanlig ethernet-kabel. Du ansluter dessutom enheter smidigt med Bluetooth 4.2 direkt till din laptop, som exempelvis din smartphone, datormus eller hörlurar. Datorn har även givits snabba uttag som 2 st USB 3.1 Gen 1 och HDMI. Laptop 14 - 16 tum 3,5 2 3990 SEK 3990 NewCondition Discontinued
 1. Dator & Surfplatta
 2. Laptop
 3. Laptop 14 - 16 tum