Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Favorit

14" laptop med 4:e Gen. AMD Ryzen 5 & snabbladdning

HP 14s-fq0053no

  Art.nr: 1016373
  • AMD Ryzen 5 4500U-processor
  • 256 GB SSD & 8 GB RAM
  • HP Fast Charge
  • 14" Full HD-skärm
  • Två framåtvända högtalare
5 990:-

Delbetala från 538:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

HP 14s-fq0053no är en 14" laptop med Full HD-upplösning och smala kanter. Datorn är byggd för produktivitet och underhållning var du n befinner dig. Innanför chassit hittar du komponenter som 4:e generationens AMD Ryzen™ 5-processor och en 256 GB SSD-hårddisk, vilket ger dig snabba hastigheter i program och dokument. Den har pålitlig prestanda och en bred bildskärm, vilket gör att du kan surfa och snabbt ta dig genom dina dagliga uppgifter.

14" Full HD-skärm

Datorn har givits en Full HD-skärm (1920 x 1080) på 14 tum med tunna ramar. Bildskärmen är baserad på WLED-bakgrundsbelyst teknik som ger dig ökad ljusstyrka och ökad kontrast med snabbare upptända pixlar. Njut av solen samtidigt som du tittar på ditt favoritinnehåll på antireflexpanelen. Den icke-reflekterande och lågblanka skärmen gör att du slipper reflexer medan du befinner dig utomhus.

AMD Ryzen™ 5 4500U-processor

AMD Ryzen™ 5 4500U är en del av 4:e generationens AMD-processorer. Utrustad med sex stycken processorkärnor och en maxhastighet på 4 GHz får du prestanda för spel, videoredigering, kontorsarbete eller annat. Ta del av snabbare hastigheter och sömlös multitasking med AMD Ryzen™ 4500U, byggd för processor-krävande uppgifter.

256 GB SSD-hårddisk

Hårddisken i datorn är av PCIe SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. Hårddisken i den här datorn är på 256 GB vilket ger dig lagringsutrymme för dokument, bilder och film.

8 GB DDR4 RAM-minne

DDR4 är snabb standard för RAM-minne, utformad att köras effektivare och mer tillförlitligt vid snabbare hastigheter. Högre bandbredd ger en prestandaökning för allt från flerprogramskörning till spelande. Denna dator har 8 GB RAM-minne.

Stöd för MU-MIMO

Koppla upp dig mot Wi-Fi- och Bluetooth®-tillbehör med trådlös teknik. Om du har flera MU-MIMO-enheter i ditt hem, fungerar MU-MIMO-stöd i kombination med en MU-MIMO-router för att maximera nätverkstrafiken och ge en smidigare online-upplevelse.

HP Fast Charge

När den bärbara datorn har ont om ström är det ingen som har tid att vänta i timmar på att den ska laddas. Stäng av den och gå från 0 till 50 % laddning på cirka 45 minuter.

Två framåtvända högtalare

Höj volymen på favoritlåten, -filmen eller -spelet. Ingenting kommer mellan dig och underhållningen när ljudet är riktat mot dig.

HP Webcam

Den fantastiska webbkameran gör att det aldrig har varit enklare att hålla kontakten eller få jobbet gjort. Videochatta med familjen med jämn och skarp kvalitet.

Skydda dig själv och din data. Köp säkerhetsprogram tillsammans med din nya dator, surfplatta eller mobil.
Skydda dig själv och din data. Köp säkerhetsprogram tillsammans med din nya dator, surfplatta eller mobil.