Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Smidig 15,6" laptop med IPS-panel & 512 GB SSD

HP 15s-eq1026no

  Art.nr: 1016376
  • AMD Ryzen 5 4500U processor
  • 512 GB SSD & 8 GB RAM
  • HP TrueVision HD-kamera
  • 15,6" Full HD-skärm (IPS-panel)
  • HP Fast Charge
6 990:-

Delbetala från 622:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

HP 15s-eq1026no är en 15,6" laptop som håller uppkopplad till det som betyder mest med lång batteritid och en tunn och bärbar design med supertunn ram. Datorn är byggd för produktivitet och underhållning var du än befinner dig. Den har pålitlig prestanda och stor bildskärm så att du kan streama, surfa och snabbt ta dig igenom uppgifter hela dagen. Inuti datorn hittar du bland annat den sexkärniga AMD Ryzen™ 5 4500U processorn samt en snabb SSD-hårddisk på 512 GB.

15,6" Full HD-skärm med IPS-panel

Den 15,6" stora bildskärmen baserad på WLED-bakgrundsbelyst teknik ger dig ökad ljusstyrka, mer levande färger och ökad kontrast med snabbare upptända pixlar. Skärmen har dessutom utrustats med en IPS-panel för högre färgnoggrannhet och bredare betraktningsvinklar. En bred betraktningsvinkel innebär att bild, kontrast och färgåtergivning förblir korrekt i vilken vinkel du än tittar på skärmen. Allt för att ge dig rätt förutsättningar att arbeta eller roa dig oavsett miljö och få en trivsam realistisk återgivning från skärmen.

Njut av solen samtidigt som du tittar på ditt favoritinnehåll på antireflexpanelen. Den icke-reflekterande och lågblanka skärmen gör att du slipper reflexer medan du befinner dig utomhus.

AMD Ryzen™ 5 4500U processor

AMD Ryzen™ 5 4500U är en del av 4:e generationens AMD-processorer. Utrustad med sex stycken processorkärnor och en maxhastighet på 4 GHz får du prestanda för spel, videoredigering, kontorsarbete eller annat. Ta del av snabbare hastigheter och sömlös multitasking med AMD Ryzen™ 4500U, byggd för processor-krävande uppgifter.

512 GB SSD-hårddisk

Hårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. Hårddisken i den här datorn är på 512 GB vilket ger dig gott om lagringsutrymme för program & dokument.

8 GB DDR4 RAM-minne

DDR4 RAM-minnen ger dig högre bandbredd för en prestandaökning i allt från flerprogramskörning till spel. Denna dator har 8 GB RAM-minne för multitasking och snabba programbyten.

HP Fast Charge

När datorn har ont om ström är det ingen som har tid att vänta i timmar på att den ska laddas. Stäng av den och gå från 0 till 50 % laddning på cirka 45 minuter.

HP TrueVision HD-kamera

Videochatta med livfull skärpa, även i svagt ljus, och håll kontakten på ett bättre sätt med mer personliga konversationer.

Fullstort tangentbord

Med det fullstora island-style-tangentbordet kan du arbeta var som helst. Slaglängd på 1,5 mm gör skrivupplevelsen bekväm och produktiv.

Stöd för MU-MIMO

Koppla upp dig mot Wi-Fi- och Bluetooth®-tillbehör med trådlös teknik. Om du har flera MU-MIMO-enheter i ditt hem, fungerar MU-MIMO-stöd i kombination med en MU-MIMO-router för att maximera nätverkstrafiken och ge en smidigare online-upplevelse.

Skydda dig själv och din data. Köp säkerhetsprogram tillsammans med din nya dator, surfplatta eller mobil.
Skydda dig själv och din data. Köp säkerhetsprogram tillsammans med din nya dator, surfplatta eller mobil.