Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

14" HP Chromebook med upp till 10 timmar batteritid

HP Chromebook 14-ca000no (4JR27EA#UUW)

  Art.nr: 1006910
  • Intel® Celeron® N3350 processor
  • Google Play, Google Drive och Chrome OS
  • Snabbt WiFi och Bluetooth 4.2
  • 14" HD-skärm (1366 x 768)
  • Utmärkt ljud med B&O PLAY

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Var produktiv med en kompakt HP Chromebook, ta med den vart du än ska och få enkel åtkomst till dina favoritappar via Google Play Store. Utför fler uppgifter och upplev mer med bättre prestanda och ett batteri som räcker i upp till 10 timmar, utmärkt för dig som behöver en smidig typ av skoldator eller en enklare arbetsdator. Andra funktioner inkluderar bland annat: Snabbt WiFi (802.11b/g/n/ac), Bluetooth® 4.2 och ljud av B&O PLAY med dubbla högtalare.

Google Play, Google Drive och Chrome OS

Alla de Android-appar som du känner till och tycker om på din telefon eller surfplatta fungerar nu direkt på Chromebooken med samma höga hastighet, enkla funktioner och effektiva säkerhet.

Google Drive är din egen virtuella hårddisk som är tillgänglig överallt där du har tillgång till internet. Du lagrar enkelt och smidigt upp till 100 GB innehåll i 2 år med Google Drive-åtkomst.

Chrome OS är ett lättanvänt operativsystem som har utformats för att vara snabbt på alla möjliga sätt, samtidigt som du är tryggare och säkrare på webben.

Intel® Celeron® processor

Intel® Celeron® N3350 är en processor för alla dina vardagliga behov. Med äkta Intel-känsla i prisvärt format får du jämn multitasking-prestanda och en perfekt plattform för appar, titta på filmer eller surfa på webben.

14" HD-skärm

HP har satsat stort på att skapa en Chromebook som ska tillfredsställa de flesta typerna av behov. Med sin WLED-bakgrundsbelysta HD-skärm får du en skarp bild som kommer hjälpa dig att utför alla dina uppgifter, när du sedan vill slappna av och se en film kan du göra det med bra bild och ett bra ljud.

B&O PLAY

Med dubbla högtalare och ljud av B&O PLAY får du en Chromebook som lämpar sig utmärkt för din dagliga dos av underhållning. Dessutom så har enheten ett 180° gångjärn som gör det enkelt att samarbeta och dela upplevelsen med andra.

Snabbt WiFi och Bluetooth 4.2

Anslut till nätverk trådlöst med WiFi och det med den snabba AC-standarden, som ger stabilare uppkoppling och högre hastighet. Det gör att du kan surfa på nätet utan sladdar, och kan lätt röra dig fritt i hela hemmet. Bluetooth är smidigt då du vill ansluta externa enheter som exempelvis en datormus eller ett headset.

1006910 1006910 HP HP Chromebook 14-ca000no (4JR27EA#UUW) 4JR27EA#UUW Var produktiv med en kompakt HP Chromebook, ta med den vart du än ska och få enkel åtkomst till dina favoritappar via Google Play Store. Utför fler uppgifter och upplev mer med bättre prestanda och ett batteri som räcker i upp till 10 timmar, utmärkt för dig som behöver en smidig typ av skoldator eller en enklare arbetsdator. Andra funktioner inkluderar bland annat: Snabbt WiFi (802.11b/g/n/ac), Bluetooth® 4.2 och ljud av B&O PLAY med dubbla högtalare. Google Play, Google Drive och Chrome OS Alla de Android-appar som du känner till och tycker om på din telefon eller surfplatta fungerar nu direkt på Chromebooken med samma höga hastighet, enkla funktioner och effektiva säkerhet. Google Drive är din egen virtuella hårddisk som är tillgänglig överallt där du har tillgång till internet. Du lagrar enkelt och smidigt upp till 100 GB innehåll i 2 år med Google Drive-åtkomst. Chrome OS är ett lättanvänt operativsystem som har utformats för att vara snabbt på alla möjliga sätt, samtidigt som du är tryggare och säkrare på webben. Intel® Celeron® processor Intel® Celeron® N3350 är en processor för alla dina vardagliga behov. Med äkta Intel-känsla i prisvärt format får du jämn multitasking-prestanda och en perfekt plattform för appar, titta på filmer eller surfa på webben. 14" HD-skärm HP har satsat stort på att skapa en Chromebook som ska tillfredsställa de flesta typerna av behov. Med sin WLED-bakgrundsbelysta HD-skärm får du en skarp bild som kommer hjälpa dig att utför alla dina uppgifter, när du sedan vill slappna av och se en film kan du göra det med bra bild och ett bra ljud. B&O PLAY Med dubbla högtalare och ljud av B&O PLAY får du en Chromebook som lämpar sig utmärkt för din dagliga dos av underhållning. Dessutom så har enheten ett 180° gångjärn som gör det enkelt att samarbeta och dela upplevelsen med andra. Snabbt WiFi och Bluetooth 4.2 Anslut till nätverk trådlöst med WiFi och det med den snabba AC-standarden, som ger stabilare uppkoppling och högre hastighet. Det gör att du kan surfa på nätet utan sladdar, och kan lätt röra dig fritt i hela hemmet. Bluetooth är smidigt då du vill ansluta externa enheter som exempelvis en datormus eller ett headset. Laptop 14 - 16 tum 4 1 2990 SEK 2990 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Laptop
  3. Laptop 14 - 16 tum