Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Nyhet

14" Laptop med AMD processor och lång batteritid

HP 14s-fq0003no

  Art.nr: 1014203
  • AMD Athlon™ silver-processor
  • 8 GB DDR4-2400 SDRAM-minne
  • 14" antirelfexbehandlad FHD-skärm
  • Upp till 8 timmar batteritid och HP Fast Charge-teknik
  • Windows 10 i S-läge

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

HP 14s-fq0003no hjälper dig klara av dina mest hektiska dagar med pålitlig prestandan av en AMD-processor. Vilket gör att du kan streama, surfa och snabbt ta dig genom dina dagliga uppgifter. Dessutom kan du spara mer av det du gillar mest med gott om plats för alla dina foton, filmer och dokument. Med den praktiska antireflexpanelen kan du använda datorn helt ostört när du befinner dig utomhus.

AMD Athlon™ Silver-3050U

Få mer gjort på kortare tid på en tillförlitlig bärbar dator som kan hålla jämna steg med dina vardagliga uppgifter. AMD Athlon™ Mobile-processorer i 3000-serien innehåller moderna funktioner och svarstider vilket gör att du kan säga adjö till en dator som hänger sig. Streama filmer med extra lång batteritid i vackra och kristallklara detaljer. Oavsett om du spelar spel eller ser på film kan du uppleva all din underhållning med hög prestanda. 

8 GB DDR4 RAM-minne

HP 14s-fq0003no är försedd med DDR4 RAM-minne, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. Du får tillgång till 8 GB integrerat DDR4 RAM, för att säkerställa en snabbare datorupplevelse.

Batteritid

Ta dig an dagen utan att bekymra dig om att ladda. Med batteritid på upp till 8 timmar kan du arbeta, titta på film och tillbringa mer av din tid helt sladdlöst. Dessutom är laptoppen utrustad med HP Fast Charge som laddar batteriet upp till 50 % inom 45 minuter när systemet är avstängt.

Antireflexpanel 

Njut av solen samtidigt som du tittar på ditt favoritinnehåll på antireflexpanelen. Den ickereflekterande och lågblanka skärmen gör att du slipper reflexer medan du befinner dig utomhus. 

Kraftfullt ljud

Med dubbla HP-högtalare, HP Audio Boost och anpassade inställningar av experterna på B&O får du ett maffigt och autentiskt ljud. Låt dig beröras av ljudet. 

Windows 10 i S-läge 

Upplev den säkraste versionen av Windows någonsin. Med snabba starttider, bättre svarstider och utökat skydd mot nätfiske och skadlig programvara fungerar programmen smidigare. 

1014203 1014203 HP HP 14s-fq0003no 28P06EA#UUW HP 14s-fq0003no hjälper dig klara av dina mest hektiska dagar med pålitlig prestandan av en AMD-processor. Vilket gör att du kan streama, surfa och snabbt ta dig genom dina dagliga uppgifter. Dessutom kan du spara mer av det du gillar mest med gott om plats för alla dina foton, filmer och dokument. Med den praktiska antireflexpanelen kan du använda datorn helt ostört när du befinner dig utomhus.AMD Athlon™ Silver-3050UFå mer gjort på kortare tid på en tillförlitlig bärbar dator som kan hålla jämna steg med dina vardagliga uppgifter. AMD Athlon™ Mobile-processorer i 3000-serien innehåller moderna funktioner och svarstider vilket gör att du kan säga adjö till en dator som hänger sig. Streama filmer med extra lång batteritid i vackra och kristallklara detaljer. Oavsett om du spelar spel eller ser på film kan du uppleva all din underhållning med hög prestanda. 8 GB DDR4 RAM-minne HP 14s-fq0003no är försedd med DDR4 RAM-minne, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. Du får tillgång till 8 GB integrerat DDR4 RAM, för att säkerställa en snabbare datorupplevelse. BatteritidTa dig an dagen utan att bekymra dig om att ladda. Med batteritid på upp till 8 timmar kan du arbeta, titta på film och tillbringa mer av din tid helt sladdlöst. Dessutom är laptoppen utrustad med HP Fast Charge som laddar batteriet upp till 50 % inom 45 minuter när systemet är avstängt.Antireflexpanel Njut av solen samtidigt som du tittar på ditt favoritinnehåll på antireflexpanelen. Den ickereflekterande och lågblanka skärmen gör att du slipper reflexer medan du befinner dig utomhus. Kraftfullt ljud Med dubbla HP-högtalare, HP Audio Boost och anpassade inställningar av experterna på B&O får du ett maffigt och autentiskt ljud. Låt dig beröras av ljudet. Windows 10 i S-läge Upplev den säkraste versionen av Windows någonsin. Med snabba starttider, bättre svarstider och utökat skydd mot nätfiske och skadlig programvara fungerar programmen smidigare.  Laptop 14 - 16 tum 4990 SEK 4990 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Laptop
  3. Laptop 14 - 16 tum