Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Snabb 15" laptop med AMD Ryzen 7

HP 15s-eq1033no

  Art.nr: 1014205
  • 15" Full-HD skärm
  • 512 GB SSD + 8 GB RAM
  • 8 timmars batteritid
  • Fullstort tangentbord

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

HP 15s-eq1033no är en laptop som passar dig som använder den till jobb, studier eller nöje. Den har en snabb processor för att du ska kunna använda dig av olika processorkrävande program. Full-HD skärm som ger bra skärpa i alla lägen. 512 GB SSD hårddisk så att du kan starta upp datorn och dess program snabbt. Du kan även utöka lagringen med SD- eller microSD-kort. Den har batteritid på upp till 8 timmar för att du ska kunna vara trådlös så länge som möjligt.

AMD Ryzen™ 7-processor

En bärbar dator med riktigt imponerande prestanda. En revolutionerande ny arkitektur med enastående batteritid som ger mycket effektiv multitrådad bearbetning och Vega-grafik för krävande multimedieuppgifter.

AMD Radeon™-grafik 

Oavsett om du spelar spel eller ser på film kan du uppleva all din underhållning med hög prestanda.

Skärm med full HD

Luta dig tillbaka och njut av kristallklar grafik och bilder med levande kvalitet, med en upplösning på 2 miljoner pixlar. Upplösningen på 1920 x 1080 ger allt ditt digitala innehåll en helt ny dimension.

Antireflexpanel

Njut av solen samtidigt som du tittar på ditt favoritinnehåll på antireflexpanelen. Den icke-reflekterande och lågblanka skärmen gör att du slipper reflexer medan du befinner dig utomhus.

Släpp loss batteritiden

Ta dig an dagen utan att bekymra dig om att ladda. Med upp till 8 timmars batteritid kan du arbeta, titta på serier och tillbringa mer av din tid helt trådlöst.

PCIe SSD-lagring

Starta upp på några sekunder med blixtsnabb hastighet med upp till 512 GB PCIe SSD-lagring. 

Sätt bara i ett SD- eller microSD-kort och utöka enhetens lagringsutrymme för fler filmer, foton och låtar eller för att få enkel åtkomst till innehåll som du lagrat på ett befintligt kort.

1014205 1014205 HP HP 15s-eq1033no 20F18EA#UUW HP 15s-eq1033no är en laptop som passar dig som använder den till jobb, studier eller nöje. Den har en snabb processor för att du ska kunna använda dig av olika processorkrävande program. Full-HD skärm som ger bra skärpa i alla lägen. 512 GB SSD hårddisk så att du kan starta upp datorn och dess program snabbt. Du kan även utöka lagringen med SD- eller microSD-kort. Den har batteritid på upp till 8 timmar för att du ska kunna vara trådlös så länge som möjligt.AMD Ryzen™ 7-processorEn bärbar dator med riktigt imponerande prestanda. En revolutionerande ny arkitektur med enastående batteritid som ger mycket effektiv multitrådad bearbetning och Vega-grafik för krävande multimedieuppgifter.AMD Radeon™-grafik Oavsett om du spelar spel eller ser på film kan du uppleva all din underhållning med hög prestanda.Skärm med full HDLuta dig tillbaka och njut av kristallklar grafik och bilder med levande kvalitet, med en upplösning på 2 miljoner pixlar. Upplösningen på 1920 x 1080 ger allt ditt digitala innehåll en helt ny dimension.AntireflexpanelNjut av solen samtidigt som du tittar på ditt favoritinnehåll på antireflexpanelen. Den icke-reflekterande och lågblanka skärmen gör att du slipper reflexer medan du befinner dig utomhus.Släpp loss batteritidenTa dig an dagen utan att bekymra dig om att ladda. Med upp till 8 timmars batteritid kan du arbeta, titta på serier och tillbringa mer av din tid helt trådlöst. PCIe SSD-lagringStarta upp på några sekunder med blixtsnabb hastighet med upp till 512 GB PCIe SSD-lagring. Sätt bara i ett SD- eller microSD-kort och utöka enhetens lagringsutrymme för fler filmer, foton och låtar eller för att få enkel åtkomst till innehåll som du lagrat på ett befintligt kort. Laptop 14 - 16 tum 4,7 7 7990 SEK 7990 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Laptop
  3. Laptop 14 - 16 tum