Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Favorit

15,6" laptop med AMD-prestanda & 10 h batteritid

HP Laptop 15s-eq0093no

  Art.nr: 1012309
 • AMD Ryzen™ 5 3500U mobile processor
 • 512 GB SSD & 8 GB RAM
 • Radeon™ Vega 8-grafik
 • 15,6" Full HD-skärm (IPS-panel)
 • 10 h batteritid & HP Fast Charge

Kombinera med

HP 15s-eq0093no
Produkt du tittar på: 15,6" laptop med AMD-prestanda & 10 h batteritid

6 990:-


 • Pris: 8 417:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Nytta/Nöje är vår bredaste kategori, här utgår du från hela vårt laptop-sortiment. Du kanske i första hand vill använda din dator för enklare uppgifter så som surf, mejl och att titta på film. 

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


Nytta/Nöje är vår bredaste kategori, här utgår du från hela vårt laptop-sortiment. Du kanske i första hand vill använda din dator för enklare uppgifter så som surf, mejl och att titta på film. 

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


HP 15s-eq0093no är en 15,6" laptop som med lång batteritid och en tunn design gör att du kan hålla dig uppkopplad hela dagen. Inuti datorn hittar du bland annat den fyrkärniga AMD Ryzen™ 5 mobile processorn som tillsammans med Radeon™ Vega 8-grafik ger dig en dator som är byggd för både hög produktivitet och underhållning. Ta del av pålitlig prestanda som gör att du snabbt kan ta dig igenom dagens uppgifter.

15,6" Full HD-skärm

HP 15s-eq0093no har givits en Full HD-skärm (1920 x 1080) på 15,6 tum med tunna ramar, för mer skärm i ett mindre chassi. Bildskärmen är baserad på WLED-bakgrundsbelyst teknik som ger dig ökad ljusstyrka, mer levande färger och ökad kontrast med snabbare upptända pixlar. Och med dess IPS-panel blir bilden även skarpare och du får mer levande färger.

AMD Ryzen 5 med Vega 8 Grafik

AMD Ryzen™ 5 3500U mobile processor med Radeon™ Vega 8 Grafik

Med en fyrkärnig AMD Ryzen™ 5-mobile processor och Radeon™ Vega 8-grafik till ditt förfogande, är du redo oavsett vilka utmaningar som ligger framför dig. Processorn har en maxhastighet på 3,7 GHz och PCIe® 3.0.

Inbyggd Radeon™ Vega 8-grafik gör att du kan njuta av videouppspelning i hög kvalitet och har bra möjligheter för multimedia-skapande och spelprestanda. Redigering av foton och videoklipp eller att skapa någon form av grafiskt innehåll går dessutom snabbare.

512 GB SSD-hårddisk

Hårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. Hårddisken i den här datorn är på 512 GB vilket ger dig lagringsutrymme för dokument, spel, bilder och musik.

8 GB DDR4 RAM-minne

HP 15s-eq0093no är försedd med DDR4 RAM-minne, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. Du får tillgång till 8 GB DDR4 RAM, allt för att säkerställa snabbare spelprestanda.

Batteritid & HP Fast Charge

När datorn har ont om ström är det få som har tid att vänta länge på att den ska laddas. Stäng av den och gå från 0 till 50 % laddning på cirka 45 minuter. Datorn har en batteritid på upp till 10 timmar, så att du kan fortsätta vara produktiv hela dagen, smidigt om du ofta är på språng.

Stabila anslutningar

Sluta oroa dig för svajigt internet och svaga anslutningar. Få en kraftfull och stabil anslutning till Wi-Fi och Bluetooth®-tillbehör med den snabba 802.11/ac standarden och Bluetooth® 4.2.

Kortläsare & kamera

Sätt bara i ett SD-kort och utöka enhetens lagringsutrymme för fler filmer, foton och låtar eller för att få enkel åtkomst till innehåll från exempelvis din kamera. HP TrueVision HD-kamera gör att du kan videochatta med livfull skärpa och enklare hålla kontakten med nära och kära.

Titta även på

Snabbare processor

(0 st)
 • AMD Ryzen™ 7 3700U mobile processor
 • 512 GB SSD & 8 GB RAM
 • Radeon™ RX Vega 10

6 990:-

Titta även på

Snabbare processor

(0 st)
 • AMD Ryzen™ 7 3700U mobile processor
 • 512 GB SSD & 8 GB RAM
 • Radeon™ RX Vega 10

6 990:-

Dela upp din betalning
Dela upp din betalning
Skydda din dator eller surfplatta
Skydda din dator eller surfplatta
1012309 HP HP Laptop 15s-eq0093no 9PP06EA#UUW HP 15s-eq0093no är en 15,6" laptop som med lång batteritid och en tunn design gör att du kan hålla dig uppkopplad hela dagen. Inuti datorn hittar du bland annat den fyrkärniga AMD Ryzen™ 5 mobile processorn som tillsammans med Radeon™ Vega 8-grafik ger dig en dator som är byggd för både hög produktivitet och underhållning. Ta del av pålitlig prestanda som gör att du snabbt kan ta dig igenom dagens uppgifter. 15,6" Full HD-skärm HP 15s-eq0093no har givits en Full HD-skärm (1920 x 1080) på 15,6 tum med tunna ramar, för mer skärm i ett mindre chassi. Bildskärmen är baserad på WLED-bakgrundsbelyst teknik som ger dig ökad ljusstyrka, mer levande färger och ökad kontrast med snabbare upptända pixlar. Och med dess IPS-panel blir bilden även skarpare och du får mer levande färger. AMD Ryzen™ 5 3500U mobile processor med Radeon™ Vega 8 Grafik Med en fyrkärnig AMD Ryzen™ 5-mobile processor och Radeon™ Vega 8-grafik till ditt förfogande, är du redo oavsett vilka utmaningar som ligger framför dig. Processorn har en maxhastighet på 3,7 GHz och PCIe® 3.0.Inbyggd Radeon™ Vega 8-grafik gör att du kan njuta av videouppspelning i hög kvalitet och har bra möjligheter för multimedia-skapande och spelprestanda. Redigering av foton och videoklipp eller att skapa någon form av grafiskt innehåll går dessutom snabbare. 512 GB SSD-hårddisk Hårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. Hårddisken i den här datorn är på 512 GB vilket ger dig lagringsutrymme för dokument, spel, bilder och musik. 8 GB DDR4 RAM-minne HP 15s-eq0093no är försedd med DDR4 RAM-minne, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. Du får tillgång till 8 GB DDR4 RAM, allt för att säkerställa snabbare spelprestanda. Batteritid & HP Fast Charge När datorn har ont om ström är det få som har tid att vänta länge på att den ska laddas. Stäng av den och gå från 0 till 50 % laddning på cirka 45 minuter. Datorn har en batteritid på upp till 10 timmar, så att du kan fortsätta vara produktiv hela dagen, smidigt om du ofta är på språng. Stabila anslutningar Sluta oroa dig för svajigt internet och svaga anslutningar. Få en kraftfull och stabil anslutning till Wi-Fi och Bluetooth®-tillbehör med den snabba 802.11/ac standarden och Bluetooth® 4.2. Kortläsare & kamera Sätt bara i ett SD-kort och utöka enhetens lagringsutrymme för fler filmer, foton och låtar eller för att få enkel åtkomst till innehåll från exempelvis din kamera. HP TrueVision HD-kamera gör att du kan videochatta med livfull skärpa och enklare hålla kontakten med nära och kära. Laptop 14 - 16 tum 6990 SEK 6990 NewCondition InStock
 1. Dator & Surfplatta
 2. Laptop
 3. Laptop 14 - 16 tum