Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

15,6" laptop med AMD Ryzen 3 processor och bra batteritid

HP Notebook 15-db0033no

  Art.nr: 1006917
  • AMD Ryzen 3 2200U processor
  • 256 GB SSD & 8 GB RAM
  • Upp till 7,5 timmar batteritid
  • 15,6" Full HD-skärm (1920 x 1080)
  • HP Fast Charge (snabbladdning)

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Nytta/Nöje är vår bredaste kategori, här utgår du från hela vårt laptop-sortiment. Du kanske i första hand vill använda din dator för enklare uppgifter så som surf, mejl och att titta på film. 

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


Nytta/Nöje är vår bredaste kategori, här utgår du från hela vårt laptop-sortiment. Du kanske i första hand vill använda din dator för enklare uppgifter så som surf, mejl och att titta på film. 

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


Var produktiv hela dagen med en bärbar dator som med sitt kraftfulla batteri har utformats för att hålla dig uppkopplad. Du får ta del av en 15,6" Full HD-skärm som med sin WLED-bakgrundsbelysning ser till att du får tydliga och skarpa bilder, oavsett om du surfar eller ser på film. En bärbar dator som klarar av surf, streaming och mycket mer tack vare dess AMD-processor. Jobba effektivt eller luta dig tillbaka med HP Notebook.

AMD Ryzen 3 2200U

Du får som ovannämnt en bärbar dator som klarar surf, streaming och mycket mer med dess AMD-processor. AMD Ryzen 3 2200U-processorn levererar högre prestanda jämfört med tidigare generationers AMD-processorer, vilket ger 15-db0033no kraften att utföra dina uppgifter snabbare.

15,6" Full HD-skärm

Den 15,6" stora bildskärmen baserad på WLED-bakgrundsbelyst teknik ger dig ökad ljusstyrka, mer levande färger och ökad kontrast med snabbare upptända pixlar. Allt för att ge dig rätt förutsättningar att arbeta eller roa dig, oavsett miljö och få en trivsam realistisk återgivning från skärmen.

8 GB DDR4 RAM-minne

Datorn är försedd med DDR4 RAM, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. Du får tillgång till 8 GB DDR4 RAM med denna HP Notebook.

Trådlösa anslutningar

Om du vill slippa nätverkskabeln kan du ansluta snabbt och enkelt till nätverk trådlöst med WiFi 802.11b/g/n/ac, även om du enkelt kan ansluta till internet med en vanlig ethernet-kabel också. Du ansluter även enheter smidigt med Bluetooth 4.2 direkt till din laptop som exempelvis din smartphone, datormus eller hörlurar.

256 GB SSD-hårddisk

Hårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. Hårddisken i den här datorn är på 256 GB vilket ger dig lagringsutrymme för dokument, bilder och film.

HP Fast Charge

När datorn har ont om ström är det ingen som har tid att vänta länge på att den ska laddas. Stäng av den och gå från 0 till 50 % laddning på cirka 45 minuter. Datorn har en batteritid på upp till 10 timmar.

1006917 HP HP Notebook 15-db0033no 4PN71EA#UUW Var produktiv hela dagen med en bärbar dator som med sitt kraftfulla batteri har utformats för att hålla dig uppkopplad. Du får ta del av en 15,6" Full HD-skärm som med sin WLED-bakgrundsbelysning ser till att du får tydliga och skarpa bilder, oavsett om du surfar eller ser på film. En bärbar dator som klarar av surf, streaming och mycket mer tack vare dess AMD-processor. Jobba effektivt eller luta dig tillbaka med HP Notebook. AMD Ryzen 3 2200U Du får som ovannämnt en bärbar dator som klarar surf, streaming och mycket mer med dess AMD-processor. AMD Ryzen 3 2200U-processorn levererar högre prestanda jämfört med tidigare generationers AMD-processorer, vilket ger 15-db0033no kraften att utföra dina uppgifter snabbare. 15,6" Full HD-skärm Den 15,6" stora bildskärmen baserad på WLED-bakgrundsbelyst teknik ger dig ökad ljusstyrka, mer levande färger och ökad kontrast med snabbare upptända pixlar. Allt för att ge dig rätt förutsättningar att arbeta eller roa dig, oavsett miljö och få en trivsam realistisk återgivning från skärmen. 8 GB DDR4 RAM-minne Datorn är försedd med DDR4 RAM, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. Du får tillgång till 8 GB DDR4 RAM med denna HP Notebook. Trådlösa anslutningar Om du vill slippa nätverkskabeln kan du ansluta snabbt och enkelt till nätverk trådlöst med WiFi 802.11b/g/n/ac, även om du enkelt kan ansluta till internet med en vanlig ethernet-kabel också. Du ansluter även enheter smidigt med Bluetooth 4.2 direkt till din laptop som exempelvis din smartphone, datormus eller hörlurar. 256 GB SSD-hårddisk Hårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. Hårddisken i den här datorn är på 256 GB vilket ger dig lagringsutrymme för dokument, bilder och film. HP Fast Charge När datorn har ont om ström är det ingen som har tid att vänta länge på att den ska laddas. Stäng av den och gå från 0 till 50 % laddning på cirka 45 minuter. Datorn har en batteritid på upp till 10 timmar. Laptop 14 - 16 tum 5 2 5890 SEK 5890 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Laptop
  3. Laptop 14 - 16 tum