15,6" laptop med upp till 10 timmars batteritid

HP Notebook 15-dw0030no

  Art.nr: 1012306
  • Intel® Pentium® Gold 4417U processor
  • 256 GB SSD & 8 GB RAM
  • Laddas snabbt med HP Fast Charge
  • 15,6" Full HD-skärm (1920 x 1080)
  • Fullstort tangentbord med numerisk del

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Nytta/Nöje är vår bredaste kategori, här utgår du från hela vårt laptop-sortiment. Du kanske i första hand vill använda din dator för enklare uppgifter så som surf, mejl och att titta på film. 

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


Nytta/Nöje är vår bredaste kategori, här utgår du från hela vårt laptop-sortiment. Du kanske i första hand vill använda din dator för enklare uppgifter så som surf, mejl och att titta på film. 

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


HP Notebook 15-dw0030no är en snygg och stilren laptop som ger dig prestanda för både arbete och underhållning. Datorn har utrustats med en dubbelkärnig processor som kommer ge dig snabbare hastigheter utan långa vänttider när du öppnar program. Dess 256 GB stora SSD-hårddisk ger dig lagringsutrymme för alla dina program och filer. Jobba effektivt eller luta dig tillbaka med sociala medier, när du vill.

15,6" Full HD-skärm

HP 15-dw0030no har givits en Full HD-skärm på 15,6 tum med en tunn ram på sidorna, för mer skärm i ett mindre chassi. Bildskärmen är baserad på WLED-bakgrundsbelyst teknik som ger dig ökad ljusstyrka, mer levande färger och ökad kontrast med snabbare upptända pixlar.

Intel Pentium Gold processor

Intel® Pentium® Gold 4417U är en dubbelkärnig processor som kommer hjälpa dig med alla dina vardagliga uppgifter. Med äkta Intel-känsla i prisvärt format får du jämn multitasking-prestanda och en perfekt plattform för att arbeta, titta på filmer m.m.

256 GB SSD-hårddisk

Hårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. Hårddisken i den här datorn är på 256 GB vilket ger dig lagringsutrymme för dokument, program, bilder och musik.

8 GB DDR4 RAM-minne

Datorn är försedd med DDR4 RAM, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. Du får tillgång till 8 GB DDR4 RAM med HP 15-dw0030no.

Batteritid & HP Fast Charge

När datorn har ont om ström är det få som har tid att vänta länge på att den ska laddas, med HP Fast Charge laddas datorn på nolltid. Datorn har en batteritid på upp till 10 timmar och 30 minuter, så att du kan fortsätta vara produktiv hela dagen, smidigt om du ofta är på språng.

Dela upp din betalning
Dela upp din betalning
Skydda din dator eller surfplatta
Skydda din dator eller surfplatta
1012306 HP HP Notebook 15-dw0030no 9YQ08EA#UUW HP Notebook 15-dw0030no är en snygg och stilren laptop som ger dig prestanda för både arbete och underhållning. Datorn har utrustats med en dubbelkärnig processor som kommer ge dig snabbare hastigheter utan långa vänttider när du öppnar program. Dess 256 GB stora SSD-hårddisk ger dig lagringsutrymme för alla dina program och filer. Jobba effektivt eller luta dig tillbaka med sociala medier, när du vill. 15,6" Full HD-skärm HP 15-dw0030no har givits en Full HD-skärm på 15,6 tum med en tunn ram på sidorna, för mer skärm i ett mindre chassi. Bildskärmen är baserad på WLED-bakgrundsbelyst teknik som ger dig ökad ljusstyrka, mer levande färger och ökad kontrast med snabbare upptända pixlar. Intel Pentium Gold processor Intel® Pentium® Gold 4417U är en dubbelkärnig processor som kommer hjälpa dig med alla dina vardagliga uppgifter. Med äkta Intel-känsla i prisvärt format får du jämn multitasking-prestanda och en perfekt plattform för att arbeta, titta på filmer m.m. 256 GB SSD-hårddisk Hårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. Hårddisken i den här datorn är på 256 GB vilket ger dig lagringsutrymme för dokument, program, bilder och musik. 8 GB DDR4 RAM-minne Datorn är försedd med DDR4 RAM, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. Du får tillgång till 8 GB DDR4 RAM med HP 15-dw0030no. Batteritid & HP Fast Charge När datorn har ont om ström är det få som har tid att vänta länge på att den ska laddas, med HP Fast Charge laddas datorn på nolltid. Datorn har en batteritid på upp till 10 timmar och 30 minuter, så att du kan fortsätta vara produktiv hela dagen, smidigt om du ofta är på språng. Laptop 14 - 16 tum 4,5 4 4990 SEK 4990 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Laptop
  3. Laptop 14 - 16 tum