Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

15,6" HP Omen med Intel Core i5 processor & GTX 1050 Ti

HP Omen 15-dc0012no (4PN79EA#UUW)

  Art.nr: 1006918
 • Intel® Core™ i5-8300H processor
 • 256 GB SSD & 16 GB RAM
 • NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti - 4 GB
 • 15,6" Full HD-skärm (1920 x 1080)
 • Exceptionellt ljud med HP Audio Boost

Kombinera med

HP Omen 15-dc0012no (4PN79EA#UUW)
Produkt du tittar på: 15,6" HP Omen med Intel Core i5 processor & GTX 1050 Ti

9 790:-

Mission SG GGM 2.7
Mission SG GSM 2.1 - Medium
Mission SG GGH 3.2 Gaming Headset

 • Pris: 10 617:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Under kategorin Gaming hittar du datorer som med snabba hastigheter och ibland upplysta tangentbord kommer ta spelupplevelsen till nästa nivå.

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


Under kategorin Gaming hittar du datorer som med snabba hastigheter och ibland upplysta tangentbord kommer ta spelupplevelsen till nästa nivå.

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


Få all den kraft du behöver för att utforska nya speltitlar med HP Omen. Spela med samma höga prestanda oavsett var du befinner dig, extra smidigt för dig som tycker om att åka på LAN-partyn eller bara har en lång tågresa framför dig. Jobba vidare och överträffa dig själv med en bärbar rigg med samma höga prestandanivå som en stationär dator.

8:e gen. Intel Core i5-processor

Med en Intel-processor får du garanterat den tillförlitliga prestanda du behöver för både arbete och spel. Intel Core i5-8300H är en fyrkärnig processor och har en maxhastighet på hela 4 GHz. Dra nytta av lång hållbarhet på en bärbar dator som utformats för att med enkelhet klara dina krav. Perfekt för att strömma premiuminnehåll eller till och med skapa ditt eget.

NVIDIA GeForce GTX 1050Ti - 4 GB

NVIDIA® GeForce® GTX 1050Ti-grafik betyder att du kan uppleva spel med högre upplösning, högre inställningar på bildkvalitet och jämnare bilduppdatering. 4 GB dedikerat grafikminne innebär att grafikkortet har eget minne och inte behöver "låna" minne från datorns arbetsminne.

Exceptionellt ljud

Underhållning väcks till liv med ljud som får rummet att vibrera tack vare dubbla HP-högtalare, HP Audio Boost och specialanpassningar som gjorts av experterna på Bang & Olufsen. Och med DTS Headphone X-tekniken får du ett äkta 3D-ljud med dina hörlurar. Så att ljudet i underhållning som spel och film får ett större djup.

Designad för gaming

Ta del av en dator som konstruerats för gaming, dess tangentbord med bakgrundsbelysta zoner och 26-tangenters rollover har en strategisk design för utmärkta spelförutsättningar. Dessutom så har datorn givits en 15,6" Full HD-skärm med WLED-bakgrundsbelysning, allt för en maximal spelupplevelse.

256 GB SSD-hårddisk

En av hårddiskarna i den här datorn är av SSD-typ som ger snabb och effektiv lagring, som startar Windows och spel mycket snabbt. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. SSD-hårddisken i den här datorn är på 256 GB.

16 GB DDR4 RAM-minne

HP Omen 15-dc0012no är försedd med DDR4 RAM-minne, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. Du får tillgång till 16 GB DDR4 RAM, allt för att säkerställa snabbare spelprestanda.

Titta även på

(1 st)
 • Intel® Core™ i7-8750H processor
 • 128 GB SSD + 1 TB HDD & 16 GB RAM
 • NVIDIA GeForce GTX 1060 6 GB

12 990:-

Titta även på

(1 st)
 • Intel® Core™ i7-8750H processor
 • 128 GB SSD + 1 TB HDD & 16 GB RAM
 • NVIDIA GeForce GTX 1060 6 GB

12 990:-

1006918 HP HP Omen 15-dc0012no (4PN79EA#UUW) 4PN79EA#UUW Få all den kraft du behöver för att utforska nya speltitlar med HP Omen. Spela med samma höga prestanda oavsett var du befinner dig, extra smidigt för dig som tycker om att åka på LAN-partyn eller bara har en lång tågresa framför dig. Jobba vidare och överträffa dig själv med en bärbar rigg med samma höga prestandanivå som en stationär dator. 8:e gen. Intel Core i5-processor Med en Intel-processor får du garanterat den tillförlitliga prestanda du behöver för både arbete och spel. Intel Core i5-8300H är en fyrkärnig processor och har en maxhastighet på hela 4 GHz. Dra nytta av lång hållbarhet på en bärbar dator som utformats för att med enkelhet klara dina krav. Perfekt för att strömma premiuminnehåll eller till och med skapa ditt eget. NVIDIA GeForce GTX 1050Ti - 4 GB NVIDIA® GeForce® GTX 1050Ti-grafik betyder att du kan uppleva spel med högre upplösning, högre inställningar på bildkvalitet och jämnare bilduppdatering. 4 GB dedikerat grafikminne innebär att grafikkortet har eget minne och inte behöver "låna" minne från datorns arbetsminne. Exceptionellt ljud Underhållning väcks till liv med ljud som får rummet att vibrera tack vare dubbla HP-högtalare, HP Audio Boost och specialanpassningar som gjorts av experterna på Bang & Olufsen. Och med DTS Headphone X-tekniken får du ett äkta 3D-ljud med dina hörlurar. Så att ljudet i underhållning som spel och film får ett större djup. Designad för gaming Ta del av en dator som konstruerats för gaming, dess tangentbord med bakgrundsbelysta zoner och 26-tangenters rollover har en strategisk design för utmärkta spelförutsättningar. Dessutom så har datorn givits en 15,6" Full HD-skärm med WLED-bakgrundsbelysning, allt för en maximal spelupplevelse. 256 GB SSD-hårddisk En av hårddiskarna i den här datorn är av SSD-typ som ger snabb och effektiv lagring, som startar Windows och spel mycket snabbt. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. SSD-hårddisken i den här datorn är på 256 GB. 16 GB DDR4 RAM-minne HP Omen 15-dc0012no är försedd med DDR4 RAM-minne, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. Du får tillgång till 16 GB DDR4 RAM, allt för att säkerställa snabbare spelprestanda. Laptop 14 - 16 tum 9790 SEK 9790 NewCondition InStock
 1. Dator & Surfplatta
 2. Laptop
 3. Laptop 14 - 16 tum