Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

15,6" gaminglaptop med Intel Core i7 & RTX 2070-grafik

HP Omen 15-dc1013no

  Art.nr: 1008663
  • Intel® Core™ i7-8750H processor
  • 256 GB SSD + 1 TB HDD & 16 GB RAM
  • NVIDIA GeForce RTX 2070 - 8 GB
  • 15,6" Full HD-skärm (1920 x 1080)
  • Bakgrundsbelysta zoner

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Under kategorin Gaming hittar du datorer som med snabba hastigheter och ibland upplysta tangentbord kommer ta spelupplevelsen till nästa nivå.

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


Under kategorin Gaming hittar du datorer som med snabba hastigheter och ibland upplysta tangentbord kommer ta spelupplevelsen till nästa nivå.

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


HP Omen 15-dc1013no är en bärbar gamingdator som ser till att du kan fortsätta spela med maxade inställningar, var du än befinner dig. Med snabb prestanda och kraftfulla komponenter som den sexkärniga Intel Core i7-processorn (8:e gen.) kommer du få ta del av snabbare hastigheter och sömlös multitasking. Dessutom så har datorn utrustats med grafikkortet NVIDIA GeForce RTX 2070, som med 8 GB GDDR6 grafikminne gör att du kan uppleva de senaste speltitlarna som de var menade att upplevas.

8:e gen. Intel Core i7-processor

Med 8:e generationens Intel-processor får du garanterat den tillförlitliga prestanda du behöver för både arbete och spel. Intel Core i7-8750H är en sexkärnig processor och har en maxhastighet på hela 4,1 GHz. Dra nytta av lång hållbarhet på en bärbar dator som konstruerats för att med enkelhet klara dina krav. Perfekt för att strömma premiuminnehåll eller till och med skapa ditt eget.

NVIDIA GeForce RTX 2070 - 8 GB

NVIDIA GeForce RTX 2070 är den nya generationens grafikkort ifrån NVIDIA. Du får med det här grafikkortet ta del av NVIDIAs senaste flaggskeppsgrafik som är revolutionerande inom spelrealism och prestanda. Den kraftfulla NVIDIA Turing™ GPU-arkitekturen och 8 GB av nästa generations snabba GDDR6-minne ger dig ett grafikkort som är optimalt för gaming.

Designad för gaming

Ta del av en dator som konstruerats för gaming, dess tangentbord med bakgrundsbelysta zoner och 26-tangenters rollover har en strategisk design för utmärkta spelförutsättningar.

15,6" Full HD-skärm

Den 15,6" stora bildskärmen baserad på WLED-bakgrundsbelyst teknik ger dig ökad ljusstyrka, mer levande färger och ökad kontrast med snabbare upptända pixlar. Allt för att ge dig rätt förutsättningar att arbeta eller roa dig, oavsett miljö och få en trivsam realistisk återgivning från skärmen.

256 GB SSD & 1000 GB HDD

En av hårddiskarna i den här datorn är av SSD-typ som ger snabb och effektiv lagring, som startar Windows och program mycket snabbt. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. SSD-hårddisken i den här datorn är på 256 GB samt att du får tillgång till en 1000 GB stor mekanisk hårddisk, vilket ger dig gott om lagringsutrymme för spel, program, bilder och musik.

16 GB DDR4 RAM-minne

HP Omen 15-dc1013no är försedd med DDR4 RAM-minne, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. Du får med 15-dc1013no tillgång till 16 GB DDR4 RAM.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

1008663 HP HP Omen 15-dc1013no 5QS35EA#UUW HP Omen 15-dc1013no är en bärbar gamingdator som ser till att du kan fortsätta spela med maxade inställningar, var du än befinner dig. Med snabb prestanda och kraftfulla komponenter som den sexkärniga Intel Core i7-processorn (8:e gen.) kommer du få ta del av snabbare hastigheter och sömlös multitasking. Dessutom så har datorn utrustats med grafikkortet NVIDIA GeForce RTX 2070, som med 8 GB GDDR6 grafikminne gör att du kan uppleva de senaste speltitlarna som de var menade att upplevas. 8:e gen. Intel Core i7-processor Med 8:e generationens Intel-processor får du garanterat den tillförlitliga prestanda du behöver för både arbete och spel. Intel Core i7-8750H är en sexkärnig processor och har en maxhastighet på hela 4,1 GHz. Dra nytta av lång hållbarhet på en bärbar dator som konstruerats för att med enkelhet klara dina krav. Perfekt för att strömma premiuminnehåll eller till och med skapa ditt eget. NVIDIA GeForce RTX 2070 - 8 GB NVIDIA GeForce RTX 2070 är den nya generationens grafikkort ifrån NVIDIA. Du får med det här grafikkortet ta del av NVIDIAs senaste flaggskeppsgrafik som är revolutionerande inom spelrealism och prestanda. Den kraftfulla NVIDIA Turing™ GPU-arkitekturen och 8 GB av nästa generations snabba GDDR6-minne ger dig ett grafikkort som är optimalt för gaming. Designad för gaming Ta del av en dator som konstruerats för gaming, dess tangentbord med bakgrundsbelysta zoner och 26-tangenters rollover har en strategisk design för utmärkta spelförutsättningar. 15,6" Full HD-skärm Den 15,6" stora bildskärmen baserad på WLED-bakgrundsbelyst teknik ger dig ökad ljusstyrka, mer levande färger och ökad kontrast med snabbare upptända pixlar. Allt för att ge dig rätt förutsättningar att arbeta eller roa dig, oavsett miljö och få en trivsam realistisk återgivning från skärmen. 256 GB SSD & 1000 GB HDD En av hårddiskarna i den här datorn är av SSD-typ som ger snabb och effektiv lagring, som startar Windows och program mycket snabbt. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. SSD-hårddisken i den här datorn är på 256 GB samt att du får tillgång till en 1000 GB stor mekanisk hårddisk, vilket ger dig gott om lagringsutrymme för spel, program, bilder och musik. 16 GB DDR4 RAM-minne HP Omen 15-dc1013no är försedd med DDR4 RAM-minne, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. Du får med 15-dc1013no tillgång till 16 GB DDR4 RAM. Laptop 14 - 16 tum 3 1 18990 SEK 18990 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Laptop
  3. Laptop 14 - 16 tum