Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

15,6" gamingdator med Intel Core i5 och GeForce GTX 1050

HP Pavilion 15-bc404no (4MN73EA#UUW)

  Art.nr: 1006913
  • Intel® Core™ i5-8250U processor
  • 1 TB HDD & 8 GB RAM
  • NVIDIA® GeForce® GTX 1050 - 2 GB
  • 15,6" Full HD-skärm (1920x1080)
  • Bang & Olufsen PLAY-ljud

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Under kategorin Gaming hittar du datorer som med snabba hastigheter och ibland upplysta tangentbord kommer ta spelupplevelsen till nästa nivå.

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


Under kategorin Gaming hittar du datorer som med snabba hastigheter och ibland upplysta tangentbord kommer ta spelupplevelsen till nästa nivå.

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


Gör dig redo för att släppa lös all din kreativitet, den här bärbara Pavilion-datorn har utformats för att klara av dina krav. Oavsett om du är intresserad av gaming, skapande eller annat så kommer datorn att ge kraft åt just din passion. Dess prestanda gör att du enkelt kan växla mellan multimedia till fotoredigering utan fördröjning, och du kan göra det var du vill.

8:e gen. Intel Core i5-processor

Med den senaste Intel-processorn får du garanterat den tillförlitliga prestanda du behöver för både arbete och spel. Intel Core i5-8250U är en fyrkärnig processor och har en maxhastighet på hela 3,4 GHz. Dra nytta av lång hållbarhet på en bärbar dator som konstruerats för att med enkelhet klara dina krav. Perfekt för att strömma premiuminnehåll eller till och med skapa ditt eget.

15,6" Full HD-skärm

Den 15,6" stora bildskärmen baserad på WLED-bakgrundsbelyst teknik ger dig ökad ljusstyrka, mer levande färger och ökad kontrast med snabbare upptända pixlar. Allt för att ge dig rätt förutsättningar att arbeta eller roa dig, oavsett miljö och få en trivsam realistisk återgivning från skärmen.

NVIDIA® GeForce® GTX 1050 2 GB

NVIDIA® GeForce® GTX 1050-grafik betyder att du kan uppleva spelen på det sätt som de var menade att upplevas. 2 GB dedikerat grafikminne innebär att grafikkortet har eget minne och inte behöver "låna" minne från datorns arbetsminne.

8 GB DDR4 RAM-minne

Datorn är försedd med DDR4 RAM, vilket är utformade för att köras effektivare och mer tillförlitligt vid snabbare hastigheter. Högre bandbredd ger en prestandaökning för allt från flerprogramskörning till spelande.

B&O PLAY-ljud och HP Audio Boost

Ta del av HP-högtalare som specialanpassats i samarbete med experter på Bang & Olufsen ger dig ett fylligt och äkta ljud, för en mer uppslukande upplevelse. Dessutom så har datorn givits HP Audio Boost som tar ljudupplevelsen till nästa nivå, förstärkningstekniken ger dig ett tydligt och dynamiskt ljud.

HP Fast Charge

Den här Pavilion-datorn har en batteritid på upp till 10 timmar och 15 minuter, perfekt om du är på språng. Och när den väl får ont om ström så kommer HP Fast Charge att hjälpa dig, stäng av enheten och gå från 0 till 50 % laddning på cirka 30 minuter

1006913 HP HP Pavilion 15-bc404no (4MN73EA#UUW) 4MN73EA#UUW Gör dig redo för att släppa lös all din kreativitet, den här bärbara Pavilion-datorn har utformats för att klara av dina krav. Oavsett om du är intresserad av gaming, skapande eller annat så kommer datorn att ge kraft åt just din passion. Dess prestanda gör att du enkelt kan växla mellan multimedia till fotoredigering utan fördröjning, och du kan göra det var du vill. 8:e gen. Intel Core i5-processor Med den senaste Intel-processorn får du garanterat den tillförlitliga prestanda du behöver för både arbete och spel. Intel Core i5-8250U är en fyrkärnig processor och har en maxhastighet på hela 3,4 GHz. Dra nytta av lång hållbarhet på en bärbar dator som konstruerats för att med enkelhet klara dina krav. Perfekt för att strömma premiuminnehåll eller till och med skapa ditt eget. 15,6" Full HD-skärm Den 15,6" stora bildskärmen baserad på WLED-bakgrundsbelyst teknik ger dig ökad ljusstyrka, mer levande färger och ökad kontrast med snabbare upptända pixlar. Allt för att ge dig rätt förutsättningar att arbeta eller roa dig, oavsett miljö och få en trivsam realistisk återgivning från skärmen. NVIDIA® GeForce® GTX 1050 2 GB NVIDIA® GeForce® GTX 1050-grafik betyder att du kan uppleva spelen på det sätt som de var menade att upplevas. 2 GB dedikerat grafikminne innebär att grafikkortet har eget minne och inte behöver "låna" minne från datorns arbetsminne. 8 GB DDR4 RAM-minne Datorn är försedd med DDR4 RAM, vilket är utformade för att köras effektivare och mer tillförlitligt vid snabbare hastigheter. Högre bandbredd ger en prestandaökning för allt från flerprogramskörning till spelande. B&O PLAY-ljud och HP Audio Boost Ta del av HP-högtalare som specialanpassats i samarbete med experter på Bang & Olufsen ger dig ett fylligt och äkta ljud, för en mer uppslukande upplevelse. Dessutom så har datorn givits HP Audio Boost som tar ljudupplevelsen till nästa nivå, förstärkningstekniken ger dig ett tydligt och dynamiskt ljud. HP Fast Charge Den här Pavilion-datorn har en batteritid på upp till 10 timmar och 15 minuter, perfekt om du är på språng. Och när den väl får ont om ström så kommer HP Fast Charge att hjälpa dig, stäng av enheten och gå från 0 till 50 % laddning på cirka 30 minuter Laptop 14 - 16 tum 7490 SEK 7490 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Laptop
  3. Laptop 14 - 16 tum