HP Pavilion 15-eg0000no - 15,6" laptop med 11:e Gen. Intel Core i5 processor
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

15,6" laptop med 11:e Gen. Intel Core i5 processor

HP Pavilion 15-eg0000no

  Art.nr: 1016421
  • Intel® Core™ i5-1135G7 processor
  • 512 GB SSD & 16 GB RAM
  • Intel IRIS Xe grafik
  • 15,6" Full HD-skärm (IPS-panel)
  • Bakgrundsbelyst tangentbord
8 990:-

Delbetala från 788:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

HP Pavilion 15-eg0000no är en snabb 15,6" laptop som ger dig tillförlitlig prestanda för hemmet, i skolan eller på arbetet. Du kan vara säker på att program körs utan problem tack vare snabba komponenter som 11:e generationens Intel® Core™ i5 processor. Du får även ta del av en 512 GB stor SSD-hårddisk samt 16 GB DDR4 RAM-minne vilket också bidrar till ökade hastigheter. Wi-Fi 6 (802.11ax) tillhandahåller snabb internetanslutning, så att du kan arbeta effektivt vart du än befinner dig. Datorn har även 8 timmars batteritid samt HP Fast Charge som gör att det går snabbt att ladda upp batteriet igen.

15,6" Full HD-skärm med IPS-panel

HP Pavilion 15-eg0000no har givits en Full HD-skärm (1920 x 1080) på 15,6 tum med tunna ramar. Bildskärmen är baserad på WLED-bakgrundsbelyst teknik som ger dig ökad ljusstyrka och ökad kontrast med snabbare upptända pixlar. Skärmen har dessutom utrustats med en IPS-panel för högre färgnoggrannhet och bredare betraktningsvinklar.

11:e generationens Intel Core i5-processor

11:e generationens i5-processor Intel® Core™ i5-1135G7 är en fyrkärnig processor med lägre strömförbrukning jämfört med tidigare generationer. Den har en maxhastighet 4,2 GHz och har utrustats med intelligenta prestanda-funktioner som anpassar datorn efter dina arbetsuppgifter. Byggd för framtidens AI-programvara får du en snabb och framtidssäkrad laptop.

512 GB SSD-hårddisk

Hårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. Hårddisken i den här datorn är på 512 GB vilket ger dig lagringsutrymme för dokument, bilder och film.

16 GB DDR4 RAM-minne

HP Pavilion 15-eg0000no är försedd med DDR4 RAM-minne, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. Du får tillgång till 16 GB DDR4 RAM, för att säkerställa en snabbare datorupplevelse.

Intel IRIS Xe grafik

En annan nyhet är det integrerade Xe-grafikkortet baserat på den helt nya Gen. 12-arkitekturen. Vilket ger dig betydligt högre prestanda jämfört med den äldre Iris Plus G7 (Ice Lake).

Batteritid och HP Fast Charge

Datorn en batteritid på upp till 8 timmar. När datorn väl börjar få slut på batteri så kan du ladda den snabbt, stäng av den och gå från 0 till 50 % laddning på cirka 45 minuter.

Bakgrundsbelyst tangentbord

Jobba på som vanligt även i rum med svag belysning eller under nattflygningar. Med ett upplyst tangentbord och integrerade siffertangenter kan du skriva bekvämt var du än är

Snabba WiFi 6 & Bluetooth 5.0

Med Intel WiFi 6 får du ta del av supersnabba nätverkshastigheter och stabilare trådlösa uppkopplingar än någonsin tidigare, så att du lätt kan röra dig fritt i hela hemmet, samt smidigt uppkoppling när du är på språng. Wifi 6 är 30-40% snabbare är föregående 802.11ac-standard och har en maxhastighet på 9 608 Mbit/s. Bluetooth 5.0 tillåter dig att överföra filer från t.ex. din mobiltelefon samt ansluta trådlösa enheter såsom ett headset eller en datormus. 

Skydda dig själv och din data. Köp säkerhetsprogram tillsammans med din nya dator, surfplatta eller mobil.
Skydda dig själv och din data. Köp säkerhetsprogram tillsammans med din nya dator, surfplatta eller mobil.