Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

14" Pavilion x360 med Intel Core i3-processor

HP Pavilion X360 (14-dw0053no)

  Art.nr: 1013487
  • Intel® Core™ i3-1005G1 processor
  • 512 GB SSD & 8 GB DDR4
  • 14" Full HD-pekskärm (IPS-panel)
  • 360° dubbelverkande gångjärn
  • 8,75 h batteritid & HP Fast Charge

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Nytta/Nöje är vår bredaste kategori, här utgår du från hela vårt laptop-sortiment. Du kanske i första hand vill använda din dator för enklare uppgifter så som surf, mejl och att titta på film. 

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


Nytta/Nöje är vår bredaste kategori, här utgår du från hela vårt laptop-sortiment. Du kanske i första hand vill använda din dator för enklare uppgifter så som surf, mejl och att titta på film. 

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


HP Pavilion X360 14-dw0053no är en 14" laptop med kraftfull insida som är anpassad för att kunna följa med dig överallt. Inuti datorn hittar du komponenter som den dubbelkärniga processorn Intel® Core® i3 1005G1, som tillsammans med en 512 GB SSD-hårddisk ger dig snabba hastigheter i program och dokument. Böj, vik och vänd din dator från HP hur som helst med de praktiska 360-graders gångjärn. Med en batteritid på upp till 8,75 h timmar blir HP Pavilion X360 din perfekta följeslagare varje dag.

HP Pavilion x360 14


Intel Core i3 10:e Gen. 10110U

Intel® Core™ i3 10:e Gen. 1005G1

Intel® Core® i3 10:e Gen. 1005G1 är en processor som kommer hjälpa dig med alla dina vardagliga uppgifter. Med äkta Intel-känsla i prisvärt format får du jämn multitasking-prestanda och en perfekt plattform för att arbeta, titta på filmer m.m. Processorn har två processorkärnor och en hastighet på 1,2 GHz (3,4 GHz turbo).


512 GB SSD-hårddisk

512 GB SSD-hårddisk

Hårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. Hårddisken i den här datorn är på 512 GB vilket ger dig lagringsutrymme för dokument, bilder och program.


8 GB DDR4 RAM-minne

8 GB DDR4 RAM-minne

HP Pavilion X360 är försedd med DDR4 RAM-minne, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. Du får tillgång till 8 GB integrerat DDR4 RAM, för att säkerställa en snabbare datorupplevelse.


HP Pavilion x360 14
Bildskärm med supertunna kanter

Bildskärm med supertunna kanter

Genom att placera en större skärm i en mindre ram revolutionerar denna ultratunna, knappt synliga täckram bildskärmens utseende med en vacker och effektiv design. 


Bakgrundsbelyst tangentbord

Bakgrundsbelyst tangentbord

Jobba på som vanligt även i rum med svag belysning eller under nattflygningar. Med ett upplyst tangentbord kan du skriva bekvämt var du än är.


Kraftfull ljudupplevelse

Kraftfull ljudupplevelse

Med dubbla HP-högtalare, HP Audio Boost och anpassade inställningar av experterna på B&O får du ett maffigt och autentiskt ljud. Låt dig beröras av ljudet. 


Batteritid för en hel dag

Batteritid för en hel dag

Ta dig an dagen utan att bekymra dig om laddning. Med upp till 8 timmar och 45 minuters batteritid kan du arbeta, titta på film och tillbringa mer av din tid helt trådlöst.


HP Fast Charge

HP Fast Charge

När den bärbara datorn har ont om ström är det ingen som har tid att vänta i timmar på att den ska laddas. Stäng av den och gå från 0 till 50 % laddning på cirka 45 minuter.


HP Wide Vision HD-kamera

HP Wide Vision HD-kamera

Med HP Wide vision-kamera blir det enkelt att hålla kontakt med vänner och familj genom videosamtal i HD-kvalitet (720p) via program som Skype, Teams med flera.


HP Pavilion x360 14
Dela upp din betalning
Dela upp din betalning
Skydda din dator eller surfplatta
Skydda din dator eller surfplatta
1013487 HP HP Pavilion X360 (14-dw0053no) 1Q9H2EA#UUW HP Pavilion X360 14-dw0053no är en 14" laptop med kraftfull insida som är anpassad för att kunna följa med dig överallt. Inuti datorn hittar du komponenter som den dubbelkärniga processorn Intel® Core® i3 1005G1, som tillsammans med en 512 GB SSD-hårddisk ger dig snabba hastigheter i program och dokument. Böj, vik och vänd din dator från HP hur som helst med de praktiska 360-graders gångjärn. Med en batteritid på upp till 8,75 h timmar blir HP Pavilion X360 din perfekta följeslagare varje dag.Intel® Core™ i3 10:e Gen. 1005G1Intel® Core® i3 10:e Gen. 1005G1 är en processor som kommer hjälpa dig med alla dina vardagliga uppgifter. Med äkta Intel-känsla i prisvärt format får du jämn multitasking-prestanda och en perfekt plattform för att arbeta, titta på filmer m.m. Processorn har två processorkärnor och en hastighet på 1,2 GHz (3,4 GHz turbo).512 GB SSD-hårddiskHårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. Hårddisken i den här datorn är på 512 GB vilket ger dig lagringsutrymme för dokument, bilder och program.8 GB DDR4 RAM-minneHP Pavilion X360 är försedd med DDR4 RAM-minne, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. Du får tillgång till 8 GB integrerat DDR4 RAM, för att säkerställa en snabbare datorupplevelse.Bildskärm med supertunna kanterGenom att placera en större skärm i en mindre ram revolutionerar denna ultratunna, knappt synliga täckram bildskärmens utseende med en vacker och effektiv design. Bakgrundsbelyst tangentbordJobba på som vanligt även i rum med svag belysning eller under nattflygningar. Med ett upplyst tangentbord kan du skriva bekvämt var du än är.Kraftfull ljudupplevelseMed dubbla HP-högtalare, HP Audio Boost och anpassade inställningar av experterna på B&O får du ett maffigt och autentiskt ljud. Låt dig beröras av ljudet. Batteritid för en hel dagTa dig an dagen utan att bekymra dig om laddning. Med upp till 8 timmar och 45 minuters batteritid kan du arbeta, titta på film och tillbringa mer av din tid helt trådlöst.HP Fast ChargeNär den bärbara datorn har ont om ström är det ingen som har tid att vänta i timmar på att den ska laddas. Stäng av den och gå från 0 till 50 % laddning på cirka 45 minuter.HP Wide Vision HD-kameraMed HP Wide vision-kamera blir det enkelt att hålla kontakt med vänner och familj genom videosamtal i HD-kvalitet (720p) via program som Skype, Teams med flera. Laptop 14 - 16 tum 7990 SEK 7990 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Laptop
  3. Laptop 14 - 16 tum