Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Slimmad, 14" Chromebook med upp till 10 h batteritid

Lenovo Chromebook S340-14 (81TB0004MX)

  Art.nr: 1011061
  • Intel® Celeron™ N4000 processor
  • 32 GB SSD & 4 GB RAM
  • Upp till 10 h batteritid
  • 14" HD-skärm
  • HD-webbkamera

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

På språng är till för dig som sällan sitter still, och som smidigt och enkelt vill kunna ta med dig din dator vart du än är på väg. Extra intressant för dig som studerar eller pendlar till jobbet, då en lättviktig och slimmad dator är att föredra. Detta är datorer som utmärker sig på batteritid, vikt och storlek.

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


På språng är till för dig som sällan sitter still, och som smidigt och enkelt vill kunna ta med dig din dator vart du än är på väg. Extra intressant för dig som studerar eller pendlar till jobbet, då en lättviktig och slimmad dator är att föredra. Detta är datorer som utmärker sig på batteritid, vikt och storlek.

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


Lenovo Chromebook S340-14 är en 14" chromebook med alla viktiga funktioner i ett slimmat chassi som kan öppnas 180 grader. Datorn kommer med operativsystemet Google Chrome OS, vilket ger dig tillgång till tusentals appar och program via Chrome Web Store. S340-14 startar snabbt och du får möjligheten att använda den hela dagen tack vare dess batteritid på upp till 10 timmar. Utmärkt både som studiedator och som en enklare hemdator.

Chrome OS

Logga bara in med ditt Google-konto och upplev det säkra och strömlinjeformade Chrome-operativsystemet. Det är enkelt att synka operativsystemet med Android-mobiler och -surfplattor, så att du alltid har ditt material med dig. Snabbt och smidigt. Du har miljontals med appar inom räckhåll från det ögonblick du loggar in via Google Play Store, oavsett du gillar fotografi, aktiehandel eller bara vill se vad dina vänner har för sig.

Upp till 10 timmars batteritid

Lenovo Chromebooks batteri håller i upp till 10 timmar, så att den alltid är redo för arbete i skolan, hemma eller när du är på språng.

Intel® Celeron® processor

Intel® Celeron® N4000 är en processor för alla dina vardagliga datorbehov. Med äkta Intel-känsla i prisvärt format får du jämn multitasking-prestanda och en perfekt plattform för appar, titta på filmer eller surfa på webben.

HD-webbkamera

Nu blir det enkelt att hålla i en videokonferens eller videochatt med vänner. Den inbyggda HD-webbkameran levererar nämligen en bild i 720p, ett enkelt sätt att hålla kontakten.

Snabbt Wi-Fi & Bluetooth 4.2

Anslut till nätverk trådlöst med Wi-Fi och det med den snabba 802.11ac-standarden, som ger stabilare uppkoppling och högre hastighet. Det gör att du kan surfa på nätet utan sladdar, och kan lätt röra dig fritt med datorn i hela hemmet. Chromebook S340-14 har även Bluetooth som tillåter dig att överföra filer från t.ex. din mobiltelefon till en dator och tvärtom på ett smidigt sätt. Du kan även ansluta trådlösa ljudenheter såsom headset och trådlösa Bluetooth-högtalare.

1011061 Lenovo Lenovo Chromebook S340-14 (81TB0004MX) 81TB0004MX Lenovo Chromebook S340-14 är en 14" chromebook med alla viktiga funktioner i ett slimmat chassi som kan öppnas 180 grader. Datorn kommer med operativsystemet Google Chrome OS, vilket ger dig tillgång till tusentals appar och program via Chrome Web Store. S340-14 startar snabbt och du får möjligheten att använda den hela dagen tack vare dess batteritid på upp till 10 timmar. Utmärkt både som studiedator och som en enklare hemdator. Chrome OS Logga bara in med ditt Google-konto och upplev det säkra och strömlinjeformade Chrome-operativsystemet. Det är enkelt att synka operativsystemet med Android-mobiler och -surfplattor, så att du alltid har ditt material med dig. Snabbt och smidigt. Du har miljontals med appar inom räckhåll från det ögonblick du loggar in via Google Play Store, oavsett du gillar fotografi, aktiehandel eller bara vill se vad dina vänner har för sig. Upp till 10 timmars batteritid Lenovo Chromebooks batteri håller i upp till 10 timmar, så att den alltid är redo för arbete i skolan, hemma eller när du är på språng. Intel® Celeron® processor Intel® Celeron® N4000 är en processor för alla dina vardagliga datorbehov. Med äkta Intel-känsla i prisvärt format får du jämn multitasking-prestanda och en perfekt plattform för appar, titta på filmer eller surfa på webben. HD-webbkamera Nu blir det enkelt att hålla i en videokonferens eller videochatt med vänner. Den inbyggda HD-webbkameran levererar nämligen en bild i 720p, ett enkelt sätt att hålla kontakten. Snabbt Wi-Fi & Bluetooth 4.2 Anslut till nätverk trådlöst med Wi-Fi och det med den snabba 802.11ac-standarden, som ger stabilare uppkoppling och högre hastighet. Det gör att du kan surfa på nätet utan sladdar, och kan lätt röra dig fritt med datorn i hela hemmet. Chromebook S340-14 har även Bluetooth som tillåter dig att överföra filer från t.ex. din mobiltelefon till en dator och tvärtom på ett smidigt sätt. Du kan även ansluta trådlösa ljudenheter såsom headset och trådlösa Bluetooth-högtalare. Laptop 14 - 16 tum 4,7 3 2390 SEK 2390 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Laptop
  3. Laptop 14 - 16 tum