Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

15,6" laptop med AMD Ryzen 5-processor och 256 GB SSD

Lenovo Ideapad 330-15ARR (81D2005BMX)

  Art.nr: 1004346
  • AMD Ryzen 5 2500U processor
  • 256 GB SSD & 8 GB RAM
  • Upp till 4.5 timmar batteritid
  • 15,6" Full HD-skärm (1920 x 1080)
  • Snabbt WiFi & Bluetooth 4.1

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Nytta/Nöje är vår bredaste kategori, här utgår du från hela vårt laptop-sortiment. Du kanske i första hand vill använda din dator för enklare uppgifter så som surf, mejl och att titta på film. 

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


Nytta/Nöje är vår bredaste kategori, här utgår du från hela vårt laptop-sortiment. Du kanske i första hand vill använda din dator för enklare uppgifter så som surf, mejl och att titta på film. 

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


Lenovo Ideapad 330-15ARR (81D2005BMX) är en bärbar dator som är säker, slitstark och redo för dagens samt morgondagens uppgifter. Den har bland annat blivit utrustad med en 15,6" Full HD-skärm som lämpar sig lika bra för arbetsuppgifter som underhållning. Du får även ta del av en 256 GB stor hårddisk som ger dig lagringsutrymme för dina program och filer. Andra funktioner och specifikationer inkluderar processorn AMD RYZEN 5 2500U, 4 GB DDR4 RAM-minne, snabbt WiFi och Bluetooth 4.1. En stilren laptop som är perfekt lämpad för både skolarbete och arbetsuppgifter.

AMD Ryzen-processor

AMD Ryzen 5 2500U-processorn levererar en betydligt högre prestanda jämfört med tidigare generationers AMD-processorer, vilket ger Ideapad 330-15ARR kraften att utföra processor-hungriga uppgifter.

Windows 10

Dra fördel av det bästa i Windows 10 med en ny uppdatering som är fullpackad med spännande funktioner. Den omdesignade appen Foton gör det enklare och roligare att berätta din historia med video: Lägg till ett soundtrack, använd övergångar, tillämpa 3D-effekter och mycket annat. Det är även enklare att dela ditt innehåll, med lättanvända inställningar som gör det lätt att snabbt nå personer som är viktiga för dig.

Renare förinstallation

Lenovo strävar efter erbjuda en ren arbetsyta och en säkrare datorupplevelse direkt från start. Förinstallationen innehåller bara fem handplockade program som hjälper dig att bli mer produktiv.

Hållbar design

Med en stilren och hållbar design får du en dator som du kan ta med dig överallt. Lenovo har gett Ideapad 330 en extra skyddande yta så att den tål dagligt slitage. De har också lagt till gummidetaljer på undersidan för att maximera ventilationen och förlänga datorns livslängd.

Ljud och Bild

Med en 15,6" Full HD-skärm levererar Ideapad 330 tydliga bilder på språng. Kombinerat med ett klart ljud får du en avsevärt bättre underhållningsupplevelse. Vrid upp volymen utan distortion och hör varenda detalj.

Du får med datorn även tillgång till både snabbt WiFi tack vare AC-standarden, samt Bluetooth 4.1. Detta möjliggör enklare och smidigare anslutningar.

256 GB lagring

Oroa dig inte över att lägga till många digitala filmer, låtar och bilder i din samling. Med en 256 GB-hårddisk kan du spara alltihop och ändå ha gott om utrymme kvar. Lämpar sig även bra för dig som behöver utrymme för arbete eller studier.

1004346 Lenovo Lenovo Ideapad 330-15ARR (81D2005BMX) 81D2005BMX Lenovo Ideapad 330-15ARR (81D2005BMX) är en bärbar dator som är säker, slitstark och redo för dagens samt morgondagens uppgifter. Den har bland annat blivit utrustad med en 15,6" Full HD-skärm som lämpar sig lika bra för arbetsuppgifter som underhållning. Du får även ta del av en 256 GB stor hårddisk som ger dig lagringsutrymme för dina program och filer. Andra funktioner och specifikationer inkluderar processorn AMD RYZEN 5 2500U, 4 GB DDR4 RAM-minne, snabbt WiFi och Bluetooth 4.1. En stilren laptop som är perfekt lämpad för både skolarbete och arbetsuppgifter. AMD Ryzen-processor AMD Ryzen 5 2500U-processorn levererar en betydligt högre prestanda jämfört med tidigare generationers AMD-processorer, vilket ger Ideapad 330-15ARR kraften att utföra processor-hungriga uppgifter. Windows 10 Dra fördel av det bästa i Windows 10 med en ny uppdatering som är fullpackad med spännande funktioner. Den omdesignade appen Foton gör det enklare och roligare att berätta din historia med video: Lägg till ett soundtrack, använd övergångar, tillämpa 3D-effekter och mycket annat. Det är även enklare att dela ditt innehåll, med lättanvända inställningar som gör det lätt att snabbt nå personer som är viktiga för dig. Renare förinstallation Lenovo strävar efter erbjuda en ren arbetsyta och en säkrare datorupplevelse direkt från start. Förinstallationen innehåller bara fem handplockade program som hjälper dig att bli mer produktiv. Hållbar design Med en stilren och hållbar design får du en dator som du kan ta med dig överallt. Lenovo har gett Ideapad 330 en extra skyddande yta så att den tål dagligt slitage. De har också lagt till gummidetaljer på undersidan för att maximera ventilationen och förlänga datorns livslängd. Ljud och Bild Med en 15,6" Full HD-skärm levererar Ideapad 330 tydliga bilder på språng. Kombinerat med ett klart ljud får du en avsevärt bättre underhållningsupplevelse. Vrid upp volymen utan distortion och hör varenda detalj. Du får med datorn även tillgång till både snabbt WiFi tack vare AC-standarden, samt Bluetooth 4.1. Detta möjliggör enklare och smidigare anslutningar. 256 GB lagring Oroa dig inte över att lägga till många digitala filmer, låtar och bilder i din samling. Med en 256 GB-hårddisk kan du spara alltihop och ändå ha gott om utrymme kvar. Lämpar sig även bra för dig som behöver utrymme för arbete eller studier. Laptop 14 - 16 tum 4,4 5 5290 SEK 5290 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Laptop
  3. Laptop 14 - 16 tum