Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

14" laptop med Intel Core i7 processor och 512 GB SSD

Lenovo Ideapad 330S-14IKB (81F40189MX)

  Art.nr: 1006833
  • Intel® Core™ i7-8550U processor
  • 512 GB SSD & 8 GB RAM
  • Upp till 9 timmar batteritid
  • 14" Full HD-skärm (1920x1080)
  • Bakgrundsbelyst tangentbord

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Att vara produktiv och att skapa är för många nästintill livsviktigt. I den här kategorin finns datorer som lämpar sig utmärkt för tyngre program som bildredigerings-, videoredigerings- och musikprogram, vilket kräver bättre prestanda för att du sömlöst ska kunna starta och bläddra mellan de olika programmen.

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


Att vara produktiv och att skapa är för många nästintill livsviktigt. I den här kategorin finns datorer som lämpar sig utmärkt för tyngre program som bildredigerings-, videoredigerings- och musikprogram, vilket kräver bättre prestanda för att du sömlöst ska kunna starta och bläddra mellan de olika programmen.

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


Lenovo Ideapad 330S-14IKB är en väldesignad 14"-laptop med tunn ram för en bredare bild. Datorn har bland annat utrustats med 8:e Gen. i7-processor som tillsammans med en 512 GB SSD-hårddisk, kommer göra din dator snabbare och din dag mer produktiv. Ideapad 330S-14IKB har även givits 8 GB DDR4 RAM-minne och Intel UHD Graphics 620, utformad för att klara alla dina arbetsuppgifter med lätthet.

8:e gen. Intel Core i7-processor

Med den senaste Intel-processorn får du garanterat den tillförlitliga prestanda du behöver för både arbete och spel. Intel Core i7-8550U är en fyrkärnig processor och har en maxhastighet på hela 4 GHz. Dra nytta av lång hållbarhet på en bärbar dator som utformats för att med enkelhet klara dina krav. Perfekt för att strömma premiuminnehåll eller till och med skapa ditt eget.

14" Full HD-skärm

Ideapad 330s har en 14" Full HD-skärm med vidvinkelbild med rakbladstunn 5,7 mm bildskärmsram.

Lenovo strävar efter erbjuda en ren arbetsyta och en säkrare datorupplevelse direkt från start. Förinstallationen innehåller bara fem handplockade program som hjälper dig att bli mer produktiv.

Enkel och elegant design

Ideapad 330s är designad för att göra intryck, den har ett elegant chassi med lock i polerat aluminium. Datorn har dessutom en batteritid på upp till 9 timmar, så att du kan arbeta ostört när du är på resande fot.

512 GB SSD-hårddisk

Hårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program extremt mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. Hårddisken i Ideapad 330S-14IKB är på 512 GB vilket ger dig lagringsutrymme för dokument, program, bilder och musik.

Fylligt och varmt ljud 

IdeaPad 330s är utrustad med Dolby Audio®, vilket förbättrar underhållningsupplevelsen dramatiskt. Vrid upp volymen utan distortion och du kommer höra varenda detalj.

Detta kombinerat med skärmens tunna ramar kommer göra att datorn lämpar sig utmärkt för filmvisning när du är på språng.

8 GB DDR4 RAM-minne

Datorn är försedd med DDR4 RAM, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. Du får tillgång till 8 GB DDR4 RAM med Lenovo Ideapad 330S-14IKB.

1006833 Lenovo Lenovo Ideapad 330S-14IKB (81F40189MX) 81F40189MX Lenovo Ideapad 330S-14IKB är en väldesignad 14"-laptop med tunn ram för en bredare bild. Datorn har bland annat utrustats med 8:e Gen. i7-processor som tillsammans med en 512 GB SSD-hårddisk, kommer göra din dator snabbare och din dag mer produktiv. Ideapad 330S-14IKB har även givits 8 GB DDR4 RAM-minne och Intel UHD Graphics 620, utformad för att klara alla dina arbetsuppgifter med lätthet. 8:e gen. Intel Core i7-processor Med den senaste Intel-processorn får du garanterat den tillförlitliga prestanda du behöver för både arbete och spel. Intel Core i7-8550U är en fyrkärnig processor och har en maxhastighet på hela 4 GHz. Dra nytta av lång hållbarhet på en bärbar dator som utformats för att med enkelhet klara dina krav. Perfekt för att strömma premiuminnehåll eller till och med skapa ditt eget. 14" Full HD-skärm Ideapad 330s har en 14" Full HD-skärm med vidvinkelbild med rakbladstunn 5,7 mm bildskärmsram.Lenovo strävar efter erbjuda en ren arbetsyta och en säkrare datorupplevelse direkt från start. Förinstallationen innehåller bara fem handplockade program som hjälper dig att bli mer produktiv. Enkel och elegant design Ideapad 330s är designad för att göra intryck, den har ett elegant chassi med lock i polerat aluminium. Datorn har dessutom en batteritid på upp till 9 timmar, så att du kan arbeta ostört när du är på resande fot. 512 GB SSD-hårddisk Hårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program extremt mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. Hårddisken i Ideapad 330S-14IKB är på 512 GB vilket ger dig lagringsutrymme för dokument, program, bilder och musik. Fylligt och varmt ljud  IdeaPad 330s är utrustad med Dolby Audio®, vilket förbättrar underhållningsupplevelsen dramatiskt. Vrid upp volymen utan distortion och du kommer höra varenda detalj. Detta kombinerat med skärmens tunna ramar kommer göra att datorn lämpar sig utmärkt för filmvisning när du är på språng. 8 GB DDR4 RAM-minne Datorn är försedd med DDR4 RAM, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. Du får tillgång till 8 GB DDR4 RAM med Lenovo Ideapad 330S-14IKB. Laptop 14 - 16 tum 6990 SEK 6990 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Laptop
  3. Laptop 14 - 16 tum