Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

15,6" 2-i-1 laptop med upp till 12,5 h batteritid

Lenovo IdeaPad C340-15IIL (81XJ0036MX)

  Art.nr: 1010865
  • Intel® Core® i5-1035G1 processor
  • 256 GB SSD & 8 GB RAM
  • HD-webbkamera med Privacy Shutter
  • 15,6" Full HD-pekskärm
  • Upp till 12,5 h batteritid

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Att vara produktiv och att skapa är för många nästintill livsviktigt. I den här kategorin finns datorer som lämpar sig utmärkt för tyngre program som bildredigerings-, videoredigerings- och musikprogram, vilket kräver bättre prestanda för att du sömlöst ska kunna starta och bläddra mellan de olika programmen.

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


Att vara produktiv och att skapa är för många nästintill livsviktigt. I den här kategorin finns datorer som lämpar sig utmärkt för tyngre program som bildredigerings-, videoredigerings- och musikprogram, vilket kräver bättre prestanda för att du sömlöst ska kunna starta och bläddra mellan de olika programmen.

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


Lenovo IdeaPad C340-15IIL är en 2-i-1-laptop som lämpar sig utmärkt för dig som är kreativ, och gör det enklare att förvandla dina idèer till verklighet. Laptopen är bekväm att använda, mycket tack vare dess 15,6" Full HD-pekskärm som tillsammans med dess gångjärn gör att du kan använda C340-15IIL både som surfplatta och som en vanlig laptop. Inuti datorn hittar du komponenter som 10:e generationens Intel Core i5-processor, en 256 GB SSD-hårddisk och ett batteri som räcker hela dagen (upp till 12,5 timmar). 

15,6" Full HD-pekskärm

IdeaPad C340-15IIL har givits en kvalitativ Full HD-pekskärm med en storlek på 15,6" samt IPS-panel, för detaljerade bilder med bra färgåtergivning. När du sedan surfar på webben, blir även minsta lilla text enklare att se.

10:e generationens Intel® Core™ i5-processor

10:e generationens i5-processor Intel® Core™ i5-1035G1 är en fyrkärnig processor med lägre strömförbrukning jämfört med tidigare generationer. Den har en maxhastighet 3,6 GHz och har utrustats med intelligenta prestanda-funktioner som anpassar datorn efter dina arbetsuppgifter. Byggd för framtidens AI-programvara får du en snabb och framtidssäkrad laptop.

HD-webbkamera med Privacy Shutter

IdeaPad C340-15IIL har givits en HD-kamera så att du kan hålla kontakt med familj och vänner eller ta konferenssamtal när du är på språng. Dock är det många som inte gillar att ständigt ha en kameralins riktat mot sig. Därför har IdeaPad C340 TrueBlock Privacy Shutter, vilket gör att du fysiskt kan täcka för webbkameran på ett smidigt sätt när du inte använder den.

Upp till 12,5 timmars batteritid

IdeaPad C340-15IIL ger dig upp till 12,5 timmars batteritid, så att du kan fortsätta att arbeta eller roa dig hela dagen. Och när batteriet börjar ta slut så använder du Rapid Charge-tekniken för att få upp till 80% kapacitet efter bara en timmes laddning. Extra viktigt om du reser mycket med din dator.

256 GB SSD-hårddisk

Hårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. Hårddisken i den här datorn är på 256 GB vilket ger dig lagringsutrymme för dokument, bilder och film.

Mångsidig och funktionell

IdeaPad C340-15IIL är byggd för att vara mångsidig och redo för alla typer av arbetssituationer. Använd den exempelvis i datorläge för vardagsbruk, i tältläge för att dela/visa saker med andra och i stående läge/surfplatteläge när du tittar på film.

1010865 Lenovo Lenovo IdeaPad C340-15IIL (81XJ0036MX) 81XJ0036MX Lenovo IdeaPad C340-15IIL är en 2-i-1-laptop som lämpar sig utmärkt för dig som är kreativ, och gör det enklare att förvandla dina idèer till verklighet. Laptopen är bekväm att använda, mycket tack vare dess 15,6" Full HD-pekskärm som tillsammans med dess gångjärn gör att du kan använda C340-15IIL både som surfplatta och som en vanlig laptop. Inuti datorn hittar du komponenter som 10:e generationens Intel Core i5-processor, en 256 GB SSD-hårddisk och ett batteri som räcker hela dagen (upp till 12,5 timmar).  15,6" Full HD-pekskärm IdeaPad C340-15IIL har givits en kvalitativ Full HD-pekskärm med en storlek på 15,6" samt IPS-panel, för detaljerade bilder med bra färgåtergivning. När du sedan surfar på webben, blir även minsta lilla text enklare att se. 10:e generationens Intel® Core™ i5-processor 10:e generationens i5-processor Intel® Core™ i5-1035G1 är en fyrkärnig processor med lägre strömförbrukning jämfört med tidigare generationer. Den har en maxhastighet 3,6 GHz och har utrustats med intelligenta prestanda-funktioner som anpassar datorn efter dina arbetsuppgifter. Byggd för framtidens AI-programvara får du en snabb och framtidssäkrad laptop. HD-webbkamera med Privacy Shutter IdeaPad C340-15IIL har givits en HD-kamera så att du kan hålla kontakt med familj och vänner eller ta konferenssamtal när du är på språng. Dock är det många som inte gillar att ständigt ha en kameralins riktat mot sig. Därför har IdeaPad C340 TrueBlock Privacy Shutter, vilket gör att du fysiskt kan täcka för webbkameran på ett smidigt sätt när du inte använder den. Upp till 12,5 timmars batteritid IdeaPad C340-15IIL ger dig upp till 12,5 timmars batteritid, så att du kan fortsätta att arbeta eller roa dig hela dagen. Och när batteriet börjar ta slut så använder du Rapid Charge-tekniken för att få upp till 80% kapacitet efter bara en timmes laddning. Extra viktigt om du reser mycket med din dator. 256 GB SSD-hårddisk Hårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. Hårddisken i den här datorn är på 256 GB vilket ger dig lagringsutrymme för dokument, bilder och film. Mångsidig och funktionell IdeaPad C340-15IIL är byggd för att vara mångsidig och redo för alla typer av arbetssituationer. Använd den exempelvis i datorläge för vardagsbruk, i tältläge för att dela/visa saker med andra och i stående läge/surfplatteläge när du tittar på film. Laptop 14 - 16 tum 5 3 7490 SEK 7490 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Laptop
  3. Laptop 14 - 16 tum