Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

2-i-1-dator med 14" pekskärm och mycket lagring

Lenovo IdeaPad Flex 5 14ARE05 (81X2005AMX)

  Art.nr: 1014770
  • AMD Ryzen™ 3 4300U-processor
  • 256 GB SSD & 8 GB RAM
  • 360°-gångjärn
  • 14" Full HD-pekskärm (1920 x 1080)
  • Upp till 12 timmar batteritid
5 990:-

Delbetala från 538:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Svårt att välja mellan surfplatta eller bärbar dator? Med Lenovo IdeaPad Flex 5 14ARE05 (81X2005AMX) får du både och. Denna laptop har smarta 360°-gångjärn så du kan använda den antingen som en bärbar dator med skärm och tangentbord eller som en surfplatta med en 14" stor pekskärm. Inuti Flex 5 hittar du en fyrkärnig processor från AMD Ryzen som i kombination med en 256 GB stor SSD-hårddisk ger dig snabba hastigheter i program och dokument. Datorn har dessutom en batteritid på upp till 12 timmar, så att du kan använda den hela dagen, även när du är ute på språng.


AMD Ryzen™ 3 4300U mobile processor

AMD Ryzen™ 3 4300U mobile processor

AMD Ryzen™3 4300U är en processor för tunna och lätta bärbara datorer baserat på Renoir-arkitekturen. Den består av fyra kärnor baserade på Zen 2-mikroarkitekturen (fyrkärnig CPU). Chipet tillverkas i den moderna 7 nm-processen och delvis tack vare det utlovar AMD en fördubblad förbättrad prestanda per Watt för Renoir-chipsen. Jämfört med de snabbare Ryzen 5 4000-processorerna (t.ex. Ryzen 5 4600U), erbjuder Ryzen 3 bara 4 kärnor och lägre Turbo-klockhastigheter.


256 GB SSD hårddisk

256 GB SSD-hårddisk

Hårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. Hårddisken i den här datorn är på 256 GB vilket ger dig lagringsutrymme för dokument, bilder och film.


8 GB DDR4 RAM-minne

8 GB DDR4 RAM-minne

Datorn är försedd med DDR4 RAM, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. Du får med Lenovo Flex 5 tillgång till 8 GB DDR4 RAM.


Flexibelt gångjärn

När du tar med din enhet överallt vill du också att den ska se bra ut överallt. IdeaPad Flex 5 har konstruerats med extra omsorg om detaljerna, är skön att hålla i och använda men samtidigt slitstark. 

Lenovo Flex 5 har ett 360°-gångjärn som gör att du kan använda den som både bärbar dator eller surfplatta. Stöd för digital penna som tillval ger dig ett modernt sätt att fånga dina idéer var du än befinner dig. 

Flexibel design

14" Full HD-pekskärm

Med en 14 tums Full HD-pekskärm blir bilden skarpare, pixlarna mindre och användarupplevelsen bättre. Datorn har även tunna ramar längs fyra sidor, vilket ger den ett snyggt och modernt utseende samt en större visningsyta. 10 punkters kapacitiv multitouch ger dig ytterligare flexibilitet och användarvänlighet. Växla mellan att använda musplattan och att trycka/svepa på skärmen precis som med en surfplatta.

Linsskydd för webbkamera

Varför göra det komplicerat? Att bli hackad via webbkameran är något alla vill slippa, och IdeaPad Flex 5 erbjuder en enkel lösning: ett fysiskt linsskydd som kan du själv kan stänga för att få fullständig säkerhet och integritet.

Upp till 12 timmar batteritid

Ett 52,5 Wh-batteri som hjälper dig att öka produktiviteten och du slipper leta att ständigt hålla utsikt efter ett ställe att ladda, perfekt för dig som ofta är ute på språng.


Skydda dig själv och din data. Köp säkerhetsprogram tillsammans med din nya dator, surfplatta eller mobil.
Skydda dig själv och din data. Köp säkerhetsprogram tillsammans med din nya dator, surfplatta eller mobil.