14" laptop med Intel Pentium processor & 128 GB SSD

Lenovo Ideapad S145-14IGM (81MW0043MX)

  Art.nr: 1012230
  • Intel Pentium Silver N5000 processor
  • 128 GB SSD & 4 GB DDR4 RAM
  • Dolby Audio™-ljud
  • 14" Full HD-skärm (1920 x 1080)
  • Väger endast 1,6 kg

Kombinera med

Lenovo Ideapad S145-14IGM (81MW0043MX)
Produkt du tittar på: 14" laptop med Intel Pentium processor & 128 GB SSD

2 990:-


  • Pris: 4 117:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Nytta/Nöje är vår bredaste kategori, här utgår du från hela vårt laptop-sortiment. Du kanske i första hand vill använda din dator för enklare uppgifter så som surf, mejl och att titta på film. 

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


Nytta/Nöje är vår bredaste kategori, här utgår du från hela vårt laptop-sortiment. Du kanske i första hand vill använda din dator för enklare uppgifter så som surf, mejl och att titta på film. 

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


Lenovo Ideapad S145-14IGM är en 14" laptop som är konstruerad för att hålla länge och hjälpa dig med dina vardagliga datoruppgifter, exempelvis surf och lättare program. Datorn väger endast 1,6 kg och inuti chassit hittar du komponenter som den fyrkärniga processorn Intel Pentium Silver N5000, samt en 128 GB stor SSD-hårddisk som säkerställer snabbare hastigheter. Jobba effektivt eller luta dig tillbaka med Ideapad S145-14IGM.

Intel Pentium Silver N5000

Intel® Pentium® Silver N5000 är en processor som kommer hjälpa dig med alla dina vardagliga uppgifter. Med äkta Intel-känsla i prisvärt format får du jämn multitasking-prestanda och en perfekt plattform för att arbeta, titta på filmer m.m. Processorn har fyra processorkärnor och en maxhastighet på 2,7 GHz.

128 GB SSD-hårddisk

Hårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. Hårddisken i den här datorn är på 128 GB vilket ger dig lagringsutrymme för dokument, bilder och lättare program.

14" Full HD-skärm

Med Full HD-upplösning visas bilder och grafik med en högre detaljrikedom. Färger och kontraster blir skarpare, text tydligare och den kan visa mer information på skärmen samtidigt. Det innebär att du kan jobba effektivare och med mindre ansträngning. Med tunna ramar runt skärmen får du en större arbetsyta, och skärmen har även utrustats med bländskydd.

Utmärkt ljud

Oavsett om du tittar på video, streamar musik eller videochattar så kommer du att gilla vad du hör. Med kristallklart Dolby Audio™-ljud får du en avsevärt bättre underhållningsupplevelse, vrid upp volymen och hör varje detalj.

Snabb, trådlös anslutning

Den trådlösa standarden 802.11ac ger dig en stabil och snabb anslutning till trådlösa nätverk, så att du är redo för allt och slipper leta efter bättre täckning. Datorn har dessutom givits Bluetooth® vilket garanterar snabb kommunikation mellan flera enheter samtidigt, smidigt om du exempelvis vill ansluta en trådlös mus eller ett headset.

Dela upp din betalning
Dela upp din betalning
Skydda din dator eller surfplatta
Skydda din dator eller surfplatta
1012230 Lenovo Lenovo Ideapad S145-14IGM (81MW0043MX) 81MW0043MX Lenovo Ideapad S145-14IGM är en 14" laptop som är konstruerad för att hålla länge och hjälpa dig med dina vardagliga datoruppgifter, exempelvis surf och lättare program. Datorn väger endast 1,6 kg och inuti chassit hittar du komponenter som den fyrkärniga processorn Intel Pentium Silver N5000, samt en 128 GB stor SSD-hårddisk som säkerställer snabbare hastigheter. Jobba effektivt eller luta dig tillbaka med Ideapad S145-14IGM. Intel Pentium Silver N5000 Intel® Pentium® Silver N5000 är en processor som kommer hjälpa dig med alla dina vardagliga uppgifter. Med äkta Intel-känsla i prisvärt format får du jämn multitasking-prestanda och en perfekt plattform för att arbeta, titta på filmer m.m. Processorn har fyra processorkärnor och en maxhastighet på 2,7 GHz. 128 GB SSD-hårddisk Hårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. Hårddisken i den här datorn är på 128 GB vilket ger dig lagringsutrymme för dokument, bilder och lättare program. 14" Full HD-skärm Med Full HD-upplösning visas bilder och grafik med en högre detaljrikedom. Färger och kontraster blir skarpare, text tydligare och den kan visa mer information på skärmen samtidigt. Det innebär att du kan jobba effektivare och med mindre ansträngning. Med tunna ramar runt skärmen får du en större arbetsyta, och skärmen har även utrustats med bländskydd. Utmärkt ljud Oavsett om du tittar på video, streamar musik eller videochattar så kommer du att gilla vad du hör. Med kristallklart Dolby Audio™-ljud får du en avsevärt bättre underhållningsupplevelse, vrid upp volymen och hör varje detalj. Snabb, trådlös anslutning Den trådlösa standarden 802.11ac ger dig en stabil och snabb anslutning till trådlösa nätverk, så att du är redo för allt och slipper leta efter bättre täckning. Datorn har dessutom givits Bluetooth® vilket garanterar snabb kommunikation mellan flera enheter samtidigt, smidigt om du exempelvis vill ansluta en trådlös mus eller ett headset. Laptop 14 - 16 tum 5 1 2990 SEK 2990 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Laptop
  3. Laptop 14 - 16 tum