Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

15,6" laptop med 4 GB RAM & en 128 GB SSD-hårddisk

Lenovo Ideapad S145-15API (81UT00A9MX)

  Art.nr: 1010866
  • AMD Athlon 300U processor
  • 128 GB SSD & 4 GB RAM
  • Kristallklart ljud med Dolby Audio
  • 15,6" HD-skärm (1366 x 768)
  • Snabbt Wi-Fi & Bluetooth 4.2

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Nytta/Nöje är vår bredaste kategori, här utgår du från hela vårt laptop-sortiment. Du kanske i första hand vill använda din dator för enklare uppgifter så som surf, mejl och att titta på film. 

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


Nytta/Nöje är vår bredaste kategori, här utgår du från hela vårt laptop-sortiment. Du kanske i första hand vill använda din dator för enklare uppgifter så som surf, mejl och att titta på film. 

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


Lenovo Ideapad S145-15API är en bärbar dator som är redo för dagens uppgifter. Inuti datorn hittar du bland annat en AMD Athlon 300U-processor, som i kombination med en 128 GB SSD-hårddisk kommer ge dig snabba hastigheter och uppstarter. Den har även utrustats med en 15,6" HD-skärm som ger skarpa bilder när du vill se på film eller läsa en artikel, allt i en snygg och stilren design.

Smal design med Ideapad S145-15API

15,6" HD-skärm

Den 15,6" stora HD-bildskärmen ger dig rätt förutsättningar att arbeta eller roa dig, oavsett miljö och få en trivsam realistisk återgivning från skärmen. Ljusstyrkan för bilden är på 220 cd/m², du får en ljus och tydlig bild som passar alla tillfällen.

Genomtänkt stilren design

Lenovo Ideapad S145-15API har givits ett fullstort, ergonomiskt tangentbord som är konstruerat för komfort och precision. Och den stora styrplattan gör det enkelt att fortsätta vara produktiv, även när du är på språng. 

Många anslutningsmöjligheter  Lenovo Ideapad S145-15API

Anslut dina enheter

Ideapad S145 har allt du behöver, oavsett som du vill ansluta en tv med HDMI, mus med USB eller ett SD-kort. Och med den trådlösa standarden 802.11ac får du en stabil och snabb anslutning till trådlösa nätverk, så att du alltid är redo. Datorn har dessutom Bluetooth® 4.2, smidigt om du vill ansluta en trådlös mus eller ett headset.

128 GB SSD-hårddisk

Hårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. Hårddisken i den här datorn är på 128 GB vilket ger dig lagringsutrymme för dokument, bilder och lättare program.

Utmärkt ljud

Oavsett om du tittar på video, streamar musik eller videochattar så kommer du att gilla vad du hör. Med kristallklart Dolby Audio™-ljud får du en avsevärt bättre underhållningsupplevelse, vrid upp volymen och hör varje detalj.

Dolby Audio ger dig kristallklart ljud i Ideapad S145-15API
Dela upp din betalning
Dela upp din betalning
Skydda din dator eller surfplatta
Skydda din dator eller surfplatta
1010866 Lenovo Lenovo Ideapad S145-15API (81UT00A9MX) 81UT00A9MX Lenovo Ideapad S145-15API är en bärbar dator som är redo för dagens uppgifter. Inuti datorn hittar du bland annat en AMD Athlon 300U-processor, som i kombination med en 128 GB SSD-hårddisk kommer ge dig snabba hastigheter och uppstarter. Den har även utrustats med en 15,6" HD-skärm som ger skarpa bilder när du vill se på film eller läsa en artikel, allt i en snygg och stilren design. 15,6" HD-skärm Den 15,6" stora HD-bildskärmen ger dig rätt förutsättningar att arbeta eller roa dig, oavsett miljö och få en trivsam realistisk återgivning från skärmen. Ljusstyrkan för bilden är på 220 cd/m², du får en ljus och tydlig bild som passar alla tillfällen. Genomtänkt stilren design Lenovo Ideapad S145-15API har givits ett fullstort, ergonomiskt tangentbord som är konstruerat för komfort och precision. Och den stora styrplattan gör det enkelt att fortsätta vara produktiv, även när du är på språng.  Anslut dina enheter Ideapad S145 har allt du behöver, oavsett som du vill ansluta en tv med HDMI, mus med USB eller ett SD-kort. Och med den trådlösa standarden 802.11ac får du en stabil och snabb anslutning till trådlösa nätverk, så att du alltid är redo. Datorn har dessutom Bluetooth® 4.2, smidigt om du vill ansluta en trådlös mus eller ett headset. 128 GB SSD-hårddisk Hårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. Hårddisken i den här datorn är på 128 GB vilket ger dig lagringsutrymme för dokument, bilder och lättare program. Utmärkt ljud Oavsett om du tittar på video, streamar musik eller videochattar så kommer du att gilla vad du hör. Med kristallklart Dolby Audio™-ljud får du en avsevärt bättre underhållningsupplevelse, vrid upp volymen och hör varje detalj. Laptop 14 - 16 tum 3,6 5 3990 SEK 3990 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Laptop
  3. Laptop 14 - 16 tum