Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Nyhet

14" laptop med IPS-panel & 512 GB SSD

Lenovo IP 3 14ADA05 (81W000MMMX)

  Art.nr: 1016049
  • AMD Ryzen 3 3250U mobile processor
  • 512 GB SSD & 8 GB RAM
  • Dolby Audio-ljud
  • 14" Full HD-skärm (IPS-panel)
  • Bluetooth 5.0
5 490:-

Delbetala från 496:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Lenovo IP 3 14ADA05 är en 14" laptop som med snabb AMD-prestanda kommer hjälpa dig att tackla dagens alla uppgifter. Datorn har bland annat blivit utrustad med den dubbelkärniga AMD processorn Ryzen 3 3250U, vilket ökar hastigheten och ser till att du kan arbeta i flera program sömlöst. För att ytterligare vrida upp hastigheten så har Ideapad 3 även givits en 512 GB stor SSD-hårddisk, så att du slipper långsamma uppstarter och vänttider. Du ser allt på en 14" Full HD-skärm (1920 x 1080) och får även tillgång till kvalitativt Dolby Audio™-ljud, perfekt som du vill slappna av framför en film.

14" Full HD-skärm med IPS-panel

Den 14" stora bildskärmen baserad på LED-bakgrundsbelyst teknik ger dig ökad ljusstyrka, mer levande färger och ökad kontrast med snabbare upptända pixlar. Skärmen har dessutom utrustats med en IPS-panel för högre färgnoggrannhet och bredare betraktningsvinklar. En bred betraktningsvinkel innebär att bild, kontrast och färgåtergivning förblir korrekt i vilken vinkel du än tittar på skärmen. Allt för att ge dig rätt förutsättningar att arbeta eller roa dig oavsett miljö och få en trivsam realistisk återgivning från skärmen.

AMD Ryzen 3 mobile processor

AMD Ryzen 3 3250U är en dubbelkärnig processor som med en maxhastighet på 3,5 GHz ger dig kraften att utföra din vardagliga uppgifter snabbt. Ryzen 3 3250U passar sig lika bra till gaming i enklare spel som kontorsarbete och lättare foto- och videoredigering.

512 GB SSD-hårddisk

Hårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. Hårddisken i den här datorn är på 512 GB vilket ger dig lagringsutrymme för dokument, bilder och program.

8 GB DDR4 RAM-minne

DDR4 är snabb standard för RAM-minne, utformad att köras effektivare och mer tillförlitligt vid snabbare hastigheter. Högre bandbredd ger en prestandaökning för allt från flerprogramskörning till spelande. Denna dator har 8 GB RAM-minne.

Snabbt WiFi och Bluetooth 5.0

Sluta oroa dig för svajigt internet och svaga anslutningar. Få en kraftfull och stabil anslutning till Wi-Fi och Bluetooth®-tillbehör med den snabba 802.11/ac standarden och Bluetooth® 5.0.

Utmärkt ljud

Oavsett om du tittar på video, streamar musik eller videochattar så kommer du att gilla vad du hör. Med kristallklart Dolby Audio™-ljud får du en avsevärt bättre underhållningsupplevelse, vrid upp volymen och hör varje detalj.

Skydda dig själv och din data. Köp säkerhetsprogram tillsammans med din nya dator, surfplatta eller mobil.
Skydda dig själv och din data. Köp säkerhetsprogram tillsammans med din nya dator, surfplatta eller mobil.