Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

15,6" laptop med AMD Ryzen 3 & 512 GB SSD

Lenovo IdeaPad 3 (81W100ECMX)

  Art.nr: 1013302
  • AMD Ryzen 3 3250U mobile processor
  • 512 GB SSD & 8 GB RAM
  • Upp till 9,6 timmar batteritid
  • 15,6" Full HD-skärm
  • Webbkameraskydd & Q-Control

Kombinera med

Lenovo IP 3 15ADA05 (81W100ECMX)
Produkt du tittar på: 15,6" laptop med AMD Ryzen 3 & 512 GB SSD

4 990:-


  • Pris: 6 117:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Lenovo IdeaPad 3 är en 15,6" laptop som kommer hjälpa dig med alla dina vardagliga datoruppgifter. Inuti datorn hittar du komponenter som den dubbelkärniga processorn AMD Ryzen 3 3250U mobile, som tillsammans med en 512 GB SSD-hårddisk ger dig snabba hastigheter i program och dokument. Du ser allt på en 15,6" Full HD-skärm (1920 x 1080) och får även tillgång till kvalitativt Dolby Audio™-ljud, perfekt som du vill slappna av framför en film. Ta del av genomtänkta detaljer som ett fysiskt linsskydd för webbkameran och en batteritid på upp till 9,6 timmar, allt för att göra detta till en perfekt följeslagare varje dag.

AMD Ryzen 3 mobile processor

AMD Ryzen 3 3250U är en dubbelkärnig processor som med en maxhastighet på 3,5 GHz ger dig kraften att utföra din vardagliga uppgifter snabbt. Ryzen 3 3250U passar sig lika bra till gaming i enklare spel som kontorsarbete och lättare foto- och videoredigering.

512 GB SSD-hårddisk

Hårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. Hårddisken i den här datorn är på 512 GB vilket ger dig lagringsutrymme för dokument, bilder och program.

8 GB DDR4 RAM-minne

Lenovo ideapad 3 är försedd med DDR4 RAM-minne, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. Du får tillgång till 8 GB integrerat DDR4 RAM, för att säkerställa en snabbare datorupplevelse.

15,6" Full HD-skärm

Den 15,6" stora bildskärmen baserad på LED-bakgrundsbelyst teknik ger dig ökad ljusstyrka, mer levande färger och ökad kontrast med snabbare upptända pixlar. Allt för att ge dig rätt förutsättningar att arbeta eller roa dig oavsett miljö och få en trivsam realistisk återgivning från skärmen. Ljusstyrkan för bilden är på 220 cd/m², du får en ljus och tydlig bild som passar alla tillfällen.

Webbkameraskydd

När det gäller integritet är den enklaste metoden ibland den bästa. Därför konstruerade Lenovo IdeaPad 3 med ett fysiskt webbkameraskydd. Bara stäng skyddet när du är klar med din videochatt och skydda webbkameran mot hackare.

Snabb och tyst med Q-Control

Snabb eller tyst: Du väljer. Växla enkelt mellan Max Mode, där processorn tar kontrollen och ger snabbast möjliga prestanda, och Stealth Mode för den tystaste användarupplevelsen och längre batteritid.

Upp till 9,6 timmar batteritid

Ett 35 Wh-batteri med en batteritid på ca. 9,6 timmar hjälper dig att öka produktiviteten, och du slipper att ständigt hålla utsikt efter ett ställe att ladda, perfekt för dig som ofta är ute på språng.

Dela upp din betalning
Dela upp din betalning
Skydda din dator eller surfplatta
Skydda din dator eller surfplatta
1013302 Lenovo Lenovo IdeaPad 3 (81W100ECMX) 81W100ECMX Lenovo IdeaPad 3 är en 15,6" laptop som kommer hjälpa dig med alla dina vardagliga datoruppgifter. Inuti datorn hittar du komponenter som den dubbelkärniga processorn AMD Ryzen 3 3250U mobile, som tillsammans med en 512 GB SSD-hårddisk ger dig snabba hastigheter i program och dokument. Du ser allt på en 15,6" Full HD-skärm (1920 x 1080) och får även tillgång till kvalitativt Dolby Audio™-ljud, perfekt som du vill slappna av framför en film. Ta del av genomtänkta detaljer som ett fysiskt linsskydd för webbkameran och en batteritid på upp till 9,6 timmar, allt för att göra detta till en perfekt följeslagare varje dag. AMD Ryzen 3 mobile processor AMD Ryzen 3 3250U är en dubbelkärnig processor som med en maxhastighet på 3,5 GHz ger dig kraften att utföra din vardagliga uppgifter snabbt. Ryzen 3 3250U passar sig lika bra till gaming i enklare spel som kontorsarbete och lättare foto- och videoredigering.512 GB SSD-hårddisk Hårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. Hårddisken i den här datorn är på 512 GB vilket ger dig lagringsutrymme för dokument, bilder och program.8 GB DDR4 RAM-minneLenovo ideapad 3 är försedd med DDR4 RAM-minne, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. Du får tillgång till 8 GB integrerat DDR4 RAM, för att säkerställa en snabbare datorupplevelse.15,6" Full HD-skärmDen 15,6" stora bildskärmen baserad på LED-bakgrundsbelyst teknik ger dig ökad ljusstyrka, mer levande färger och ökad kontrast med snabbare upptända pixlar. Allt för att ge dig rätt förutsättningar att arbeta eller roa dig oavsett miljö och få en trivsam realistisk återgivning från skärmen. Ljusstyrkan för bilden är på 220 cd/m², du får en ljus och tydlig bild som passar alla tillfällen. WebbkameraskyddNär det gäller integritet är den enklaste metoden ibland den bästa. Därför konstruerade Lenovo IdeaPad 3 med ett fysiskt webbkameraskydd. Bara stäng skyddet när du är klar med din videochatt och skydda webbkameran mot hackare.Snabb och tyst med Q-ControlSnabb eller tyst: Du väljer. Växla enkelt mellan Max Mode, där processorn tar kontrollen och ger snabbast möjliga prestanda, och Stealth Mode för den tystaste användarupplevelsen och längre batteritid.Upp till 9,6 timmar batteritidEtt 35 Wh-batteri med en batteritid på ca. 9,6 timmar hjälper dig att öka produktiviteten, och du slipper att ständigt hålla utsikt efter ett ställe att ladda, perfekt för dig som ofta är ute på språng. Laptop 14 - 16 tum 5 1 4990 SEK 4990 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Laptop
  3. Laptop 14 - 16 tum