Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Nyhet

Slimmad 15,6" laptop med Ryzen 5 processor

Lenovo ThinkBook 15 G2 (20VG008NMX)

  Art.nr: 1018118
  • AMD Ryzen 5 4600U processor
  • 256 GB SSD & 8 GB RAM
  • Fingeravtrycksläsare
  • 15,6" Full HD-skärm
  • Snabba WiFi 6 & Bluetooth 5.1
8 990:-

Delbetala från 788:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Lenovo ThinkBook 15 G2 är en 15,6" laptop som med sin slimmade design tillsammans med snabba komponenter har utformats för hög produktivitet. Denna väldesignade arbetsdator är endast 18,9 mm tunn, men inuti det slimmade chassit hittar du komponenter som 4:e gen. Ryzen 5 processor, en 256 GB stor SSD-hårddisk och 8 GB RAM-minne. Du får även ta del av funktioner som en inbyggda fingeravtrycksläsaren på strömbrytaren, vilket gör att du kan starta upp och logga in på nolltid.

15,6" Full HD-skärm

Lenovo ThinkBook 15 G2 har utrustats med en 15,6" stor Full HD-skärm som ger dig skarpa bilder där detaljer är enkla att urskilja. Dess tunna kanter runt skärmen ger ett 83 % förhållande mellan skärm och chassi, vilket ger en större arbetsyta på skärmen samt ett mindre och smidigare chassi.

AMD Ryzen 5 4600U processor

Datorn drivs av AMD:s 4:e gen. Ryzen processor med effektivare strömförbrukning och kylning som möjliggör bättre prestanda för tunna laptops. 7nm-tillverkningen av processorn gör att AMD får in mer kraft i ett chip, processorn har sex stycken kärnor och en maxhastighet på 4 GHz. Ryzen 5 4600U är ett revolutionerande steg i utvecklingen, och innebär både en ökning i prestanda samt en bättre batteritid.

256 GB SSD-hårddisk

Hårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. Hårddisken i den här datorn är på 256 GB vilket ger dig lagringsutrymme för dokument, bilder och film.

8 GB DDR4 RAM-minne

ThinkBook 15 G2 är försedd med DDR4 RAM-minne, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. Du får tillgång till 8 GB integrerat DDR4 RAM, för att säkerställa en snabbare datorupplevelse.

Fingeravtrycksläsare

Denna arbetsdator är full av funktioner som gör att du kan rikta all din fokus åt dina affärer. Bland annat har startknappen en fingeravtrycksläsare för snabb uppstart. Du får också ta del av snabbtangenter för Skype-samtal samt möjligheten att återuppta användningen från viloläge på mindre än 0,5 sekunder med Modern Standby.

Snabba WiFi 6 & Bluetooth 5.1

Med Intel WiFi 6 får du ta del av supersnabba nätverkshastigheter och stabilare trådlösa uppkopplingar än någonsin tidigare. Så att du lätt kan röra dig fritt i hela hemmet, samt smidigt uppkoppling när du är på språng. Bluetooth tillåter dig att överföra filer från t.ex. din mobiltelefon samt ansluta trådlösa enheter såsom ett headset eller en datormus. Wifi 6 är 30-40 % snabbare är föregående 802.11ac-standard och har en maxhastighet på 9 608 Mbit/s.