Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Lätt 14" laptop med snabbladdning & 256 GB SSD

Lenovo V130-14IKB (81HQ00NRMX)

  Art.nr: 1011940
  • Intel® Core™ i3-7020U processor
  • 256 GB SSD & 8 GB RAM
  • Väger endast 1,55 kg
  • 14" Full HD-skärm (1920 x 1080)
  • Snabbladdning

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Att vara produktiv och att skapa är för många nästintill livsviktigt. I den här kategorin finns datorer som lämpar sig utmärkt för tyngre program som bildredigerings-, videoredigerings- och musikprogram, vilket kräver bättre prestanda för att du sömlöst ska kunna starta och bläddra mellan de olika programmen.

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


Att vara produktiv och att skapa är för många nästintill livsviktigt. I den här kategorin finns datorer som lämpar sig utmärkt för tyngre program som bildredigerings-, videoredigerings- och musikprogram, vilket kräver bättre prestanda för att du sömlöst ska kunna starta och bläddra mellan de olika programmen.

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


Lenovo V130-14IKB (81HQ00NRMX) är en bärbar dator med en 14" Full HD-skärm och snabb prestanda inuti ett stilrent chassi. Den slimmade designen har en styrplatta i ett stycke samt gångjärn som öppnar sig 180 grader. Inuti datorn hittar du komponenter som 7:e generationens Intel Core i3-processor som tillsammans med en 256 GB SSD-hårddisk ger dig högre hastigheter, allt i en dator som endast väger 1,55 kg.

14" Full HD-skärm

Den 14" stora bildskärmen baserad på LED-bakgrundsbelyst teknik ger dig ökad ljusstyrka, mer levande färger och ökad kontrast med snabbare upptända pixlar. Allt för att ge dig rätt förutsättningar att arbeta eller roa dig oavsett miljö och få en trivsam realistisk återgivning från skärmen. Ljusstyrkan för bilden är på 220 cd/m², du får en ljus och tydlig bild som passar alla tillfällen.

7:e gen. Intel Core i3-processor

Intel Core i3 är en dubbelkärnig processor  med en hastighet på 2,3 GHz. Med processorn får du den tillförlitliga prestanda du behöver för att slutföra ditt arbete. Du får jämn multitasking-prestanda  för alla dina vardagliga datorbehov.

256 GB SSD-hårddisk

En SSD (Solid State Drive) är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program extremt mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. Till skillnad från vanliga, mekaniska hårddiskar så är de i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. De är även ljudlösa och strömsnåla. SSD-disken i Lenovo V130-14IKB är på 256 GB vilket ger dig lagringsutrymme för program, dokument och bilder.

Snabbladdning

Med ett 30 Whr-batteri som med snabbladdning hjälper dig att öka produktiviteten, enheten laddas upp till 50 % på bara 30 minuter. Dessutom får du upp till 6 timmar batteritid på en enda laddning, perfekt för dig som ofta är ute på språng.

Fullstort tangentbord

Lenovo V130-14IKB har fullstort, ergonomiskt tangentbord för komfort och precision. Även den stora styrplattan är precis och gör det ännu enklare att arbeta när du är ute och inte har tillgång till datormus.

Byggd för att hålla

Datorn är både pålitlig och hållbar. Den klarar både stötar, vibrationer och slitage från daglig användning. Lenovo har testat gångjärnens livslängd, fläktens tillförlitlighet, hur datorn uppför sig under olika arbetstemperaturer och mycket mer.

1011940 Lenovo Lenovo V130-14IKB (81HQ00NRMX) 81HQ00NRMX Lenovo V130-14IKB (81HQ00NRMX) är en bärbar dator med en 14" Full HD-skärm och snabb prestanda inuti ett stilrent chassi. Den slimmade designen har en styrplatta i ett stycke samt gångjärn som öppnar sig 180 grader. Inuti datorn hittar du komponenter som 7:e generationens Intel Core i3-processor som tillsammans med en 256 GB SSD-hårddisk ger dig högre hastigheter, allt i en dator som endast väger 1,55 kg. 14" Full HD-skärm Den 14" stora bildskärmen baserad på LED-bakgrundsbelyst teknik ger dig ökad ljusstyrka, mer levande färger och ökad kontrast med snabbare upptända pixlar. Allt för att ge dig rätt förutsättningar att arbeta eller roa dig oavsett miljö och få en trivsam realistisk återgivning från skärmen. Ljusstyrkan för bilden är på 220 cd/m², du får en ljus och tydlig bild som passar alla tillfällen. 7:e gen. Intel Core i3-processor Intel Core i3 är en dubbelkärnig processor  med en hastighet på 2,3 GHz. Med processorn får du den tillförlitliga prestanda du behöver för att slutföra ditt arbete. Du får jämn multitasking-prestanda  för alla dina vardagliga datorbehov. 256 GB SSD-hårddisk En SSD (Solid State Drive) är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program extremt mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. Till skillnad från vanliga, mekaniska hårddiskar så är de i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. De är även ljudlösa och strömsnåla. SSD-disken i Lenovo V130-14IKB är på 256 GB vilket ger dig lagringsutrymme för program, dokument och bilder. Snabbladdning Med ett 30 Whr-batteri som med snabbladdning hjälper dig att öka produktiviteten, enheten laddas upp till 50 % på bara 30 minuter. Dessutom får du upp till 6 timmar batteritid på en enda laddning, perfekt för dig som ofta är ute på språng. Fullstort tangentbord Lenovo V130-14IKB har fullstort, ergonomiskt tangentbord för komfort och precision. Även den stora styrplattan är precis och gör det ännu enklare att arbeta när du är ute och inte har tillgång till datormus. Byggd för att hålla Datorn är både pålitlig och hållbar. Den klarar både stötar, vibrationer och slitage från daglig användning. Lenovo har testat gångjärnens livslängd, fläktens tillförlitlighet, hur datorn uppför sig under olika arbetstemperaturer och mycket mer. Laptop 14 - 16 tum 3,9 6 4490 SEK 4490 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Laptop
  3. Laptop 14 - 16 tum