Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

15,6" laptop med Intel Pentium-processor & SSD-hårddisk

Lenovo V130-15IGM (81HL001JMX)

  Art.nr: 1007482
  • Intel® Pentium® Silver N5000 processor
  • 128 GB SSD & 4 GB RAM
  • Inbyggd DVD-brännare
  • 15,6" HD-skärm (1366 x 768)
  • Upp till 6 timmar batteritid

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Nytta/Nöje är vår bredaste kategori, här utgår du från hela vårt laptop-sortiment. Du kanske i första hand vill använda din dator för enklare uppgifter så som surf, mejl och att titta på film. 

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


Nytta/Nöje är vår bredaste kategori, här utgår du från hela vårt laptop-sortiment. Du kanske i första hand vill använda din dator för enklare uppgifter så som surf, mejl och att titta på film. 

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


Lenovo V130-15IGM (81HL001JMX) är en bärbar dator som utformats för enklare vardagsuppgifter och skolarbete. Den har bland annat blivit utrustad med processorn Intel Pentium Silver N5000, som tillsammans med en 128 GB SSD-hårddisk kommer göra allt för att ge dig en snabb datorupplevelse. Du får dessutom ta del av en 15,6" HD-skärm, så att bilden är tydlig när du surfar och läser dokument på skärmen. En enklare dator för enklare uppgifter. Andra funktioner inkluderar snabbt WiFi (802.11a/b/g/n/ac) och Bluetooth 4.1.

Intel® Pentium® processor

Intel® Pentium® Silver N5000 är en processor som kommer hjälpa dig med alla dina vardagliga uppgifter. Med äkta Intel-känsla i prisvärt format får du jämn multitasking-prestanda och en perfekt plattform för att arbeta, titta på filmer m.m. Processorn har fyra processorkärnor och en maxhastighet på 2,7 GHz.

15,6" HD-skärm

Den 15,6" stora bildskärmen baserad på LED-bakgrundsbelyst teknik ger dig ökad ljusstyrka, mer levande färger och ökad kontrast med snabbare upptända pixlar. Allt för att ge dig rätt förutsättningar att arbeta eller roa dig oavsett miljö och få en trivsam realistisk återgivning från skärmen. Ljusstyrkan för bilden är på 220 cd/m², för en ljus och tydlig bild.

Trådlöst nätverk & Bluetooth

Nätverksuttaget ger dig snabb uppkoppling. Om du vill slippa nätverkskabeln kan du självklart även ansluta till nätverk trådlöst via WiFi, och då med den snabba AC-standarden. Detta ger en snabb och stabil dataöverföring i hög hastighet, och du kan lätt röra dig fritt i hela hemmet. Bluetooth tillåter dig att överföra filer från t.ex. din mobiltelefon till en dator och tvärtom på ett smidigt sätt. Du kan även ansluta trådlösa ljudenheter såsom headset.

SSD-hårddisk

En SSD (Solid State Drive) är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program extremt mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. Till skillnad från vanliga, mekaniska hårddiskar så är de i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. De är även ljudlösa och strömsnåla. SSD-disken i Lenovo V130-15IGM är på 128 GB vilket ger dig lagringsutrymme för program, dokument och bilder.

Windows 10

Windows 10 är välbekant, enkelt att använda och har massor av likheter med Windows 7, bland annat Start-menyn, men med app-bekvämligheten från Windows 8. Det går snabbt att starta och väcka från viloläge, har mer inbyggd säkerhet som hjälper till att skydda din information och är utformat för att fungera med befintlig program- och maskinvara.

1007482 Lenovo Lenovo V130-15IGM (81HL001JMX) 81HL001JMX Lenovo V130-15IGM (81HL001JMX) är en bärbar dator som utformats för enklare vardagsuppgifter och skolarbete. Den har bland annat blivit utrustad med processorn Intel Pentium Silver N5000, som tillsammans med en 128 GB SSD-hårddisk kommer göra allt för att ge dig en snabb datorupplevelse. Du får dessutom ta del av en 15,6" HD-skärm, så att bilden är tydlig när du surfar och läser dokument på skärmen. En enklare dator för enklare uppgifter. Andra funktioner inkluderar snabbt WiFi (802.11a/b/g/n/ac) och Bluetooth 4.1. Intel® Pentium® processor Intel® Pentium® Silver N5000 är en processor som kommer hjälpa dig med alla dina vardagliga uppgifter. Med äkta Intel-känsla i prisvärt format får du jämn multitasking-prestanda och en perfekt plattform för att arbeta, titta på filmer m.m. Processorn har fyra processorkärnor och en maxhastighet på 2,7 GHz. 15,6" HD-skärm Den 15,6" stora bildskärmen baserad på LED-bakgrundsbelyst teknik ger dig ökad ljusstyrka, mer levande färger och ökad kontrast med snabbare upptända pixlar. Allt för att ge dig rätt förutsättningar att arbeta eller roa dig oavsett miljö och få en trivsam realistisk återgivning från skärmen. Ljusstyrkan för bilden är på 220 cd/m², för en ljus och tydlig bild. Trådlöst nätverk & Bluetooth Nätverksuttaget ger dig snabb uppkoppling. Om du vill slippa nätverkskabeln kan du självklart även ansluta till nätverk trådlöst via WiFi, och då med den snabba AC-standarden. Detta ger en snabb och stabil dataöverföring i hög hastighet, och du kan lätt röra dig fritt i hela hemmet. Bluetooth tillåter dig att överföra filer från t.ex. din mobiltelefon till en dator och tvärtom på ett smidigt sätt. Du kan även ansluta trådlösa ljudenheter såsom headset. SSD-hårddisk En SSD (Solid State Drive) är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program extremt mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. Till skillnad från vanliga, mekaniska hårddiskar så är de i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. De är även ljudlösa och strömsnåla. SSD-disken i Lenovo V130-15IGM är på 128 GB vilket ger dig lagringsutrymme för program, dokument och bilder. Windows 10 Windows 10 är välbekant, enkelt att använda och har massor av likheter med Windows 7, bland annat Start-menyn, men med app-bekvämligheten från Windows 8. Det går snabbt att starta och väcka från viloläge, har mer inbyggd säkerhet som hjälper till att skydda din information och är utformat för att fungera med befintlig program- och maskinvara. Laptop 14 - 16 tum 3 2 3790 SEK 3790 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Laptop
  3. Laptop 14 - 16 tum