Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

15,6" laptop med 128 GB SSD, redo för dagens uppgifter

Lenovo V130-15IKB (81HL004TMX)

  Art.nr: 1011345
  • Intel® Celeron® N4000 processor
  • 128 GB SSD & 8 GB RAM
  • Inbyggd DVD-brännare
  • 15,6" Full HD-skärm (1920 x 1080)
  • Upp till 6 timmar batteritid

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Nytta/Nöje är vår bredaste kategori, här utgår du från hela vårt laptop-sortiment. Du kanske i första hand vill använda din dator för enklare uppgifter så som surf, mejl och att titta på film. 

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


Nytta/Nöje är vår bredaste kategori, här utgår du från hela vårt laptop-sortiment. Du kanske i första hand vill använda din dator för enklare uppgifter så som surf, mejl och att titta på film. 

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


Lenovo V130-15IKB är en bärbar dator som utformats för att klara av enklare vardagsuppgifter och skolarbete. Den har bland annat blivit utrustad med processorn Intel Celeron N4000, som tillsammans med en 128 GB SSD-hårddisk kommer göra allt för att ge dig en snabb datorupplevelse. Du får dessutom ta del av en 15,6" Full HD-skärm, så att bilden blir tydlig när du surfar och läser dokument. En enklare dator för enklare uppgifter. Andra funktioner inkluderar snabbt WiFi (802.11a/b/g/n/ac), Bluetooth 4.1 och 8 GB DDR4 RAM-minne.

15,6" Full HD-skärm

Den 15,6" stora bildskärmen baserad på LED-bakgrundsbelyst teknik ger dig ökad ljusstyrka, mer levande färger och ökad kontrast med snabbare upptända pixlar. Allt för att ge dig rätt förutsättningar att arbeta eller roa dig oavsett miljö och få en trivsam realistisk återgivning från skärmen. Ljusstyrkan för bilden är på 220 cd/m², du får en ljus och tydlig bild som passar alla tillfällen.

Intel® Celeron® processor

Intel® Celeron® N4000 är en dubbelkärnig processor för alla dina vardagliga datorbehov. Med äkta Intel-känsla i prisvärt format får du jämn multitasking-prestanda och en perfekt plattform för att arbeta med Microsoft Office, titta på filmer eller surfa på webben.

Genomtänkt design

Lenovo V130-15IKB har givits ett fullstort, ergonomiskt tangentbord som är konstruerat för komfort och precision. Och den stora styrplattan gör det enkelt att fortsätta vara produktiv, även när du är på språng. Tangentbordet är dessutom spilltåligt.

128 GB SSD-hårddisk

En SSD (Solid State Drive) är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program extremt mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. Till skillnad från vanliga, mekaniska hårddiskar så är de i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. De är även ljudlösa och strömsnåla. SSD-disken i Lenovo V130-15IKB är på 128 GB vilket ger dig lagringsutrymme för program, dokument och bilder.

Trådlöst nätverk & Bluetooth 4.1

Nätverksuttaget ger dig snabb uppkoppling. Om du vill slippa nätverkskabeln kan du självklart även ansluta till nätverk trådlöst via WiFi, och då med den snabba AC-standarden. Detta ger en snabb och stabil dataöverföring i hög hastighet, och du kan lätt röra dig fritt i hela hemmet. Bluetooth tillåter dig att överföra filer från t.ex. din mobiltelefon till en dator och tvärtom på ett smidigt sätt. Du kan även ansluta trådlösa enheter såsom ett headset eller en datormus.

Dela upp din betalning
Dela upp din betalning
Skydda din dator eller surfplatta
Skydda din dator eller surfplatta
1011345 Lenovo Lenovo V130-15IKB (81HL004TMX) 81HL004TMX Lenovo V130-15IKB är en bärbar dator som utformats för att klara av enklare vardagsuppgifter och skolarbete. Den har bland annat blivit utrustad med processorn Intel Celeron N4000, som tillsammans med en 128 GB SSD-hårddisk kommer göra allt för att ge dig en snabb datorupplevelse. Du får dessutom ta del av en 15,6" Full HD-skärm, så att bilden blir tydlig när du surfar och läser dokument. En enklare dator för enklare uppgifter. Andra funktioner inkluderar snabbt WiFi (802.11a/b/g/n/ac), Bluetooth 4.1 och 8 GB DDR4 RAM-minne. 15,6" Full HD-skärm Den 15,6" stora bildskärmen baserad på LED-bakgrundsbelyst teknik ger dig ökad ljusstyrka, mer levande färger och ökad kontrast med snabbare upptända pixlar. Allt för att ge dig rätt förutsättningar att arbeta eller roa dig oavsett miljö och få en trivsam realistisk återgivning från skärmen. Ljusstyrkan för bilden är på 220 cd/m², du får en ljus och tydlig bild som passar alla tillfällen. Intel® Celeron® processor Intel® Celeron® N4000 är en dubbelkärnig processor för alla dina vardagliga datorbehov. Med äkta Intel-känsla i prisvärt format får du jämn multitasking-prestanda och en perfekt plattform för att arbeta med Microsoft Office, titta på filmer eller surfa på webben. Genomtänkt design Lenovo V130-15IKB har givits ett fullstort, ergonomiskt tangentbord som är konstruerat för komfort och precision. Och den stora styrplattan gör det enkelt att fortsätta vara produktiv, även när du är på språng. Tangentbordet är dessutom spilltåligt. 128 GB SSD-hårddisk En SSD (Solid State Drive) är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program extremt mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. Till skillnad från vanliga, mekaniska hårddiskar så är de i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. De är även ljudlösa och strömsnåla. SSD-disken i Lenovo V130-15IKB är på 128 GB vilket ger dig lagringsutrymme för program, dokument och bilder. Trådlöst nätverk & Bluetooth 4.1 Nätverksuttaget ger dig snabb uppkoppling. Om du vill slippa nätverkskabeln kan du självklart även ansluta till nätverk trådlöst via WiFi, och då med den snabba AC-standarden. Detta ger en snabb och stabil dataöverföring i hög hastighet, och du kan lätt röra dig fritt i hela hemmet. Bluetooth tillåter dig att överföra filer från t.ex. din mobiltelefon till en dator och tvärtom på ett smidigt sätt. Du kan även ansluta trådlösa enheter såsom ett headset eller en datormus. Laptop 14 - 16 tum 4,3 6 3490 SEK 3490 NewCondition PreOrder
  1. Dator & Surfplatta
  2. Laptop
  3. Laptop 14 - 16 tum