Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

14" laptop med Ryzen 3 processor & snabbladdning

Lenovo V14-ADA (82C6006CMX)

  Art.nr: 1013600
  • AMD Ryzen 3 3250U mobile processor
  • 256 GB SSD & 8 GB RAM
  • 6 h batteritid med snabbladdning
  • 14" Full HD-skärm (1920 x 1080)
  • Stilren och hållbar design

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Lenovo V14-ADA är en 14" laptop som lämpar sig utmärkt för både studier och arbete. Inuti det stilrena chassit hittar du bland annat den dubbelkärniga processorn AMD Ryzen 3 3250U, som tillsammans med en 256 GB stor SSD-hårddisk ger dig snabbare hastigheter i program och dokument. Lenovo V14-ADA har även utrustats med en batteritid på ca. 6 timmar som du dessutom kan ladda upp till 50 % på bara 30 minuter. En mindre dator för dig som ofta är på språng.

14" Full HD-skärm (1920 x 1080)

Den 14" stora bildskärmen baserad på LED-bakgrundsbelyst teknik ger dig ökad ljusstyrka, mer levande färger och ökad kontrast med snabbare upptända pixlar. Allt för att ge dig rätt förutsättningar att arbeta eller roa dig oavsett miljö och få en trivsam, realistisk återgivning från skärmen. Ljusstyrkan för bilden är på 220 cd/m², vilket ger dig en ljus och tydlig bild.

AMD Ryzen 3 mobile processor

AMD Ryzen 3 3250U är en dubbelkärnig processor som med en maxhastighet på 3,5 GHz ger dig kraften att utföra din vardagliga uppgifter snabbt. Ryzen 3 3250U passar sig lika bra till gaming i enklare spel som kontorsarbete och lättare foto- och videoredigering.

256 GB SSD-hårddisk

Hårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. Hårddisken i den här datorn är på 256 GB vilket ger dig lagringsutrymme för dokument, bilder och program.

8 GB DDR4 RAM-minne

Lenovo V14-ADA är försedd med DDR4 RAM-minne, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. Du får tillgång till 8 GB integrerat DDR4 RAM, för att säkerställa en snabbare datorupplevelse.

Snabbladdning

Med ett 35 Wh-batteri som med snabbladdning hjälper dig att öka produktiviteten, enheten laddas upp till 50 % på bara 30 minuter. Dessutom får du upp till 6 timmar batteritid på en enda laddning, perfekt för dig som ofta är ute på språng.

Byggd för att hålla

Datorn är både pålitlig och hållbar. Den klarar både stötar, vibrationer och slitage från daglig användning. Lenovo har testat gångjärnens livslängd, fläktens tillförlitlighet, hur datorn uppför sig under olika arbetstemperaturer och mycket mer.

Skydda dig själv och din data. Köp säkerhetsprogram tillsammans med din nya dator, surfplatta eller mobil.
Skydda dig själv och din data. Köp säkerhetsprogram tillsammans med din nya dator, surfplatta eller mobil.
1013600 1013600 Lenovo Lenovo V14-ADA (82C6006CMX) 82C6006CMX Lenovo V14-ADA är en 14" laptop som lämpar sig utmärkt för både studier och arbete. Inuti det stilrena chassit hittar du bland annat den dubbelkärniga processorn AMD Ryzen 3 3250U, som tillsammans med en 256 GB stor SSD-hårddisk ger dig snabbare hastigheter i program och dokument. Lenovo V14-ADA har även utrustats med en batteritid på ca. 6 timmar som du dessutom kan ladda upp till 50 % på bara 30 minuter. En mindre dator för dig som ofta är på språng.14" Full HD-skärm (1920 x 1080)Den 14" stora bildskärmen baserad på LED-bakgrundsbelyst teknik ger dig ökad ljusstyrka, mer levande färger och ökad kontrast med snabbare upptända pixlar. Allt för att ge dig rätt förutsättningar att arbeta eller roa dig oavsett miljö och få en trivsam, realistisk återgivning från skärmen. Ljusstyrkan för bilden är på 220 cd/m², vilket ger dig en ljus och tydlig bild.AMD Ryzen 3 mobile processor AMD Ryzen 3 3250U är en dubbelkärnig processor som med en maxhastighet på 3,5 GHz ger dig kraften att utföra din vardagliga uppgifter snabbt. Ryzen 3 3250U passar sig lika bra till gaming i enklare spel som kontorsarbete och lättare foto- och videoredigering. 256 GB SSD-hårddisk Hårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. Hårddisken i den här datorn är på 256 GB vilket ger dig lagringsutrymme för dokument, bilder och program. 8 GB DDR4 RAM-minne Lenovo V14-ADA är försedd med DDR4 RAM-minne, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. Du får tillgång till 8 GB integrerat DDR4 RAM, för att säkerställa en snabbare datorupplevelse.SnabbladdningMed ett 35 Wh-batteri som med snabbladdning hjälper dig att öka produktiviteten, enheten laddas upp till 50 % på bara 30 minuter. Dessutom får du upp till 6 timmar batteritid på en enda laddning, perfekt för dig som ofta är ute på språng.Byggd för att hållaDatorn är både pålitlig och hållbar. Den klarar både stötar, vibrationer och slitage från daglig användning. Lenovo har testat gångjärnens livslängd, fläktens tillförlitlighet, hur datorn uppför sig under olika arbetstemperaturer och mycket mer. Laptop 14 - 16 tum 5 3 4990 SEK 4990 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Laptop
  3. Laptop 14 - 16 tum