Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

14" laptop med Intel Core i5 & 256 GB SSD

Lenovo V14 IIL (82C400SEMX)

  Art.nr: 1015153
  • Intel® Core™ i5-1035G1 processor
  • 256 GB SSD & 8 GB RAM
  • Snabbt WiFi & Bluetooth 4.2
  • 14" Full HD-skärm
  • Väldesignad & tillförlitlig
5 990:-

Delbetala från 538:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Oavsett om du skapar kalkylblad, håller telefonkonferenser, hanterar filer eller sköter andra arbetsuppgifter tillgodoser denna 14" stora bärbara dator alla dina behov på ett effektivt sätt. Den är konstruerad för att hjälpa dig att vara produktiv och skydda dina data och är en tillförlitlig arbetskollega i alla lägen. Innanför chassit hittar du komponenter som 10:e generationens Intel Core i5-processor och en 256 GB SSD-hårddisk, som ser till att du får snabba hastigheter i program. Den tunna och kompakta designen med tunnare ramar ger den även ett elegant och proffsigt utseende.

14" Full HD-skärm (1920 x 1080)

Lenovo V14-IIL har givits en Full HD-skärm på 14 tum med en tunn ram på sidorna, för mer skärm i ett mindre chassi. Bildskärmen är baserad på LED-bakgrundsbelyst teknik som ger dig ökad ljusstyrka, mer levande färger och ökad kontrast med snabbare upptända pixlar.

10:e generationens Intel Core i5-processor

10:e generationens i5-processor Intel® Core™ i5-1035G1 är en fyrkärnig processor med lägre strömförbrukning jämfört med tidigare generationer. Den har en maxhastighet 3,6 GHz och har utrustats med intelligenta prestanda-funktioner som anpassar datorn efter dina arbetsuppgifter. Byggd för framtidens AI-programvara får du en snabb och framtidssäkrad laptop.

256 GB SSD-hårddisk

Hårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. Hårddisken i den här datorn är på 256 GB vilket ger dig lagringsutrymme för dokument, program och film.

Snygg och smidig

Den moderna designen hos denna tunna bärbara dator i färgen Iron Gray ger den ett lyxigt utseende. Den är dessutom lätt och smidig att ta med överallt med en vikt på ca. 2,1 kg.

Tillförlitlig

Lenovo har testat datorns tillförlitlighet och hållbarhet i åtta extrema förhållanden: stöttest, vibrationstest, tangentbordstest, gångjärnstest, fläkttest, repningstest, drifttemperaturtest och trycktest. Den är redo för alla situationer på ditt företag.

Skydda dig själv och din data. Köp säkerhetsprogram tillsammans med din nya dator, surfplatta eller mobil.
Skydda dig själv och din data. Köp säkerhetsprogram tillsammans med din nya dator, surfplatta eller mobil.