15,6" laptop med hög komfort & en 256 GB SSD-hårddisk

Lenovo V145-15AST (81MT000XMX)

  Art.nr: 1009671
  • AMD A4 9125 processor
  • 256 GB SSD & 4 GB RAM
  • Spilltåligt & ergonomiskt tangentbord
  • 15,6" Full HD-skärm (1920 x 1080)
  • HD-kamera & Dolby Audio-högtalare

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Nytta/Nöje är vår bredaste kategori, här utgår du från hela vårt laptop-sortiment. Du kanske i första hand vill använda din dator för enklare uppgifter så som surf, mejl och att titta på film. 

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


Nytta/Nöje är vår bredaste kategori, här utgår du från hela vårt laptop-sortiment. Du kanske i första hand vill använda din dator för enklare uppgifter så som surf, mejl och att titta på film. 

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


Lenovo V145-15AST är en 15" bärbar dator som med stabil och prisvärd prestanda gör din dagliga datoranvändning enklare. Den stabila AMD A4-processorn tillsammans med en 256 GB stor SSD-hårddisk ser till att du får snabbare uppstarter. Lenovo V145 lämpar sig som studie- eller arbetsdator tack vare dess ergonomiska komfort och dess kvalitativ kryptering. Ökad säkerhet och komfort i ett slimmat och snyggt chassi.

AMD A4-processor

Den dubbelkärniga processorn AMD A4 9125 ser till att du får hastigheten du behöver för alla dagliga datoruppgifter. Med den tvåkärniga processorn kan du även arbeta med flera program samtidigt, perfekt för enklare typer av uppgifter.

Hög komfort

Det ergonomiska tangentbordet och knappsatsen i fullstorlek är spilltåliga och bekväma att använda, så att du kan vara produktiv hela dagen. Samt att den stora styrplattan i ett stycke både är praktisk och bekväm. Och med den antireflexbehandlade Full HD-bildskärmen (1920×1080) minskas belastningen på dina ögon, samtidigt som du får skarpa bilder.

Skydda din information

Funktionen SW TPM (Software Trusted Platform Module) ser till att din data är skyddad. Datorn är dessutom utrustade med Windows 10 Pro Bitlocker, som är inaktiverat som standard men kan aktiveras av dig som användare.

Anslutningar

Tack vare antalet anslutningar på V145 kan du använda mycket kringutrustning samtidigt. Datorn har förutom USB 3.0 och HDMI även utrustats med den snabba AC-standarden för Wi-Fi och Bluetooth 4.1. Du kan dessutom ha klara och tydliga videokonferenser med HD-kamera och Dolby Audio™-högtalare. 

256 GB SSD-hårddisk

Hårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. Hårddisken i den här datorn är på 256 GB vilket ger dig lagringsutrymme för exempelvis dokument och program.

1009671 Lenovo Lenovo V145-15AST (81MT000XMX) 81MT000XMX Lenovo V145-15AST är en 15" bärbar dator som med stabil och prisvärd prestanda gör din dagliga datoranvändning enklare. Den stabila AMD A4-processorn tillsammans med en 256 GB stor SSD-hårddisk ser till att du får snabbare uppstarter. Lenovo V145 lämpar sig som studie- eller arbetsdator tack vare dess ergonomiska komfort och dess kvalitativ kryptering. Ökad säkerhet och komfort i ett slimmat och snyggt chassi. AMD A4-processor Den dubbelkärniga processorn AMD A4 9125 ser till att du får hastigheten du behöver för alla dagliga datoruppgifter. Med den tvåkärniga processorn kan du även arbeta med flera program samtidigt, perfekt för enklare typer av uppgifter. Hög komfort Det ergonomiska tangentbordet och knappsatsen i fullstorlek är spilltåliga och bekväma att använda, så att du kan vara produktiv hela dagen. Samt att den stora styrplattan i ett stycke både är praktisk och bekväm. Och med den antireflexbehandlade Full HD-bildskärmen (1920×1080) minskas belastningen på dina ögon, samtidigt som du får skarpa bilder. Skydda din information Funktionen SW TPM (Software Trusted Platform Module) ser till att din data är skyddad. Datorn är dessutom utrustade med Windows 10 Pro Bitlocker, som är inaktiverat som standard men kan aktiveras av dig som användare. Anslutningar Tack vare antalet anslutningar på V145 kan du använda mycket kringutrustning samtidigt. Datorn har förutom USB 3.0 och HDMI även utrustats med den snabba AC-standarden för Wi-Fi och Bluetooth 4.1. Du kan dessutom ha klara och tydliga videokonferenser med HD-kamera och Dolby Audio™-högtalare.  256 GB SSD-hårddisk Hårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. Hårddisken i den här datorn är på 256 GB vilket ger dig lagringsutrymme för exempelvis dokument och program. Laptop 14 - 16 tum 2,5 6 3290 SEK 3290 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Laptop
  3. Laptop 14 - 16 tum