Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

14" laptop med 11:e Gen. Intel Core i7 processor

Lenovo Yoga Slim7 14ITL05 (82A30030MX)

  Art.nr: 1016038
  • Intel® Core™ i7-1165G7 processor
  • 1000 GB SSD & 16 GB RAM
  • Upp till 15 timmars batteritid
  • 14" Full HD-skärm (IPS-panel)
  • Närvarosensorer

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Lenovo Yoga Slim 7 är en slimmad 14" laptop som kombinerar kraften hos 11:e generationens Intel® Core™ i7 processor med upp till 15 timmars batteritid, vilket gör att du kan arbeta effektivt och använda din dator hela dagen. Yoga Slim 7 har även en FHD-bildskärm med IPS-panel och tredimensionellt ljud från Dolby Atmos® som tar underhållningen till nya höjder. Den underlättar dessutom vardagen för dig med smarta och tidsbesparande funktioner som exempelvis dess rörelsesensorer för automatisk utloggning när du lämnar datorn. Allt du behöver i en smart och slimmad dator.

Specifikationer i ovan video kan särskilja sig från aktuell modell.

14" Full HD-skärm med IPS-panel

Lenovo Yoga Slim 7 har utrustats med en 14" Full HD-skärm som med tunna ramar och 100 % sRGB ger dig exakta färger och skarpa bilder. Skärmen har dessutom utrustats med en IPS-panel för högre färgnoggrannhet och bredare betraktningsvinklar.

11:e generationens Intel Core i7-processor

11:e generationens Intel® Core ™ -processor ger kraft åt tunna och lätta bärbara datorer med branschledande CPU-prestanda, slående grafik, fantastisk AI-acceleration och bra batteritid. Intel® Optane™ -minne accelererar uppstarten av de program du använder mest. Den kraftfulla Intel® Core™-processorns hastighet gör det möjligt att redigera och streama videor på ett kick. 

1000 GB SSD-hårddisk

Hårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. Hårddisken i den här datorn är på 1000 GB vilket ger dig gott om lagringsutrymme för program och dokument.

16 GB DDR4 RAM-minne

Yoga Slim 7 är försedd med DDR4 RAM-minne, en snabb standard för arbetsminne (3200 MHz). Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. Du får tillgång till 16 GB DDR4 RAM, allt för att säkerställa snabbare prestanda.

Närvarosensorer

Yoga Slim 7 är konstruerad för att underlätta tillvaron för dig med smarta och tidsbesparande funktioner. Närvarosensorer registrerar när du lämnar datorn och känner igen ditt ansikte på ett ögonblick så fort du kommer tillbaka för smidig inloggning. Här möter artificiell intelligens vanligt sunt förnuft. 

Upp till 15 timmars batteritid

Yoga Slim 7 är byggd helt i metall och kombinerar elegant design med upp till 15 timmars batteritid, vilket räcker hela flygresan från London till Singapore. När du behöver påfyllning får du 50 % kapacitet med en halvtimmes laddning tack vare Rapid Charge.

Snabba WiFi 6 & Bluetooth 5.0

Med Intel WiFi 6 får du ta del av supersnabba nätverkshastigheter och stabilare trådlösa uppkopplingar än någonsin tidigare. Så att du lätt kan röra dig fritt i hela hemmet, samt smidigt uppkoppling när du är på språng. Bluetooth 5.0 tillåter dig att överföra filer från t.ex. din mobiltelefon samt ansluta trådlösa enheter såsom ett headset eller en datormus. Wifi 6 är 30-40 % snabbare är föregående 802.11ac-standard och har en maxhastighet på 9 608 Mbit/s.

Skydda dig själv och din data. Köp säkerhetsprogram tillsammans med din nya dator, surfplatta eller mobil.
Skydda dig själv och din data. Köp säkerhetsprogram tillsammans med din nya dator, surfplatta eller mobil.