Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

14" laptop med IPS-panel & 256 GB SSD

Medion E14307 (MD61974)

  Art.nr: 1014309
  • AMD 3020E processor
  • 256 GB SSD & 8 GB RAM
  • AMD Radeon graphics
  • 14" Full HD-skärm (IPS-panel)
  • Snabbt WiFi & Bluetooth

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Medion E14307 är en 14" laptop som lämpar sig utmärkt för alla dina vardagsuppgifter som exempelvis betalning av räkningar, E-mail och annan surf. Datorn har bland annat utrustats med en 14" Full HD-skärm som med IPS-panel ser till att du får högre färgnoggrannhet och bredare betraktningsvinklar. Andra specifikationer inkluderar en dubbelkärnig processor, 256 GB SSD-lagring och 8 GB DDR4 RAM-minne. En smidig dator som är enkel att ta med överallt.

14" Full HD-skärm med IPS-panel

Medion E14307 har givits en Full HD-skärm på 14 tum. Bildskärmen är baserad på LED-bakgrundsbelyst teknik som ger dig ökad ljusstyrka, mer levande färger och ökad kontrast med snabbare upptända pixlar. Skärmen har dessutom utrustats med en IPS-panel för högre färgnoggrannhet och bredare betraktningsvinklar.

AMD 3020E processor

Inuti din laptop hittar du den dubbelkärniga processorn AMD 3020E som med en maxhastighet på 2,6 GHz lämpar sig utmärkt för enklare vardagsuppgifter och appar.

256 GB SSD-hårddisk

Hårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. Hårddisken i den här datorn är på 256 GB vilket ger dig lagringsutrymme för dokument, program och spel.

8 GB DDR4 RAM-minne

Datorn är försedd med DDR4 RAM-minne, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. Du får tillgång till 8 GB DDR4 RAM-minne med Medion E14307.

Snabbt WiFi och Bluetooth

Anslut till nätverk trådlöst med Wi-Fi och det med den snabba AC-standarden, som ger stabilare uppkoppling och högre hastighet. Det gör att du kan surfa på nätet utan sladdar, och kan lätt röra dig fritt med datorn i hela hemmet. Bluetooth är smidigt då du vill ansluta externa enheter som exempelvis en datormus eller ett headset.

Skydda dig själv och din data. Köp säkerhetsprogram tillsammans med din nya dator, surfplatta eller mobil.
Skydda dig själv och din data. Köp säkerhetsprogram tillsammans med din nya dator, surfplatta eller mobil.