Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

17,3" laptop med fyrkärnig processor & 256 GB SSD

Acer Aspire 3 (NX.HF2ED.00P)

  Art.nr: 1013086
  • Intel® Celeron™ N4120 processor
  • 256 GB SSD & 8 GB RAM
  • Upp till 5,5 timmar batteritid
  • 17,3" HD+-skärm (1600 x 900)
  • Snabbt Wifi & Bluetooth

Kombinera med

Acer Aspire 3 (NX.HF2ED.00P)
Produkt du tittar på: 17,3" laptop med fyrkärnig processor & 256 GB SSD

4 990:-


  • Pris: 6 117:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Nytta/Nöje är vår bredaste kategori, här utgår du från hela vårt laptop-sortiment. Du kanske i första hand vill använda din dator för enklare uppgifter så som surf, mejl och att titta på film. 

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


Nytta/Nöje är vår bredaste kategori, här utgår du från hela vårt laptop-sortiment. Du kanske i första hand vill använda din dator för enklare uppgifter så som surf, mejl och att titta på film. 

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


Acer Aspire 3 A317-32-C3MF är en 17,3 tums bärbar dator som ger dig allt du behöver för dina vardagliga datorbehov. Kombinationen av en slimmad design på endast 24 mm tillsammans med specifikationer som en 256 GB stor SSD-hårddisk, får du en dator som startar snabbt och lämpar sig utmärkt för surf, multimedia och enklare program. Datorn innehåller även den fyrkärniga processorn Intel® Celeron® N4120, 8 GB DDR4 RAM-minne samt flera snabba anslutningar.

17,3" HD+-skärm

Acer Aspire 3 A317 har utrustats med en 17,3" stor bildskärm med HD+-upplösning (1600 x 900). Med den stora storleken blir det dels roligare att se på film, men du får också en större arbetsyta att använda. Bildskärmen har en ljusstyrka på 220 cd/m² samt Anti Glare, ett bländskydd som reducerar ljusreflektioner på skärmen.

Intel Celeron N4120

Intel® Celeron® N4120 är en processor för alla dina vardagliga datorbehov. Med äkta Intel-känsla i prisvärt format får du jämn multitasking-prestanda och en perfekt plattform för att arbeta med Microsoft Office, titta på filmer eller surfa på webben. Processorn är fyrkärnig och har en maxhastighet på 2,6 GHz.

256 GB SSD-hårddisk

Hårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program extremt mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. Hårddisken i Acer Aspire 3 är på 256 GB vilket ger dig lagringsutrymme för dokument, program, bilder och musik.

8 GB DDR4 RAM-minne

Datorn är försedd med DDR4 RAM, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. Du får med Aspire 3 tillgång till 8 GB DDR4 RAM.

Snabba anslutningar

Den trådlösa standarden 802.11ac ger dig en stabil och snabb anslutning till trådlösa nätverk, så att du är redo för allt och slipper leta efter bättre täckning. Men du kan också använda LAN-porten om du hellre vill använda kabel. Datorn har dessutom Bluetooth® vilket ger snabb kommunikation mellan flera enheter samtidigt, smidigt om du exempelvis vill ansluta en trådlös mus eller ett headset.

Dela upp din betalning
Skydda din dator eller surfplatta
Skydda din dator eller surfplatta
1013086 1013086 Acer Acer Aspire 3 (NX.HF2ED.00P) NX.HF2ED.00P Acer Aspire 3 A317-32-C3MF är en 17,3 tums bärbar dator som ger dig allt du behöver för dina vardagliga datorbehov. Kombinationen av en slimmad design på endast 24 mm tillsammans med specifikationer som en 256 GB stor SSD-hårddisk, får du en dator som startar snabbt och lämpar sig utmärkt för surf, multimedia och enklare program. Datorn innehåller även den fyrkärniga processorn Intel® Celeron® N4120, 8 GB DDR4 RAM-minne samt flera snabba anslutningar. 17,3" HD+-skärm Acer Aspire 3 A317 har utrustats med en 17,3" stor bildskärm med HD+-upplösning (1600 x 900). Med den stora storleken blir det dels roligare att se på film, men du får också en större arbetsyta att använda. Bildskärmen har en ljusstyrka på 220 cd/m² samt Anti Glare, ett bländskydd som reducerar ljusreflektioner på skärmen. Intel Celeron N4120Intel® Celeron® N4120 är en processor för alla dina vardagliga datorbehov. Med äkta Intel-känsla i prisvärt format får du jämn multitasking-prestanda och en perfekt plattform för att arbeta med Microsoft Office, titta på filmer eller surfa på webben. Processorn är fyrkärnig och har en maxhastighet på 2,6 GHz.256 GB SSD-hårddiskHårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program extremt mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. Hårddisken i Acer Aspire 3 är på 256 GB vilket ger dig lagringsutrymme för dokument, program, bilder och musik.8 GB DDR4 RAM-minne Datorn är försedd med DDR4 RAM, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. Du får med Aspire 3 tillgång till 8 GB DDR4 RAM. Snabba anslutningar Den trådlösa standarden 802.11ac ger dig en stabil och snabb anslutning till trådlösa nätverk, så att du är redo för allt och slipper leta efter bättre täckning. Men du kan också använda LAN-porten om du hellre vill använda kabel. Datorn har dessutom Bluetooth® vilket ger snabb kommunikation mellan flera enheter samtidigt, smidigt om du exempelvis vill ansluta en trådlös mus eller ett headset. Laptop 17 tum 4,4 11 4990 SEK 4990 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Laptop
  3. Laptop 17 tum