Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

ROG-laptop med dominerande prestanda och överlägsen kylning

ASUS ROG G752VY-T7014T

  Art.nr: 222648
  • 17,3" 1920x1080 G-SYNC
  • Intel® Core™ i7-6700HQ
  • 8 GB DDR4 / 256 GB SSD +1TB
  • NVIDIA GTX 980M 4GB
  • Intel Skylake

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ASUS ROG G752VY-T7014T är den senaste bärbara ROG-speldatorn. Ytterligare en gång visar Republic of Gamers var skåpet ska stå med enastående design och exceptionell spelprestanda. Njut av Windows 10 tillsammans med den nya Intel ® Skylake Core™ i7-processorn, supersnabb SSD-lagring och högpresterande NVIDIA® GTX™-grafik. 

Dominerande spelprestanda

ROG G752 är ASUS senaste och bästa gaminglaptopen någonsin. Den täcker alla dina spelbehov och är utrustad med den bästa hårdvaran. För optimal användarupplevelse kommer ASUS ROG G752 med Windows 10 som har fullt stöd för DirectX 12. Med en helt ny chassidesign i aluminium och kopparfärg, förbättrad kylning och G-SYNC™, dominerar ASUS ROG G752 marknaden.

IPS-skärm med G-SYNC™

Den extremt detaljrika skärmen med matt IPS-panel ger fantastisk färgåtergivning och breda betraktningsvinklar utan färgdistorsion. Tillsammans med Nvidia G-SYNC™ får du naturtrogen och jämn bildupplevelse. Nvidia G-SYNC™ ser till att bildrutor som skickas ut från grafikkortet och skärmens uppdateringsfrekvens synkroniseras. Resultatet blir ett mycket jämnare och mer behagligt bildflöde, utan brutna eller laggande bildrutor. ASUS ROG G752 är även utrustad med HDMI 2.0 och miniDisplayPort 1.2.

Innovativ kylning

ASUS ROG G752 har utrustats med kylning som bygger på den hyllade DirectCU-designen från ASUS grafikkort, som både kyler effektivt och håller datorns luftkanaler rent från damm. Processorn och grafikkortet kyls av varsin värmeavledare i koppar. ASUS ROG G752 med GTX 980M har dessutom en 3D Vapor Chamber som leder bort värme från komponenterna ännu mer effektivt. Den varma luften blåses ut baktill, så att värme och fläktljud riktas bort från användaren.

Allt går snabbt

I och med Intel Skylake har ASUS ROG G752 utrustats med DDR4-minne i 2133MHz. Jämfört med DDR3 har minnesprestandan ökat med upp till 20%, till 30% lägre energiförbrukning. ASUS ROG G752 har utrustats med M.2 PCIe SSD med NVMe-teknik, vilket ger betydligt högre läs- och skrivhastighet jämfört med traditionella SATA-SSD:er som använder AHCI. Genom nya Thunderbolt™ 3 och USB 3.1 kombineras två interface till en mångsidig USB-C-port som kan leverera både bild och data. Sist men inte minst har ASUS ROG G752 utrustats med 802.11ac WiFi.

Optimal användarupplevelse

Mycket omtanke har lagts ner på tangentbordet för att ergonomi, layout och din spelupplevelse ska bli så bra som möjligt. Tangenterna är belysta och har en slaglängd på 2,5mm, vilket ger bra respons vid varje knapptryck. ASUS ROG G752 klarar av att registrera upp till 30 st. samtidiga tangenttryckningar. Med en ROG-tangent startas ROG Game Center, en kontrollpanel som ger dig total makt över olika hård- och mjukvaruinställningar. Du kan exempelvis snabbt frigöra arbetsminne vid behov och justera inställningar för makrotangenter, ljud och mycket mer.

222648 ASUS ASUS ROG G752VY-T7014T 90NB09V1-M00140 ASUS ROG G752VY-T7014T är den senaste bärbara ROG-speldatorn. Ytterligare en gång visar Republic of Gamers var skåpet ska stå med enastående design och exceptionell spelprestanda. Njut av Windows 10 tillsammans med den nya Intel ® Skylake Core™ i7-processorn, supersnabb SSD-lagring och högpresterande NVIDIA® GTX™-grafik.  Dominerande spelprestanda ROG G752 är ASUS senaste och bästa gaminglaptopen någonsin. Den täcker alla dina spelbehov och är utrustad med den bästa hårdvaran. För optimal användarupplevelse kommer ASUS ROG G752 med Windows 10 som har fullt stöd för DirectX 12. Med en helt ny chassidesign i aluminium och kopparfärg, förbättrad kylning och G-SYNC™, dominerar ASUS ROG G752 marknaden. IPS-skärm med G-SYNC™ Den extremt detaljrika skärmen med matt IPS-panel ger fantastisk färgåtergivning och breda betraktningsvinklar utan färgdistorsion. Tillsammans med Nvidia G-SYNC™ får du naturtrogen och jämn bildupplevelse. Nvidia G-SYNC™ ser till att bildrutor som skickas ut från grafikkortet och skärmens uppdateringsfrekvens synkroniseras. Resultatet blir ett mycket jämnare och mer behagligt bildflöde, utan brutna eller laggande bildrutor. ASUS ROG G752 är även utrustad med HDMI 2.0 och miniDisplayPort 1.2. Innovativ kylning ASUS ROG G752 har utrustats med kylning som bygger på den hyllade DirectCU-designen från ASUS grafikkort, som både kyler effektivt och håller datorns luftkanaler rent från damm. Processorn och grafikkortet kyls av varsin värmeavledare i koppar. ASUS ROG G752 med GTX 980M har dessutom en 3D Vapor Chamber som leder bort värme från komponenterna ännu mer effektivt. Den varma luften blåses ut baktill, så att värme och fläktljud riktas bort från användaren. Allt går snabbt I och med Intel Skylake har ASUS ROG G752 utrustats med DDR4-minne i 2133MHz. Jämfört med DDR3 har minnesprestandan ökat med upp till 20%, till 30% lägre energiförbrukning. ASUS ROG G752 har utrustats med M.2 PCIe SSD med NVMe-teknik, vilket ger betydligt högre läs- och skrivhastighet jämfört med traditionella SATA-SSD:er som använder AHCI. Genom nya Thunderbolt™ 3 och USB 3.1 kombineras två interface till en mångsidig USB-C-port som kan leverera både bild och data. Sist men inte minst har ASUS ROG G752 utrustats med 802.11ac WiFi. Optimal användarupplevelse Mycket omtanke har lagts ner på tangentbordet för att ergonomi, layout och din spelupplevelse ska bli så bra som möjligt. Tangenterna är belysta och har en slaglängd på 2,5mm, vilket ger bra respons vid varje knapptryck. ASUS ROG G752 klarar av att registrera upp till 30 st. samtidiga tangenttryckningar. Med en ROG-tangent startas ROG Game Center, en kontrollpanel som ger dig total makt över olika hård- och mjukvaruinställningar. Du kan exempelvis snabbt frigöra arbetsminne vid behov och justera inställningar för makrotangenter, ljud och mycket mer. Laptop 17 tum 4,7 3 12990 SEK 12990 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Laptop
  3. Laptop 17 tum