17,3" laptop med mycket lagring & 11 timmar batteritid

HP 17-by1007no

  Art.nr: 1009140
  • Intel® Core® i5-8265U processor
  • 128 GB SSD + 1 TB HDD & 8 GB RAM
  • Upp till 11 timmar batteritid
  • 17,3" HD+-skärm (1600x900)
  • Kortläsare & webbkamera

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Att vara produktiv och att skapa är för många nästintill livsviktigt. I den här kategorin finns datorer som lämpar sig utmärkt för tyngre program som bildredigerings-, videoredigerings- och musikprogram, vilket kräver bättre prestanda för att du sömlöst ska kunna starta och bläddra mellan de olika programmen.

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


Att vara produktiv och att skapa är för många nästintill livsviktigt. I den här kategorin finns datorer som lämpar sig utmärkt för tyngre program som bildredigerings-, videoredigerings- och musikprogram, vilket kräver bättre prestanda för att du sömlöst ska kunna starta och bläddra mellan de olika programmen.

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


HP 17-by1007no är en 17,3" bärbar dator som ger dig prestanda för både arbete och underhållning, och med ett stort batteri har du kraften att vara uppkopplad och produktiv hela dagen. HP 17-by1007no har utrustats med 8:e Gen. i5-processor som med fyra stycken kärnor och en maxhastighet på 3,9 GHz ger dig snabbare hastigheter utan långa vänttider.

Dess 128 GB SSD-hårddisk bidrar till att öka hastigheten ytterligare, men datorn har dessutom en andra 1000 GB stor mekanisk hårddisk, som ser till att du har lagringsutrymme för alla dina program och filer. Jobba effektivt eller luta dig tillbaka med sociala medier, när du vill.

8:e gen. Intel Core i5-processor

Med den senaste Intel-processorn får du garanterat den tillförlitliga prestanda du behöver för både arbete och spel. Intel Core i5-8265U är en fyrkärnig processor och har en maxhastighet på hela 3,9 GHz. Dra nytta av lång hållbarhet på en bärbar dator som utformats för att med enkelhet klara dina krav. Perfekt för att strömma premiuminnehåll eller till och med skapa ditt eget.

17,3" HD+-skärm

Den 17,3" stora bildskärmen baserad på WLED-bakgrundsbelyst teknik ger dig ökad ljusstyrka, mer levande färger och ökad kontrast med snabbare upptända pixlar. Allt för att ge dig rätt förutsättningar att arbeta eller roa dig oavsett miljö och få en realistisk återgivning från skärmen.

128 GB SSD & 1000 GB HDD

En av hårddiskarna i den här datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbt. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. SSD-hårddisken i den här datorn är på 128 GB samt att du får tillgång till en 1000 GB HDD, vilket ger dig gott om lagringsutrymme för spel, program, bilder och musik.

Batteritid & HP Fast Charge

När datorn har ont om ström är det få som har tid att vänta länge på att den ska laddas. Stäng av den och gå från 0 till 50 % laddning på cirka 45 minuter. Datorn har en batteritid på upp till 11 timmar, så att du kan fortsätta vara produktiv hela dagen, smidigt om du ofta är på språng.

Kortläsare & kamera

Sätt bara i ett SD- eller microSD-kort och utöka enhetens lagringsutrymme för fler filmer, foton och låtar eller för att få enkel åtkomst till innehåll från exempelvis din kamera. Webbkameran gör att du kan videochatta med livfull skärpa och enklare hålla kontakten med nära och kära.

8 GB DDR4 RAM-minne

Datorn är försedd med DDR4 RAM, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet och lägre strömförbrukning. Du får med HP 17-by1007no tillgång till 8 GB DDR4 RAM.

1009140 HP HP 17-by1007no 7JZ42EA#UUW HP 17-by1007no är en 17,3" bärbar dator som ger dig prestanda för både arbete och underhållning, och med ett stort batteri har du kraften att vara uppkopplad och produktiv hela dagen. HP 17-by1007no har utrustats med 8:e Gen. i5-processor som med fyra stycken kärnor och en maxhastighet på 3,9 GHz ger dig snabbare hastigheter utan långa vänttider. Dess 128 GB SSD-hårddisk bidrar till att öka hastigheten ytterligare, men datorn har dessutom en andra 1000 GB stor mekanisk hårddisk, som ser till att du har lagringsutrymme för alla dina program och filer. Jobba effektivt eller luta dig tillbaka med sociala medier, när du vill. 8:e gen. Intel Core i5-processor Med den senaste Intel-processorn får du garanterat den tillförlitliga prestanda du behöver för både arbete och spel. Intel Core i5-8265U är en fyrkärnig processor och har en maxhastighet på hela 3,9 GHz. Dra nytta av lång hållbarhet på en bärbar dator som utformats för att med enkelhet klara dina krav. Perfekt för att strömma premiuminnehåll eller till och med skapa ditt eget. 17,3" HD+-skärm Den 17,3" stora bildskärmen baserad på WLED-bakgrundsbelyst teknik ger dig ökad ljusstyrka, mer levande färger och ökad kontrast med snabbare upptända pixlar. Allt för att ge dig rätt förutsättningar att arbeta eller roa dig oavsett miljö och få en realistisk återgivning från skärmen. 128 GB SSD & 1000 GB HDD En av hårddiskarna i den här datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbt. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. SSD-hårddisken i den här datorn är på 128 GB samt att du får tillgång till en 1000 GB HDD, vilket ger dig gott om lagringsutrymme för spel, program, bilder och musik. Batteritid & HP Fast Charge När datorn har ont om ström är det få som har tid att vänta länge på att den ska laddas. Stäng av den och gå från 0 till 50 % laddning på cirka 45 minuter. Datorn har en batteritid på upp till 11 timmar, så att du kan fortsätta vara produktiv hela dagen, smidigt om du ofta är på språng. Kortläsare & kamera Sätt bara i ett SD- eller microSD-kort och utöka enhetens lagringsutrymme för fler filmer, foton och låtar eller för att få enkel åtkomst till innehåll från exempelvis din kamera. Webbkameran gör att du kan videochatta med livfull skärpa och enklare hålla kontakten med nära och kära. 8 GB DDR4 RAM-minne Datorn är försedd med DDR4 RAM, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet och lägre strömförbrukning. Du får med HP 17-by1007no tillgång till 8 GB DDR4 RAM. Laptop 17 tum 5 1 7990 SEK 7990 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Laptop
  3. Laptop 17 tum