Nyhet

17,3" laptop med IPS-panel & 512 GB SSD

HP 17-by2005no

  Art.nr: 1012310
  • Intel® Core™ i5-10210U processor
  • 512 GB SSD & 8 GB RAM
  • HP Fast Charge (snabbladdning)
  • 17,3" Full HD-skärm (IPS-panel)
  • Fullstort tangentbord

Kombinera med

HP 17-by2005no
Produkt du tittar på: 17,3" laptop med IPS-panel & 512 GB SSD

8 990:-


  • Pris: 10 117:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Att vara produktiv och att skapa är för många nästintill livsviktigt. I den här kategorin finns datorer som lämpar sig utmärkt för tyngre program som bildredigerings-, videoredigerings- och musikprogram, vilket kräver bättre prestanda för att du sömlöst ska kunna starta och bläddra mellan de olika programmen.

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


Att vara produktiv och att skapa är för många nästintill livsviktigt. I den här kategorin finns datorer som lämpar sig utmärkt för tyngre program som bildredigerings-, videoredigerings- och musikprogram, vilket kräver bättre prestanda för att du sömlöst ska kunna starta och bläddra mellan de olika programmen.

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


HP 17-by2005no är en 17,3" bärbar dator som låter dig jobba effektivt eller luta dig tillbaka med en film på Full HD-skärmen. innanför denna stilrena dator hittar du komponenter som 10:e generationens Intel Core i5-processor och en 512 GB stor SSD-hårddisk, vilket ger dig en snabb och tillförlitlig dator som startar upp på nolltid. Datorn lämpar sig utmärkt för arbete och studier, med flera anslutningar som gör att det blir enkelt att ansluta all din kringutrustning som mus, en extra skärm, headset m.m.

17,3" Full HD-skärm med IPS-panel

Den 17,3" stora skärmen har Full HD-upplösning (1920 x 1080 pixlar) som gör bilden skarpare, pixlarna mindre och användarupplevelsen bättre. Och med en IPS-panel får du livfulla färger, extra bra för dig som jobbar i exempelvis Photoshop och kräver hög färgprecision. IPS-panelen ger även en extra vid betraktningsvinkel, vilket gör att du kan se skärmen från nästan vilken vinkel som helst.

10:e Gen. Intel Core i5-processor

10:e generationens i5-processor Intel® Core™ i5-10210U är en fyrkärnig processor med lägre strömförbrukning jämfört med tidigare generationer. Den har en maxhastighet 4,2 GHz och har utrustats med intelligenta prestanda-funktioner som anpassar datorn efter dina arbetsuppgifter. Byggd för framtidens AI-programvara får du en snabb och framtidssäkrad laptop.

512 GB SSD-hårddisk

Hårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. Hårddisken i den här datorn är på 512 GB vilket ger dig lagringsutrymme för program, spel och bilder.

HP Fast Charge

När den bärbara datorn har ont om ström är det ingen som har tid att vänta i timmar på att den ska laddas. Stäng av den och gå från 0 till 50 % laddning på cirka 45 minuter.

Snabbt WiFi & Bluetooth 4.2

Anslut till nätverk trådlöst via WiFi, vilket du gör med den snabba AC-standarden som ger stabilare uppkoppling och högre hastighet. Det gör att du kan surfa på nätet utan sladdar. Bluetooth ger dig möjlighet att trådlöst ansluta valfria tillbehör som exempelvis hörlurar eller en datormus.

Fullstort tangentbord

Med det fullstora island-style-tangentbordet kan du arbeta var som helst. Slaglängd på 1,5 mm gör skrivupplevelsen bekväm och produktiv.

Dela upp din betalning
Dela upp din betalning
Skydda din dator eller surfplatta
Skydda din dator eller surfplatta
1012310 HP HP 17-by2005no 9ZA80EA#UUW HP 17-by2005no är en 17,3" bärbar dator som låter dig jobba effektivt eller luta dig tillbaka med en film på Full HD-skärmen. innanför denna stilrena dator hittar du komponenter som 10:e generationens Intel Core i5-processor och en 512 GB stor SSD-hårddisk, vilket ger dig en snabb och tillförlitlig dator som startar upp på nolltid. Datorn lämpar sig utmärkt för arbete och studier, med flera anslutningar som gör att det blir enkelt att ansluta all din kringutrustning som mus, en extra skärm, headset m.m.17,3" Full HD-skärm med IPS-panelDen 17,3" stora skärmen har Full HD-upplösning (1920 x 1080 pixlar) som gör bilden skarpare, pixlarna mindre och användarupplevelsen bättre. Och med en IPS-panel får du livfulla färger, extra bra för dig som jobbar i exempelvis Photoshop och kräver hög färgprecision. IPS-panelen ger även en extra vid betraktningsvinkel, vilket gör att du kan se skärmen från nästan vilken vinkel som helst.10:e Gen. Intel Core i5-processor10:e generationens i5-processor Intel® Core™ i5-10210U är en fyrkärnig processor med lägre strömförbrukning jämfört med tidigare generationer. Den har en maxhastighet 4,2 GHz och har utrustats med intelligenta prestanda-funktioner som anpassar datorn efter dina arbetsuppgifter. Byggd för framtidens AI-programvara får du en snabb och framtidssäkrad laptop. 512 GB SSD-hårddiskHårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. Hårddisken i den här datorn är på 512 GB vilket ger dig lagringsutrymme för program, spel och bilder. HP Fast ChargeNär den bärbara datorn har ont om ström är det ingen som har tid att vänta i timmar på att den ska laddas. Stäng av den och gå från 0 till 50 % laddning på cirka 45 minuter.Snabbt WiFi & Bluetooth 4.2Anslut till nätverk trådlöst via WiFi, vilket du gör med den snabba AC-standarden som ger stabilare uppkoppling och högre hastighet. Det gör att du kan surfa på nätet utan sladdar. Bluetooth ger dig möjlighet att trådlöst ansluta valfria tillbehör som exempelvis hörlurar eller en datormus.Fullstort tangentbordMed det fullstora island-style-tangentbordet kan du arbeta var som helst. Slaglängd på 1,5 mm gör skrivupplevelsen bekväm och produktiv. Laptop 17 tum 8990 SEK 8990 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Laptop
  3. Laptop 17 tum