Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

17,3" laptop med i5 processor & 512 GB SSD

HP 17-by3025no

  Art.nr: 1013958
  • Intel® Core™ i5-1035G1 processor
  • 512 GB SSD & 8 GB RAM
  • 17,3" Full HD-skärm (IPS-panel)
  • HP Fast Charge (snabbladdning)
  • Snabba WiFi 6 & Bluetooth 5.0

Kombinera med

HP 17-by3025no
Produkt du tittar på: 17,3" laptop med i5 processor & 512 GB SSD

8 990:-


  • Pris: 10 117:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Nytta/Nöje är vår bredaste kategori, här utgår du från hela vårt laptop-sortiment. Du kanske i första hand vill använda din dator för enklare uppgifter så som surf, mejl och att titta på film. 

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


Nytta/Nöje är vår bredaste kategori, här utgår du från hela vårt laptop-sortiment. Du kanske i första hand vill använda din dator för enklare uppgifter så som surf, mejl och att titta på film. 

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


HP 17-by3025no är en 17,3" laptop vars stora skärm med IPS-panel kommer hjälpa dig med dina dagliga uppgifter, då både text och grafik blir tydligare. Datorn lämpar sig utmärkt för arbete vilket man märker med funktioner som HP Fast Charge, WiFi 6 och Bluetooth 5.0. Dessa ser till att du kan vara produktiv hela dagen, och arbeta överallt med snabba trådlösa anslutningar. Inuti datorn hittar du komponenter som 10:e generationens Intel Core i5-processor och en 512 GB stor SSD-hårddisk, vilket ger dig en snabb och tillförlitlig dator.

17,3" Full HD-skärm med IPS-panel

Den 17,3" stora skärmen har Full HD-upplösning (1920 x 1080 pixlar) som gör bilden skarpare, pixlarna mindre och användarupplevelsen bättre. Och med en IPS-panel får du livfulla färger, extra bra för dig som jobbar i exempelvis Photoshop och kräver hög färgprecision. IPS-panelen ger även en extra vid betraktningsvinkel, vilket gör att du kan se skärmen från nästan vilken vinkel som helst.

10:e generationens Intel Core i5-processor

10:e generationens i5-processor Intel® Core™ i5-1035G1 är en fyrkärnig processor med lägre strömförbrukning jämfört med tidigare generationer. Den har en maxhastighet 3,6 GHz och har utrustats med intelligenta prestanda-funktioner som anpassar datorn efter dina arbetsuppgifter. Byggd för framtidens AI-programvara får du en snabb och framtidssäkrad laptop.

512 GB SSD-hårddisk

Hårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. Hårddisken i den här datorn är på 512 GB vilket ger dig lagringsutrymme för dokument, bilder och film.

8 GB DDR4 RAM-minne

HP 17-by3025no är försedd med DDR4 RAM-minne, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. Du får tillgång till 8 GB integrerat DDR4 RAM, för att säkerställa en snabbare datorupplevelse.

HP Fast Charge

När den bärbara datorn har ont om ström är det ingen som har tid att vänta i timmar på att den ska laddas. Stäng av den och gå från 0 till 50 % laddning på cirka 45 minuter.

Snabba WiFi 6 & Bluetooth 5.0

Med Intel WiFi 6 får du ta del av supersnabba nätverkshastigheter och stabilare trådlösa uppkopplingar än någonsin tidigare. Så att du lätt kan röra dig fritt i hela hemmet, samt smidigt uppkoppling när du är på språng. Bluetooth 5.0 tillåter dig att överföra filer från t.ex. din mobiltelefon samt ansluta trådlösa enheter såsom ett headset eller en datormus. Wifi 6 är 30-40 % snabbare är föregående 802.11ac-standard och har en maxhastighet på 9 608 Mbit/s.

Dela upp din betalning
Skydda din dator eller surfplatta
Skydda din dator eller surfplatta
1013958 HP HP 17-by3025no 20G21EA#UUW HP 17-by3025no är en 17,3" laptop vars stora skärm med IPS-panel kommer hjälpa dig med dina dagliga uppgifter, då både text och grafik blir tydligare. Datorn lämpar sig utmärkt för arbete vilket man märker med funktioner som HP Fast Charge, WiFi 6 och Bluetooth 5.0. Dessa ser till att du kan vara produktiv hela dagen, och arbeta överallt med snabba trådlösa anslutningar. Inuti datorn hittar du komponenter som 10:e generationens Intel Core i5-processor och en 512 GB stor SSD-hårddisk, vilket ger dig en snabb och tillförlitlig dator.17,3" Full HD-skärm med IPS-panelDen 17,3" stora skärmen har Full HD-upplösning (1920 x 1080 pixlar) som gör bilden skarpare, pixlarna mindre och användarupplevelsen bättre. Och med en IPS-panel får du livfulla färger, extra bra för dig som jobbar i exempelvis Photoshop och kräver hög färgprecision. IPS-panelen ger även en extra vid betraktningsvinkel, vilket gör att du kan se skärmen från nästan vilken vinkel som helst.10:e generationens Intel Core i5-processor 10:e generationens i5-processor Intel® Core™ i5-1035G1 är en fyrkärnig processor med lägre strömförbrukning jämfört med tidigare generationer. Den har en maxhastighet 3,6 GHz och har utrustats med intelligenta prestanda-funktioner som anpassar datorn efter dina arbetsuppgifter. Byggd för framtidens AI-programvara får du en snabb och framtidssäkrad laptop. 512 GB SSD-hårddisk Hårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. Hårddisken i den här datorn är på 512 GB vilket ger dig lagringsutrymme för dokument, bilder och film. 8 GB DDR4 RAM-minne HP 17-by3025no är försedd med DDR4 RAM-minne, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. Du får tillgång till 8 GB integrerat DDR4 RAM, för att säkerställa en snabbare datorupplevelse. HP Fast ChargeNär den bärbara datorn har ont om ström är det ingen som har tid att vänta i timmar på att den ska laddas. Stäng av den och gå från 0 till 50 % laddning på cirka 45 minuter.Snabba WiFi 6 & Bluetooth 5.0Med Intel WiFi 6 får du ta del av supersnabba nätverkshastigheter och stabilare trådlösa uppkopplingar än någonsin tidigare. Så att du lätt kan röra dig fritt i hela hemmet, samt smidigt uppkoppling när du är på språng. Bluetooth 5.0 tillåter dig att överföra filer från t.ex. din mobiltelefon samt ansluta trådlösa enheter såsom ett headset eller en datormus. Wifi 6 är 30-40 % snabbare är föregående 802.11ac-standard och har en maxhastighet på 9 608 Mbit/s. Laptop 17 tum 5 1 8990 SEK 8990 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Laptop
  3. Laptop 17 tum