Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

17,3" laptop med AMD A9 processor och 1 TB hårddisk

Lenovo Ideapad 330-17AST (81D7004GMX)

  Art.nr: 1006826
  • AMD A9 9425 processor
  • 1 TB HDD & 8 GB RAM
  • Upp till 6 timmar batteritid
  • 17,3" HD+-skärm (1600 x 900)
  • Renare förinstallation utan onödiga program

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Nytta/Nöje är vår bredaste kategori, här utgår du från hela vårt laptop-sortiment. Du kanske i första hand vill använda din dator för enklare uppgifter så som surf, mejl och att titta på film. 

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


Nytta/Nöje är vår bredaste kategori, här utgår du från hela vårt laptop-sortiment. Du kanske i första hand vill använda din dator för enklare uppgifter så som surf, mejl och att titta på film. 

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


Lenovo Ideapad 330-17AST är en bärbar dator som är snabb, stilren och redo för dagens samt morgondagens uppgifter. Den har bland annat blivit utrustad med en 17,3" HD+-skärm som lämpar sig lika bra för arbetsuppgifter som för underhållning. Du får även ta del av en 1024 GB stor hårddisk som ger dig gott om lagringsutrymme för alla dina program och filer. Andra funktioner och specifikationer inkluderar processorn AMD A9 9425, 8 GB DDR4 RAM-minne, snabbt WiFi och Bluetooth 4.1. En säker laptop som är perfekt lämpad för både skolarbete och arbetsuppgifter.

Hållbar design

Med en stilren och hållbar design får du en dator som du kan ta med dig överallt. Lenovo har gett Ideapad 330 en extra skyddande yta så att den tål dagligt slitage. De har också lagt till gummidetaljer på undersidan för att maximera ventilationen och förlänga datorns livslängd.

AMD A9 9425

Med processorn AMD A9 9425 får du garanterat den tillförlitliga prestanda du behöver för att klara av dagens alla uppgifter. Dra nytta av lång hållbarhet på en bärbar dator som utformats för att klara dina krav. Processorn har två stycken processorkärnor och en maxhastighet på 3,7 GHz.

Windows 10

Dra fördel av det bästa i Windows 10 med en ny uppdatering som är fullpackad med spännande funktioner. Den omdesignade appen Foton gör det enklare och roligare att berätta din historia med video: Lägg till ett soundtrack, använd övergångar, tillämpa 3D-effekter och mycket annat. Det är även enklare att dela ditt innehåll, med lättanvända inställningar som gör det lätt att snabbt nå personer som är viktiga för dig.

Renare förinstallation

Lenovo strävar efter erbjuda en ren arbetsyta och en säkrare datorupplevelse direkt från start. Förinstallationen innehåller bara fem handplockade program som hjälper dig att bli mer produktiv.

Ljud och Bild

Med en 17,3" HD+-skärm levererar Ideapad 330 tydliga bilder på språng. Kombinerat med ett klart ljud får du en avsevärt bättre underhållningsupplevelse. Vrid upp volymen utan distortion och hör varenda detalj.

Du får med datorn även tillgång till både snabbt WiFi tack vare AC-standarden, samt Bluetooth 4.1. Detta möjliggör enklare och smidigare anslutningar.

1024 GB lagring

Oroa dig inte över att lägga till många digitala filmer, låtar och bilder i din samling. Med en 1024 GB-hårddisk kan du spara alltihop och ändå ha gott om utrymme kvar för program och filer. Lämpar sig även bra för dig som behöver mycket utrymme för arbete eller studier.

8 GB DDR4 RAM

Ideapad 330-17AST är försedd med DDR4 RAM, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. Du får tillgång till 8 GB DDR4 RAM, allt för att säkerställa snabbare prestanda.

1006826 Lenovo Lenovo Ideapad 330-17AST (81D7004GMX) 81D7004GMX Lenovo Ideapad 330-17AST är en bärbar dator som är snabb, stilren och redo för dagens samt morgondagens uppgifter. Den har bland annat blivit utrustad med en 17,3" HD+-skärm som lämpar sig lika bra för arbetsuppgifter som för underhållning. Du får även ta del av en 1024 GB stor hårddisk som ger dig gott om lagringsutrymme för alla dina program och filer. Andra funktioner och specifikationer inkluderar processorn AMD A9 9425, 8 GB DDR4 RAM-minne, snabbt WiFi och Bluetooth 4.1. En säker laptop som är perfekt lämpad för både skolarbete och arbetsuppgifter. Hållbar design Med en stilren och hållbar design får du en dator som du kan ta med dig överallt. Lenovo har gett Ideapad 330 en extra skyddande yta så att den tål dagligt slitage. De har också lagt till gummidetaljer på undersidan för att maximera ventilationen och förlänga datorns livslängd. AMD A9 9425 Med processorn AMD A9 9425 får du garanterat den tillförlitliga prestanda du behöver för att klara av dagens alla uppgifter. Dra nytta av lång hållbarhet på en bärbar dator som utformats för att klara dina krav. Processorn har två stycken processorkärnor och en maxhastighet på 3,7 GHz. Windows 10 Dra fördel av det bästa i Windows 10 med en ny uppdatering som är fullpackad med spännande funktioner. Den omdesignade appen Foton gör det enklare och roligare att berätta din historia med video: Lägg till ett soundtrack, använd övergångar, tillämpa 3D-effekter och mycket annat. Det är även enklare att dela ditt innehåll, med lättanvända inställningar som gör det lätt att snabbt nå personer som är viktiga för dig. Renare förinstallation Lenovo strävar efter erbjuda en ren arbetsyta och en säkrare datorupplevelse direkt från start. Förinstallationen innehåller bara fem handplockade program som hjälper dig att bli mer produktiv. Ljud och Bild Med en 17,3" HD+-skärm levererar Ideapad 330 tydliga bilder på språng. Kombinerat med ett klart ljud får du en avsevärt bättre underhållningsupplevelse. Vrid upp volymen utan distortion och hör varenda detalj. Du får med datorn även tillgång till både snabbt WiFi tack vare AC-standarden, samt Bluetooth 4.1. Detta möjliggör enklare och smidigare anslutningar. 1024 GB lagring Oroa dig inte över att lägga till många digitala filmer, låtar och bilder i din samling. Med en 1024 GB-hårddisk kan du spara alltihop och ändå ha gott om utrymme kvar för program och filer. Lämpar sig även bra för dig som behöver mycket utrymme för arbete eller studier. 8 GB DDR4 RAM Ideapad 330-17AST är försedd med DDR4 RAM, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. Du får tillgång till 8 GB DDR4 RAM, allt för att säkerställa snabbare prestanda. Laptop 17 tum 4,7 3 4490 SEK 4490 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Laptop
  3. Laptop 17 tum