17,3" laptop med IPS-panel & snabb AMD-prestanda

Lenovo Ideapad L340-17API (81LY005EMX)

  Art.nr: 1012221
  • AMD Ryzen 5 3500U processor
  • 256 GB SSD & 8 GB RAM
  • Radeon™ Vega 8-grafik
  • 17,3" Full HD-skärm (IPS-panel)
  • Snabbladdning & HD-webbkamera

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Nytta/Nöje är vår bredaste kategori, här utgår du från hela vårt laptop-sortiment. Du kanske i första hand vill använda din dator för enklare uppgifter så som surf, mejl och att titta på film. 

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


Nytta/Nöje är vår bredaste kategori, här utgår du från hela vårt laptop-sortiment. Du kanske i första hand vill använda din dator för enklare uppgifter så som surf, mejl och att titta på film. 

Med hjälp av vår laptop-guide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


Lenovo Ideapad L340-17API är en 17 tums laptop som med snabb AMD-prestanda gör att du kan lösa alla dina uppgifter när du är på språng. Dess 17" stora Full HD-skärm med IPS-panel ger dig en hög färgnoggrannhet och skarpa bilder med upplösningen 1920 x 1080. L340-17API har dessutom ett fysiskt kameraskydd samt snabbladdning.

17,3" Full HD-skärm

Lenovo Ideapad L340-17API har givits en Full HD-skärm (1920 x 1080) på 17,3 tum. Bildskärmen är baserad på LED-bakgrundsbelyst teknik som ger dig ökad ljusstyrka och ökad kontrast med snabbare upptända pixlar. Skärmen har dessutom utrustats med en IPS-panel för högre färgnoggrannhet och bredare betraktningsvinklar.

AMD Ryzen™ 5 3500U processor

Med en fyrkärnig AMD Ryzen™ 5-processor och Radeon™ Vega 8-grafik till ditt förfogande, är du redo oavsett vilka utmaningar som ligger framför dig. Processorn har en maxhastighet på 3,7 GHz och PCIe® 3.0.

Radeon™ Vega 8-grafik

Inbyggd Radeon™ Vega 8-grafik gör att du kan njuta av videouppspelning i hög kvalitet och har bra möjligheter för multimedia-skapande och spelprestanda. Redigering av foton och videoklipp eller att skapa någon form av grafiskt innehåll går dessutom snabbare.

256 GB SSD-hårddisk

Hårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. Hårddisken i den här datorn är på 256 GB vilket ger dig lagringsutrymme för dokument, spel, bilder och musik.

8 GB DDR4 RAM-minne

Ideapad L340-17API är försedd med DDR4 RAM-minne, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. Du får tillgång till 8 GB DDR4 RAM, allt för att säkerställa snabbare prestanda.

Upp till 7,5 timmar batteritid

Ett 36 Wh-batteri med snabbladdning (Rapid Charge) hjälper dig att öka produktiviteten, enheten laddas upp till 80 % på bara en timma. Dessutom får du upp till 7,5 timmar batteritid på en enda laddning, bra för dig som ofta är ute på språng.

HD-webbkamera

Lenovo Ideapad L340-17API är framtagen för att vara en utmärkt arbetsdator, därför är det självklart att datorn har en inbyggd HD-webbkamera. Det speciella är att webbkameran har ett fysiskt skydd, som gör att du kan vara säker på att ingen kan se dig när videosamtalet är avslutat.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Dela upp din betalning
Dela upp din betalning
Skydda din dator eller surfplatta
Skydda din dator eller surfplatta
1012221 Lenovo Lenovo Ideapad L340-17API (81LY005EMX) 81LY005EMX Lenovo Ideapad L340-17API är en 17 tums laptop som med snabb AMD-prestanda gör att du kan lösa alla dina uppgifter när du är på språng. Dess 17" stora Full HD-skärm med IPS-panel ger dig en hög färgnoggrannhet och skarpa bilder med upplösningen 1920 x 1080. L340-17API har dessutom ett fysiskt kameraskydd samt snabbladdning. 17,3" Full HD-skärm Lenovo Ideapad L340-17API har givits en Full HD-skärm (1920 x 1080) på 17,3 tum. Bildskärmen är baserad på LED-bakgrundsbelyst teknik som ger dig ökad ljusstyrka och ökad kontrast med snabbare upptända pixlar. Skärmen har dessutom utrustats med en IPS-panel för högre färgnoggrannhet och bredare betraktningsvinklar. AMD Ryzen™ 5 3500U processor Med en fyrkärnig AMD Ryzen™ 5-processor och Radeon™ Vega 8-grafik till ditt förfogande, är du redo oavsett vilka utmaningar som ligger framför dig. Processorn har en maxhastighet på 3,7 GHz och PCIe® 3.0. Radeon™ Vega 8-grafik Inbyggd Radeon™ Vega 8-grafik gör att du kan njuta av videouppspelning i hög kvalitet och har bra möjligheter för multimedia-skapande och spelprestanda. Redigering av foton och videoklipp eller att skapa någon form av grafiskt innehåll går dessutom snabbare. 256 GB SSD-hårddisk Hårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. Hårddisken i den här datorn är på 256 GB vilket ger dig lagringsutrymme för dokument, spel, bilder och musik. 8 GB DDR4 RAM-minne Ideapad L340-17API är försedd med DDR4 RAM-minne, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. Du får tillgång till 8 GB DDR4 RAM, allt för att säkerställa snabbare prestanda. Upp till 7,5 timmar batteritid Ett 36 Wh-batteri med snabbladdning (Rapid Charge) hjälper dig att öka produktiviteten, enheten laddas upp till 80 % på bara en timma. Dessutom får du upp till 7,5 timmar batteritid på en enda laddning, bra för dig som ofta är ute på språng. HD-webbkamera Lenovo Ideapad L340-17API är framtagen för att vara en utmärkt arbetsdator, därför är det självklart att datorn har en inbyggd HD-webbkamera. Det speciella är att webbkameran har ett fysiskt skydd, som gör att du kan vara säker på att ingen kan se dig när videosamtalet är avslutat. Laptop 17 tum 4,5 2 6490 SEK 6490 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Laptop
  3. Laptop 17 tum