Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Paketpris

Surface Laptop 4 med 256 GB SSD & Microsoft 365

Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Platina + Microsoft 365 Personal

  Art.nr: P1195
 • AMD Ryzen 5 4680U-processor
 • 256 GB SSD & 8 GB RAM
 • Microsoft 365 Personal
 • 13,5" pekskärm
 • Upp till 19 timmars batteritid
13 139:-
12 790:-

Delbetala från 1 105:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Paket innehåller:

 • 1 st
  Microsoft Surface Laptop 4
 • 1 st
  Microsoft 365 Personal
Microsoft Surface Laptop 4 med 256 GB SSD & snabbladdning

12 490:-

Microsoft Surface Laptop 4 är det senaste tillskottet i Surface-familjen, hela 70% snabbare än sin föregångare och perfekt för dig som vill jobba snabbt med stil. Med en AMD Ryzen 5-processor, 256 GB SSD-hårddisk och 8 GB RAM-minne kan du jobba precis så snabbt och effektivt du vill, var du än befinner dig. Pekskärmen på 13,5" ger dig dessutom möjlighet att använda laptopen på det sätt du vill. Surface Laptop 4 har flera smidiga anslutningsmöjligheter via Bluetooth 5.0, Wi-Fi 6, USB-C, USB-A, SurfaceConnect och hörlursuttaget. Med Microsoft Surface Laptop 4 kan du vara lika produktiv som bärbar.

13,5" pekskärm 

Med en 13,5" stor pekskärm ger Microsoft Surface Laptop 4 dig möjligheten att uppleva ditt material högupplöst. Pekskärmen med 10-punkters multi-touch gör även det enklare att navigera i datorn, det är bara att trycka direkt på skärmen. Storleken på laptopen gör den även optimal att ta med sig på resande fot, då den enkelt får plats i väskan.

AMD Ryzen 5 logotyp

AMD Ryzen 5 4680U-processor

Surface Laptop 4 är en perfekt balans mellan mobilitet, hastighet och prestanda. AMD Ryzen 5 4680U-processorn har 6 processorkärnor som levererar kraftfull prestanda i en ultratunn och lätt design och en enastående hastighet, med ett batteri som varar hela dagen.

SSD-hårddisk ikon

256 GB SSD-hårddisk

Hårddisken i Windows Surface Laptop 4 är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar system och program mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. Hårddisken i datorn är på 256 GB vilket ger dig bra med lagringsutrymme för dokument, program, bilder och musik.

RAM-minne ikon

8 GB DDR4 RAM-minne 

Surface Laptop 4 är försedd med DDR4 RAM, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. Du får tillgång till 8 GB DDR4 RAM, allt för att säkerställa snabbare prestanda.

19 timmars batteritid och snabbladdning

Du kan använda din Microsoft Surface Laptop 4 hela dagen upp till 19 timmar utan att behöva ansluta strömadaptern för laddning. När laptopen väl står på laddning behöver du inte vänta särskilt länge eftersom Surface Laptop 4 är utrustad med snabbladdning och laddar 80 % på en timme. 

Smidig anslutning

Med både USB-C™ och USB-A-portar kan du enkelt ansluta till skärmar, dockningsstationer samt ladda eventuell kringutrustning. Du kan även ansluta tillbehör till din Surface Laptop 4 via SurfaceConnect och hörlursuttaget. Laptopen har även stöd för anslutningar via Bluetooth 5.0 och Wi-Fi 6.

Dolby Atmos®-ljud och HD-kamera

Med din Surface Laptop 4 kan du streama program och filmer med ett uppslukande ljud i toppkvalitet från Dolby Atmos. Du får dessutom tillgång till en HD-webbkamera samt studiomikrofoner, för tydliga konferenssamtal med kollegor eller familjemedlemmar.

Designad för dig

Microsoft Surface Laptop 4 är enkel att öppna med en hand och tack vare funktionen Instant On kan du återgå till ditt arbete snabbare än tidigare. Instant On ser till att starta din dator på några få sekunder, detta gör den i upp till 72 timmar innan datorn går ner i viloläge och en full uppstart krävs. Surface Laptop 4 ger dig även hög skrivkomfort samt en större styrplatta för enkel navigering.

Microsoft Microsoft 365 Personal med premium Office-appar

649:-

Word

Skriv, skapa, författa, ändra och redigera. Med Microsoft Office Word gör du textdokument för utskrift eller delning.

Excel

Beräkna, kalkylera, budgetera, analysera och visualisera dina data på nya och intuitiva sätt med Microsoft Office Excel.

PowerPoint

Skapa, samarbeta och presentera dina idéer på ett effektivt och roligt sätt med Microsoft Office PowerPoint.

Outlook

Organisera e-port, bjud in till möten och håll kontakten med vänner och kontakter med Microsoft Office Outlook.

En säker plats för dina bilder och filer

1 TB molnlagring i OneDrive ingår i din Microsoft 365-prenumeration. Det innebär att du kan komma åt, redigera och dela 300 000 bilder och dina dokument mellan alla dina enheter – med vetskapen om att dina filer alltid är säkerhetskopierade och skyddade.

Nyheter i Microsoft 365


Ta fram det bästa författandet var du än befinner dig

Ta fram det bästa författande var du än befinner dig med Microsoft Editor, din intelligenta skrivassistent. Editor ger avancerad hjälp med grammatik och stavning på över 80 språk. 

Anslut. Organisera. Få saker gjorda.

Spara tid och fokusera på vad som är viktigt med Outlook - din organiseringsmedhjälpare. Den enkla, intelligenta designen gör det enklare att hålla kontakten och läsa igenom e-postmeddelanden snabbare.

Kickstarta din kreativitet

Uppnå mer och boosta din kreativitet med en ständigt växande katalog av premiummallar för Word, Excel och PowerPoint. Välj bland en mängd olika bilder, ikoner, typsnitt och 3D-modeller när du vill förvandla dina idéer till verklighet.

Låt fantasin flöda

Skapa personligt och unikt innehåll av hög kvalitet med din Microsoft 365-prenumeration. Med ditt Microsoft 365-abonnemang kan du välja innehåll från en ständigt växande samling professionella kvalitetskonstfotografier, vektorillustrationer, slingfilmer, teckensnitt och ikoner för att hjälpa dig att hålla dina projekt fräscha och engagerande.

Skydda det som är viktigt

Med säkerhetskopiering av datormappar i OneDrive kan du säkerhetskopiera dokumenten och bildmapparna på din Windows-dator till OneDrive, så att de alltid är skyddade, uppdaterade och tillgängliga på alla dina enheter.

Personligt valv är en skyddad mapp i OneDrive som du bara kan öppna med identitetsverifiering i två steg. Det ger ett extra skyddslager för dina viktigaste filer.