WiFi-repeater för att förlänga ditt trådlösa nätverk

ASUS RP-AC55

  Art.nr: 1005047
  • Hastigheter upp till 1200 Mbps
  • Få WiFi i hela hemmet
  • 802.11ac-standard
  • Enkel installation
  • Kan köras som repeater, accesspunkt eller mediabrygga

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ASUS RP-AC55 är en wifi-repeater, accesspunkt och mediabrygga i ett som förbättrar ditt trådlösa nätverk i hemmet så det når ut i alla döda zoner som balkongen, trädgården eller källaren. Den passar perfekt till att ge ditt existerande 802.11ac WiFi-nätverk längre räckvidd, med hastigheter på upp till 1200 Mbps.

Snabbare WiFi som når längre

Har du vissa platser i ditt hem dit ditt WiFi-nätverk inte når? Tappar du signal när du går ut på balkongen, altanen eller trädgården, in i sovrummet eller ner i källaren? Se till att ha bra täckning i hela ditt hem med RP-AC55 som förbättrar ditt WiFi överallt och gör att det når ut längre. 

RP-AC55 har två externa antenner som förbättrar täckningen och hjälper till att eliminera döda signalzoner. Den fungerar som en repeater och garanterar pålitlig internettäckning med höga hastigheter upp till 1200 Mbps i alla hem för enheter som bärbara datorer, surfplattor, smartphones, spelkonsoler och smart-TVs.

Enkel installation med ASUS Extender-app

Med ASUS RP-AC55 är det mycket lättare än tidigare att installera din ASUS repeater. Med ASUS Extender-appen tar det bara några knapptryck innan man kan överföra routerns inloggningsinformation till repeatern, och förser dig med enkla instruktioner för att hjälpa dig att hitta den perfekta platsen för RP-AC55 i hemmet. Med en LED-indikator på framsidan av produkten kan man snabbt och enkelt se om signalen är bra eller dålig.

3-i-1 - repeater, åtkomstpunkt och mediebrygga

Förutom att användas som repeater för att förlänga ditt WiFi så har RP-AC55 ytterligare två smarta funktioner; den kan nämligen även användas som trådlös åtkomstpunkt (AP) eller som mediebrygga. I AP-läget kan du ansluta RP-AC55 till valfritt trådbunden uppkoppling, till exempel på hotellrummet för att sedan dela ut anslutningen trådlöst till din telefon och laptop.

Som mediebrygga ansluter du RP-AC55 till valfri enhet som är kompatibel med Ethernet såsom en smart-TV, multimediespelare, spelkonsol eller dator - och ge dem WiFi-funktion! Ett smart sätt att dra ner på antalet kablar!

1005047 ASUS ASUS RP-AC55 90IG03Z1-BM3R00 ASUS RP-AC55 är en wifi-repeater, accesspunkt och mediabrygga i ett som förbättrar ditt trådlösa nätverk i hemmet så det når ut i alla döda zoner som balkongen, trädgården eller källaren. Den passar perfekt till att ge ditt existerande 802.11ac WiFi-nätverk längre räckvidd, med hastigheter på upp till 1200 Mbps. Snabbare WiFi som når längre Har du vissa platser i ditt hem dit ditt WiFi-nätverk inte når? Tappar du signal när du går ut på balkongen, altanen eller trädgården, in i sovrummet eller ner i källaren? Se till att ha bra täckning i hela ditt hem med RP-AC55 som förbättrar ditt WiFi överallt och gör att det når ut längre.  RP-AC55 har två externa antenner som förbättrar täckningen och hjälper till att eliminera döda signalzoner. Den fungerar som en repeater och garanterar pålitlig internettäckning med höga hastigheter upp till 1200 Mbps i alla hem för enheter som bärbara datorer, surfplattor, smartphones, spelkonsoler och smart-TVs. Enkel installation med ASUS Extender-app Med ASUS RP-AC55 är det mycket lättare än tidigare att installera din ASUS repeater. Med ASUS Extender-appen tar det bara några knapptryck innan man kan överföra routerns inloggningsinformation till repeatern, och förser dig med enkla instruktioner för att hjälpa dig att hitta den perfekta platsen för RP-AC55 i hemmet. Med en LED-indikator på framsidan av produkten kan man snabbt och enkelt se om signalen är bra eller dålig. 3-i-1 - repeater, åtkomstpunkt och mediebrygga Förutom att användas som repeater för att förlänga ditt WiFi så har RP-AC55 ytterligare två smarta funktioner; den kan nämligen även användas som trådlös åtkomstpunkt (AP) eller som mediebrygga. I AP-läget kan du ansluta RP-AC55 till valfritt trådbunden uppkoppling, till exempel på hotellrummet för att sedan dela ut anslutningen trådlöst till din telefon och laptop. Som mediebrygga ansluter du RP-AC55 till valfri enhet som är kompatibel med Ethernet såsom en smart-TV, multimediespelare, spelkonsol eller dator - och ge dem WiFi-funktion! Ett smart sätt att dra ner på antalet kablar! Extender 2,5 6 689 SEK 689 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Nätverk
  3. Extender