Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Förläng och förstärk ditt trådlösa nätverk

ASUS RP-N12

  Art.nr: 1007416
  • Hastigheter upp till 300 Mbps
  • Få WiFi i hela hemmet
  • 802.11b/g/n-standard
  • Enkel installation
  • Kan köras som extender, accesspunkt eller mediabrygga

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ASUS RP-N12 är en wifi-extender, accesspunkt och mediabrygga i ett som förbättrar och förstärker ditt trådlösa nätverk i hemmet så det når ut i alla zoner såsom balkongen, trädgården eller källaren. Den passar perfekt till att ge ditt existerande 802.11b/g/n WiFi-nätverk längre räckvidd, med hastigheter på upp till 300 Mbps.

Fyll hemmets alla vrår med WiFi

Den trådlösa extendern Asus RP-N12 har externa MIMO-antenner som hjälper till att eliminera döda zoner och förbättrar täckningen för en existerande trådlös router. Den fungerar även som en repeater, vilket betyder att den kan utöka trådlösa nätverk till hemmets alla hörn och även platser som är svåråtkomliga. Detta säkerställer pålitlig täckning med hög hastighet överallt för enheter som bärbara datorer, surfplattor, smarttelefoner, spelkonsoler och smart-TV. 

Enkel installation

Installationen kräver ingen CD eller via dator och liknande Tryck bara på WPS-knappen på din router och på RP-N12 och inställningen är klar. För avancerade inställningar kan du ansluta RP-N12 till en dator via nätverkskabel och komma åt den webbaserade inställningsmenyn direkt – utan skiva eller app. Du kan även ställa in den trådlöst från en datorplatta eller smarttelefon.

Indikator för signalstyrka

För optimal prestanda behöver RP-N12 placeras inom räckvidd till en stabil routersignal och bör placeras mellan routern och platsen där du behöver bättre trådlös täckning. RP-N12 fungerar bäst när den tar emot en stark signal från routern. Du kan kontrollera detta via indikatorn på framsidan av RP-N12.

Mediabrygga, extender eller accesspunkt?

RP-N12 har totalt tre praktiska lägen som gör den till en flexibel enhet. Den kan förutom att användas till att utöka räckvidden, även användas som trådlös accesspunkt (AP) eller som en mediebrygga. I AP-läge kan den anslutas till valfritt trådbundet nätverk. Anslut den t.ex. till ett hotells internetanslutning och dela internet trådlöst till bärbara datorer, telefoner och andra trådlösa enheter. I mediebrygga-läget kan den anslutas till valfri enhet som är kompatibel med Ethernet. Anslut den t.ex. till en smart-TV, multimediespelare, spelkonsol eller dator och ge den anslutna enheten Wi-Fi-funktion. Ett utmärkt sätt att minska kabelröran.

1007416 1007416 ASUS ASUS RP-N12 90IG01X0-BO2100 ASUS RP-N12 är en wifi-extender, accesspunkt och mediabrygga i ett som förbättrar och förstärker ditt trådlösa nätverk i hemmet så det når ut i alla zoner såsom balkongen, trädgården eller källaren. Den passar perfekt till att ge ditt existerande 802.11b/g/n WiFi-nätverk längre räckvidd, med hastigheter på upp till 300 Mbps. Fyll hemmets alla vrår med WiFi Den trådlösa extendern Asus RP-N12 har externa MIMO-antenner som hjälper till att eliminera döda zoner och förbättrar täckningen för en existerande trådlös router. Den fungerar även som en repeater, vilket betyder att den kan utöka trådlösa nätverk till hemmets alla hörn och även platser som är svåråtkomliga. Detta säkerställer pålitlig täckning med hög hastighet överallt för enheter som bärbara datorer, surfplattor, smarttelefoner, spelkonsoler och smart-TV.  Enkel installation Installationen kräver ingen CD eller via dator och liknande Tryck bara på WPS-knappen på din router och på RP-N12 och inställningen är klar. För avancerade inställningar kan du ansluta RP-N12 till en dator via nätverkskabel och komma åt den webbaserade inställningsmenyn direkt – utan skiva eller app. Du kan även ställa in den trådlöst från en datorplatta eller smarttelefon. Indikator för signalstyrka För optimal prestanda behöver RP-N12 placeras inom räckvidd till en stabil routersignal och bör placeras mellan routern och platsen där du behöver bättre trådlös täckning. RP-N12 fungerar bäst när den tar emot en stark signal från routern. Du kan kontrollera detta via indikatorn på framsidan av RP-N12. Mediabrygga, extender eller accesspunkt? RP-N12 har totalt tre praktiska lägen som gör den till en flexibel enhet. Den kan förutom att användas till att utöka räckvidden, även användas som trådlös accesspunkt (AP) eller som en mediebrygga. I AP-läge kan den anslutas till valfritt trådbundet nätverk. Anslut den t.ex. till ett hotells internetanslutning och dela internet trådlöst till bärbara datorer, telefoner och andra trådlösa enheter. I mediebrygga-läget kan den anslutas till valfri enhet som är kompatibel med Ethernet. Anslut den t.ex. till en smart-TV, multimediespelare, spelkonsol eller dator och ge den anslutna enheten Wi-Fi-funktion. Ett utmärkt sätt att minska kabelröran. Extender 3,3 18 279 SEK 279 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Nätverk
  3. Extender